Kirk Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 USERUL "ALECUL". Exact! Stiu ca el facea pt. LC4 si parca si tu tot LC4 ai. Da-mi un PM daca vrei si iti dau ceva date de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salut!Stiti pe cineva care face suporturi pt gentile laterale? Salut. Eu mi-am facut suport top-case la o firma de confectii metalice. Tot ei s-au oferit sa imi faca suport coburi, cric central si crash-bar la 30% din pretul pe care l-am primit de la alte firme. Daca doresti detalii, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salut.Eu mi-am facut suport top-case la o firma de confectii metalice. Tot ei s-au oferit sa imi faca suport coburi, cric central si crash-bar la 30% din pretul pe care l-am primit de la alte firme. Daca doresti detalii, PM. sal. Azi am vb. cu ALEX cu bmw-ul dakar negru si zicea ca are nevoie de crash bar daca sti vre-un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ~30 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ~30 euro. pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 sal.am un xenon pe faza scurta,care cred ca ,parerea mea,sa ars cam repede ma tinut cam 200-300 de ore(daca sa ars)cum pot sa aflu daca e ars sau nu?vreau sa specifica ca pe lunga nu am xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut!Stiti pe cineva care face suporturi pt gentile laterale? Valea Seaca, nr. 11 ( de la intersectia cu Calea Caciului, inca cca. 5-600 de m, pe partea stanga vis-a-vis de un service auto si ceva depozit de materiale de c-tii) Pe meserias (manager) il cheama Feri. tel:0741 132 335 beer.gif P.S Mi-am facut la o treime din pretul pe care l-am primit de la alte firme, iar calitatea lucrarii e de nota 10++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 sal.am un xenon pe faza scurta,care cred ca ,parerea mea,sa ars cam repede ma tinut cam 200-300 de ore(daca sa ars)cum pot sa aflu daca e ars sau nu?vreau sa specifica ca pe lunga nu am xenon ce poti sa faci ii sa incerci sa vezi daca ti s-a stricat kitu xenonul sau instalatia electrica sau releul; pentru asta, pui xenonul direct la 12V de la o sursa de pc, is firele negru (oricare din ele) cu galben. daca se aprinde, inseamna ca ii releul sau instalatia alectrica; daca nu se aprinde, chiar nu stiu cum testezi partile componente ale unui xenon, dar poti oricand cauta pe google; grije mare numa, ca la un moment dat o sa dai de 20.000 V cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Calea Baciului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 As avea nevoie de 2 chestii: 1. un strungar foarte bun 2. o sursa de unde sa fac rost de duraluminiu Aveti careva idee? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Servus, Nu stiti ceva magazin unde sa aiba arcuri de toate dimensiunile ? mersi Editat Iulie 15, 2009 de alex.cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 As avea nevoie de 2 chestii:1. un strungar foarte bun 2. o sursa de unde sa fac rost de duraluminiu Aveti careva idee? Multam Exista bare de aluminiu de diferite grosimi. Cam ce marimi iti trebuie? Incearca pe Plevnei la Mafcom, eu am cumparat de acolo. Exista bare de aluminiu de diferite grosimi. Cam ce marimi iti trebuie? Incearca pe Plevnei la Mafcom, eu am cumparat de acolo. Sorry, era aluminiu, dar intreaba acolo poate stiu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 merci, mi-ar trebui bloc cred, ca vreau un diametru de vreo 130mm sa vad daca nu ma descurc cu otel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 care are net de la UPC, sa dea urjent un semn! net, nu cablu... thanx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 care are net de la UPC, sa dea urjent un semn! net, nu cablu... thanx. I have. Net, tv si telefon prin cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Stiti careva vreo scoala de soferi pt B la care sa-si dea silinta sa te invete ceva ca am vazut prin oras o gramada de masini de scoala care nici macar nu semnalizau cand schimbau directia de mers. Daca nici macar sa semnalizeze nu-i invata atunci ce sa mai astepti sa-i invete alte lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 semnalizeaza si aia, numa ca pe invisible mode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Stiti careva vreo scoala de soferi pt B la care sa-si dea silinta sa te invete ceva ca am vazut prin oras o gramada de masini de scoala care nici macar nu semnalizau cand schimbau directia de mers.Daca nici macar sa semnalizeze nu-i invata atunci ce sa mai astepti sa-i invete alte lucruri. Mai bine cu instructor.....ca astia de la scoli nu prea isi dau silinta. Exista si exceptii....dar majoritatea nu se "implica" cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 care are net de la UPC, sa dea urjent un semn! net, nu cablu... thanx. Am si eu. Care-i treaba?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Am si eu. Care-i treaba?!?!?!? am rezolvat intre timp, multumesc mult aveam nevoie de un cont de email de la un client UPC Ro ca sa testez ceva. dar ii bine acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 stie careva unde imi pot repara borna de la baterie ca mi sa rupt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 in ce consta reparatu asta? ca sigur gasesti in practiker borne; daca vrei sa o cositoresti si nu te descurci, te ajut eu, da nu pot mai repede de sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 stie careva unde imi pot repara borna de la baterie ca mi sa rupt . Incearca pe Ciobanului, la Rombat. Langa fosta discoteca Huliguli Aia is mari mesteri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 daca ii rupta de la baterie, slabe sanse si nu cred ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate