sanduionut Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Salut de unde pot cumpara ulei pentru schimb ( Honda hornet 2006 ) la pret oki ? site sau magazin. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Daca e cineva interesat, saptamana asta la Lidl au bagat iar cateva produse pt motociclisti, unele chiar reduse fata de data trecuta, am luat manusi pt sezonul rece la 60 lei, chiar daca nu se compara cu produsele de "marca", sunt chiar decente la banii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Daca e cineva interesat, saptamana asta la Lidl au bagat iar cateva produse pt motociclisti, unele chiar reduse fata de data trecuta, am luat manusi pt sezonul rece la 60 lei, chiar daca nu se compara cu produsele de "marca", sunt chiar decente la banii astia Manusile merita bani, eu am din primavara, dar sa nu te ploua cu ele, castile sunt varza a la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Stie cineva de unde pot lua vopsea cameleon? undeva in cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Stie cineva de unde pot lua vopsea cameleon? undeva in cluj. incearca la maradi pe strada decebal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Are careva ideea unde se debiteza placbanda mai groasa de 0.5 mm ? si cam ce preturi ? ma refer la modele si forme nu doar unghi de 90 grade » Post actualizat in 16 Sep 2014 12:12Are careva ideea unde se debiteza Tabla sau placbanda mai groasa de 0.5 mm ? si cam ce preturi ? ma refer la modele si forme nu doar unghi de 90 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Platbanda nu placbanda . La ce te referi cand zici forme ? taietura in curba nu numai drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Platbanda mai lata de 5 cm nu cred ca exista ( ce e mai lata nu mai e platbanda ) deci in cei 5 cm nu prea vad ce " curbe" vrei sa decupezi , iar pt varf/capat ai la dispozitie polizorul ; totusi fa o schita/model sa inteleg la ce te referi exact ( eventual la ce ai nevoie daca nu e secret ) ca poate exista si alte optiuni. imi cer scuze nu m-am exprimat eu bine ... ma refeream la grosime de 0.5 maxim 1 cm si da nu e secret ... vreau sa imi fac spatarul la motocicleta cu tot cu supoertii de coburi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Are careva drum la bucuresti si are loc sa aduca o bicicleta sapt asta ....0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 stie cineva daca se indreapta telescoape moto in cluj? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Nuuuuuuuuuuuuuu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 eu am avut un telescop f.f. putin indoit (nu se vedea cu ochiul liber, dar pe plan inclinat sau pe stand se vedea usor ca nu se rostogoleste uniform) si m-a trimis mecanicul la coc motors pe buna ziua, unde mi-au rezolvat baietii problema. Dar daca e indoitura mai serioasa, nu-i de jucat, ii de schimbat musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Pentru cei ce doresc sa faca modificari la kiturile de pinioane: http://www.gearingcommander.com/ Gold! Multam Cristian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 daca are cineva nevoie de stikere recomand https://www.facebook.com/AutoStickere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Stie cineva unde gasesc in Cluj bec H3, LED (SMD uri putine pe el) sau cu puterea mai mica de 55 de W? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Incearca la Remus service in Floresti. Magazinul ii Miltec. Au tot felul de leduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Stie cineva unde gasesc in Cluj bec H3, LED (SMD uri putine pe el) sau cu puterea mai mica de 55 de W? Multumesc In piata Marasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 sal'tare. vreun tapiter auto bun prin Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Va salut domnilor,nu stiti cumva pe cineva care ar scoate zgarieturile din viziera?Am cautat zile intregi viziera pt casca mea Held si nu am gasit si sunt scumpe,cred ca mai ieftin ar fi de polishat...multumesc tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) pe strada plevnei nr 10 la spalatoria auto de langa schwartz service, al meu a fost serios zgariat si a iesit fara probleme a costat 40 ron, ar fi indicat sa pui folie dupa ce polishezi deoarece se va ingalbeni de la soare in circa 2 ani. spor Editat Octombrie 26, 2014 de yamcsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Mersi foarte frumos si ma gandeam ca in cazul in care imi iese viziera faina sa pun folie pe ea.Multumesc din suflet,maine o sa dau o fuga pana acolo si voi reveni cu un feedback referitor la cum au facut-o ca sa stie pe viitor si colegii nostri daca e ok sau nu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 colegu cu redresoru da un telefon te rog ca nu mai am nr tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cum sa iti faci singur seaua la motor . Musama pe suport material elastic 30 lei metru.(la "Fierul" in centru) Prenadez 200 ml 7 lei.(la "Fierul" in centru) Pensula 1 cm lat 1 leu (la piata la rusi oricum o arunci) Un cutter, uscator de par, foarfeca. Sea crapata fara musama Lipita cu prenadez. Sea nou tapitata. Cu uscatorul de par scoti vreo dunga din musama daca apare. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate