Florynn Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 colegu cu redresoru da un telefon te rog ca nu mai am nr tau. si as avea nevoie de el. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Va salut domnilor,nu aveti cumva careva un joystick pentru play station 2 de vanzare sau de donat?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Poate sa ma ajute cineva cu o schela metalica de vreo 2 m inaltine? Contra cost. 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Poate sa ma ajute cineva cu o schela metalica de vreo 2 m inaltine? Contra cost. 0742668055 Hai pe la noi si te rezolv eu, gratis . Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Are cineva din greseala un hard de laptop...nu conteaza de cati gb...0744873859 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 BUNA SEARA CINE VREA SA CUMPERE UN ECHIPAMENT MOTO MARCA BMW TOURGUARD MARIMEA 30 PANTALONI SI GEACA IN STARE F. BUNA AM VAZUT IN MAGAZINUL SECOND HUMANA DE PE STRADA EMIL ISAC NR. 20. AZI ERAU AMBELE LA 150 LEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 BUNA SEARA CINE VREA SA CUMPERE UN ECHIPAMENT MOTO MARCA BMW TOURGUARD MARIMEA 30 PANTALONI SI GEACA IN STARE F. BUNA AM VAZUT IN MAGAZINUL SECOND HUMANA DE PE STRADA EMIL ISAC NR. 20. AZI ERAU AMBELE LA 150 LEI. are pantalonii de la costumul pentru femeie tot marca bmw, era undeva pe acels stand, daca este cineva interesat, chiar arata bine ambele » Post actualizat in 28 Nov 2014 06:10 La cum arata merita banii » Post actualizat in 28 Nov 2014 06:11 Caut niste cizme marimea 44, daca stiti pe undeva dati un semn, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 E mai mult decat UTIL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 caut sa inchiriez ATV in cluj- exclus linhai ... 0748 66 66 62 Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 PENTRU EVITAREA AMENZILOE DE CIRCULATIE / ROVINIETA IN CAZUL VANZARII MASINII SAU MOTOCICLETEI . TESTAT DE MINE SI FUNCTIONEAZA ...SE COMPLETEAZA O CERERE CARE SE DEPUNE LA PREFECTURA , IAR EI O TRIMIT MAI DEPARTE LA POLITIE : LANGA NUMELE DUMNEAVOASTRA SE TRECE NUMELE CUMPARATORULUI , IAR VIITOARELE NEREGULI , AMENZI VOR PLECA DIRECT CATRE PERSOANA MENTIONATA DE DVS . IN BAZA CONTRATULUI DE VANZARE ...VA ATASEZ ACTELE NECESARE : IN TERMEN DE 30 DE ZILE VA VINE O NOTIFICARE DE LA POLITIE CUM CA AU LUAT LA CUNOSTINTA DE NOUL PROPRIETAR ( ASA EVITATI ALERGATURILE PRIN INSTANTA PT EVENTUALE AMENZI /ROVINIETE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 salut... am nevoie de ajutor la niste instalatii in apartament, montat si conectat centrala termica si 3 calorifere... care are sculele necesare si se pricepe la de-astea, va rog un mesaj numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Si eu caut un instalator .Poate imi puteti recomanda pe cineva, de care ati fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Cine sudeaza aluminiu in cluj? Dar la un pret asa mai ca pentru studenti, nu la 100ron pentru o maneta de ambreiaj rupta, cum am gasit pana acum. Salutare! » Post actualizat in 21 Jan 2015 08:41rezolvat! Cine sudeaza aluminiu in cluj? Dar la un pret asa mai ca pentru studenti, nu la 100ron pentru o maneta de ambreiaj rupta, cum am gasit pana acum. Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedorin Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Rezolvat unde și la ce bani? » Post actualizat in 21 Jan 2015 08:43 Rezolvat unde și la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 In cazul in care aveti nevoie, la SF Moto se gaseste si aparat de sablat. Dimensiunea maxima a cuvei pt sablare 1200x600x370 mm. Pentru exemplificare am curatat partial una dintre cele mai crunte ruginituri din dotare. Dupa sablare iese ca nou. De fapt ... e ca la femei : dupa ce-o spala ... e ca noua. Azi am instalat "jucaria" cea noua si m-am jucat putin cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Rezolvat unde și la ce bani? » Post actualizat in 21 Jan 2015 08:43 Rezolvat unde și la ce bani? Detalii in mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Buna ziua tuturor,o intrebare...A tras cineva folie de carbon sau orice alta folie pe casca in loc sa o vopseasca,daca da,atunci unde gasesc folie si ce mi-ar trebui sa o fac?Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Salut. Am o problema cu alternatorul la un Focus 1.6 tdci din 2008. Am fost deja la un electrician si doua service-uri si inca nu am rezolvat problema. Imi poate recomanda cineva un meserias bun pe tema asta? Care sa nu dea solutie schimbarea alternatorului, ci sa-l poata repara. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Buna ziua tuturor,o intrebare...A tras cineva folie de carbon sau orice alta folie pe casca in loc sa o vopseasca,daca da,atunci unde gasesc folie si ce mi-ar trebui sa o fac?Multumesc frumos ! Salut, Pe o casca e cam greu catre imposibil sa pui folie dintr-o singura bucata . Poti lua folie de la Skyfol sau poti sa le-o dai lor sa ti-o infolieze ( strada Eftimie Murgu ) . Ce e insa mai ok de facut - hidrotransfer. Este si la Cluj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Salut, Pe o casca e cam greu catre imposibil sa pui folie dintr-o singura bucata . Poti lua folie de la Skyfol sau poti sa le-o dai lor sa ti-o infolieze ( strada Eftimie Murgu ) . Ce e insa mai ok de facut - hidrotransfer. Este si la Cluj . Oare stii care ar fi varianta buna si mai ieftina?Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 De ce ai nevoie: http://www.ebay.com/itm/24-x-60-inches-4D-GLOSS-BLACK-Carbon-Fiber-Vinyl-Wrap-Sticker-Decal-Air-Release-/131209618262 feon, cuter, RABDARE!!! Si se poate, depinde si de casca cate muchii are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Asta era,multumesc frumos,intrebarea mea ar fi ca oare nu gasesc in ceva magazin in cluj folie dinasta?trebuie sa cumpar de pe ebay neaparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 nu o colanta. folia, vara la caldura se dezlipeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 (editat) Oare stii care ar fi varianta buna si mai ieftina?Multumesc frumos ! Nu stiu . Aici ai contactul pentru hidrotransfer : Hydrographic cluj Phone 0751895141 Email remus_pogacian@yahoo.ro Editat Februarie 10, 2015 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate