alexandru1771 Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Cate campinguri cu casute sunt pe transalpina , si aproximativ pretul pe noapte stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Nu prea este asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Camping doar cabana obârșia lotrului și nu îi scump deloc ..... http://www.cabanaobarsialotrului.ro/ Editat Aprilie 10, 2016 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Multzam ! Mai este un camping la Cabana Oasa , asa zice google maps... Editat Aprilie 10, 2016 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Stie cineva unde se pot reconditiona chitare? Am una de 30 de ani pe care vreau sa o resuscitez. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 este ceva magazin de instrumente muzicale noi si second pe Motilor 103 (dupa stopul cu str Cosbuc) poate se ocupa si de restaurari succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Nu stii cum se numeste magazinul sau ai vreun nr de contact? » Post actualizat in 11 Apr 2016 07:16Cred ca e vorba de Kvartett, dar nu raspunde nimeni la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 trebuie mers acolo mda, Kvartett e sau mai e Barock de pe Bisericii Ortodoxe ia-le pe rand si poate gasesti o pista catre un reparator / restaurator! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Mersi. Am gasit pana la urma. Cei de Play mi-au dat numarul unui baiat care se ocupa cu asa ceva. Doar ca va dura foarte mult. Eu ma asteptam la 1-2 saptamani dar e vorba de 2-3 luni. E ok si asa, macar sa iasa frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.MRA Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Ceva joburi part time pentru studenti stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Bogdan: este topic dedicat ''Motociclisti clujeni cauta de lucru'' (Pe pagina a doua, aici in sectiunea CJ ) Posteaza acolo! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.MRA Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Bogdan: este topic dedicat ''Motociclisti clujeni cauta de lucru'' (Pe pagina a doua, aici in sectiunea CJ ) Posteaza acolo! Succes! Uitasem, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Stiti cumva un magazin moto deschis sambata? Vreau sa iau o casca, preferabil caberg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Mymoto ii deschis sigur. Ii in Floresti dupa Metro Nu stiu sigur daca au Caberg » Post actualizat in 22 Apr 2016 21:04 Poti incerca si la Romimoto dar el nu prea are casti pe stoc. Magazinul ii pe Liviu Rebreanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Mersi de raspuns. La mymoto pe site nu am vazut caberg, in pozele cu standul lor este doar nolan si schuberth. Din pacate sunt multe magazine care au site si nu au catadixit sa puna orarul pe site, era tare greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Incearca si la Cocmotors ,pe Buna Ziua mai sus de Lidl. Parca ei aveau Caberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Asa e, au, insa pe site la ei scrie luni-vineri. La fel si motoland pe frunzisului, au, dar tot luni-vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Suna l pe Andrei dela Coc,poate vrea te ajuta si vine pana la magazin » Post actualizat in 25 Apr 2016 13:21 Ma poate ajuta careva cu o centrala stricata ,o carcasa de centrala? Trebuie sa fac Miercuri evaluarea la o casa si nu pot fara instalatia de incalzire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 ia-ti Nolan sau Schuberth, am luat eu Caberg si suna ca toti dracii. » Post actualizat in 26 Apr 2016 08:33sau Shoei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Eu am deja caberg duke si sunt multumit de ea. Oricum viteza mare nu e un factor la mine, merg cam cu 80-90 constant. La peste 110 incepe sa devina inconfortabila presiunea cu care imi impinge vantul capul pe spate, trebuie sa incord gatul permanent. Nu pot nici sa schimb pozitia cu capul inainte ca sa rezolv problema asta. Casca ce vreau sa o cumpar e pentru sotia mea si vroiam acelasi model, raportul calitate-pret este ok pentru mine. Editat Aprilie 26, 2016 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Vreau sa cumpar o bicicleta pt un copil sarac ,are vreo 12 ani. Daca aveti una functionala da ti mi un semn. 0757017571 Lucian Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Scut transalp din AlMg3 un semiduraluminiu, 2mm. Inspirat din schita atasata linga poze cu cateva modificari ale dimensiunilor, alungirea pentru a proteja filtrul de ulei, partea stanga gaurita 14mm, pentru aerisire. ATENTIE schita nu este 100% cu dimensiunile scutului original. De aceea se fac unele ajustari, inclusiv urechea care vine sub schimbator trebuie facut de 80mm pentru a ajunge la gaura respectiva. Ajustari mai trebuie si pe partea dreapta dupa indoirea marginilor. E putina bataie de cap dar pina la urma iese ceva bun, usor si rezistent. Daca are nevoie care de ajutor, dati un semn. » Post actualizat in 02 May 2016 17:20Daca are careva pe acasa un amortizor gen transalp spate, sau ceva asemanator, idiferent ca e moale, ruginit.......sau rupta o spira din el. Dati un semn tel 0764865403 scut transalp schita 2.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 salutare, stie careva cum se alege un costum de ploaie?Am gasit un tabel pe louis dar nu prea dau masuratorile...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 citez pe Romi: un numar doua mai mari decat costumul tau. Porti 50M, iei XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 eu port xl la haine dar aprobat costum de ploaie si i mi trebuie xxxl ca sa intre pe echipament.am 176 si 96 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate