irol Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 simbata am fost Cluj -Dej-Baia Mere super drumul recent modernizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Stiu ca e bun Dej-Baia Mare, dar as fi vrut sa merg pe cealalta ruta, ca ma duc la plimbare, nu ma grabesc. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Am fost in iarna la Cavnic pe acolo. Cu loganul nu am avut probleme, e portiunea aia dupa satul Magoaja cum treci varful dealului de nu e asfaltata, doar drum pietruit cam 10-20 de km dupa aia e asfalt bun pana in Cavnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Targu Lapus - Cavnic nu stiu cum e. Nu am mai fost de mult pe acolo, dar cand am fost era rau. Cavnic - Sighet pot sa-ti spun sigur ca e denivelat destul de tare, poate chiar cu gropi pe unele portiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Imi puteti recomanda un magazin de suruburi in oras unde am sanse sa gasesc si suruburi pt moto? Caut suruburi (cap torx si cu un mic pas ("step") intre cap si filet) de prindere pt aparatorile laterale pt Hornet PC34. Am incercat deja la o serie de magazine de feronerie, piese auto, chiar si sanitare, fara succes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 fabory pe muncii si mai este un magazin pe plopilor, al doilea bloc dupa centrul cultural japonez cum mergi spre centru, nu stiu cum se numeste, are ceva reclama verde, e la parter numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 A fost cineva recent pe traseul Cluj-Napoca - Dej - Tg Lapus - Cavnic - Sighet ? Cum se prezinta drumul? Multumesc, Salut , Eu am mers la Sighet prin Baia Mare-Baia Sprie ...De la Baia Sprie spre Sighet ...pe portiunea in de munte nu e grozav deloc asfaltul, e marcata f prost (eu am prins si ceata noaptea => am trecut pe acolo cu 30km/h cu masina) . Cu grija si atentie cred ca merge ca si plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Mersi mult. Vacanta faina de 1 mai celor care au! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Imi puteti recomanda un magazin de suruburi in oras unde am sanse sa gasesc si suruburi pt moto? Caut suruburi (cap torx si cu un mic pas ("step") intre cap si filet) de prindere pt aparatorile laterale pt Hornet PC34. Am incercat deja la o serie de magazine de feronerie, piese auto, chiar si sanitare, fara succes.. Bendkopp si Mafcom Editat Aprilie 30, 2014 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 fabory pe muncii si mai este un magazin pe plopilor, al doilea bloc dupa centrul cultural japonez cum mergi spre centru, nu stiu cum se numeste, are ceva reclama verde, e la parter numa' bine & doamne-agiuta Fabory mi-a recomandat cineva de la un magazin de piese auto. O sa incerc daca am drum pe Muncii. Cel de pe Plopilor 58 parca, e magazinul ce a fost initial pe Fericirii langa Gara. M-am dus pana acolo degeaba O sa le fac o vizita la noul sediu Bendkopp si Mafcom Merci, I'll give them a shot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 nu e, a fost pe Gr. Alexandrescu pana acu 2 ani, cand s-au mutat pe Plopilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pe Muncii , la Fabory gasesti multe repere care sunt super calitative. Suruburile clasice pentru carene cu cap bombat din otel inox nu sunt exact ca cele de pe motoare. De la 1 metru distanta nu-ti dai seama ca nu sunt cele originale. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 A fost cineva recent pe traseul Cluj-Napoca - Dej - Tg Lapus - Cavnic - Sighet ? Cum se prezinta drumul? Multumesc, Cluj-Galgau e impecabil, dupa ce intri pe Chei (dupa Poiana Blenchii) este foarte rau pana in Targu Lapus; din Targu Lapus ai 2 variante spre Cavnic: fie mergi spre Baia Mare si faci dreapta din Manastur, fie mergi spre Baiut si treci peste Rotunda unde chiar merita daca mergi in plimbare; asfaltul este putin mai bun decat Galgau - Targu Lapus. Iar din Cavnic in Sighet este acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Am găsit la Dedeman un spray nemțesc pentru c_u_rățarea lanțurilor cu O ring respectiv X ring. E de 600 ml și costa 17 lei, mi s-a.părut un preț foarte bun. Hai noroc Editat Mai 5, 2014 de Suzuki_RM_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Perii din alea cu cap dublu...pentru curatare lant...se gasesc pe undeva in comert? Am vazut pe unii vindeau cu 40 lei bucata..mi se pare scump. O alternativa mai ieftina stie cineva?(nu ma refer la perie de dinti :) ) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Perii din alea cu cap dublu...pentru curatare lant...se gasesc pe undeva in comert? Am vazut pe unii vindeau cu 40 lei bucata..mi se pare scump. O alternativa mai ieftina stie cineva?(nu ma refer la perie de dinti :) ) Multumesc. nu e scump 40 ron , uite cu cat se vand pe net : http://www.moto24.ro/produse/lubrifianti-si-uleiuri/spray-de-lant/grunge--solutie-si-perie-curatare-lant.html http://magazin.rams21.ro/magazin-online/plastice-universale-ufo/?good_detail=perie-pentru-curatat-lantul-motocicletei-58026 http://moto-gear.ro/perie-curatat-lant-moose-produs-129352.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Astea is ca si cu uneltele pentru apicultura Exemplu: galeata din plastic simpla la magazin: 10 lei galeata simpla din plastic,magazin apicol: 35 lei :) Cele 2 fiind absolut identice. Editat Mai 6, 2014 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Astea is ca si cu uneltele pentru apicultura Exemplu: galeata din plastic simpla la magazin: 10 lei galeata simpla din plastic,magazin apicol: 35 lei :) Cele 2 fiind absolut identice. Dar de galeata simpla din plastic pentru spalat bebelusi ce zici? http://www.teri.ro/baie/tummytub.html 108 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 vezi..de asta nu ma insor..veac )) Un copilcosta mai mult decat 3 motociclete !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 eu despre asta vorbesc: ca sa vezi, pe magazinul online e mai ieftin http://www.dedeman.ro/ro/auto/accesorii-auto/cosmetica-auto/spray-pentru-curatat-lanturi-500ml-nigrin.html L-am probat si e super ok, iar astazi chiar am vazut unul motorex la 40 de lei pffuuuuuu ce scump ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Produsele de Nigrin sunt super bune, incercatile, le gasiti si la auchan, kaufland, praktiker...... lumea nu le foloseste dar sunt 100% made in germany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Aveti vreo idee unde se copieaza chei Kawasaki ca in poza de mai jos? Daca se gasesc undeva in Cluj nu as da bani pe curierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Poate cineva sa mi recomande un electrician moto in Cluj,multumesc. Pm daca se poatd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Aveti vreo idee unde se copieaza chei Kawasaki ca in poza de mai jos? Daca se gasesc undeva in Cluj nu as da bani pe curierat. incearca la Cora, au destul de multe modele, si daca nu au ce ai nevoie, poate pot sa aduca la comanda. Eu acolo mi-am facut copie dupa cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 la Cora o face 99% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate