AntonioAntonio Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Mufa este gata pregatita plug/play, in jur de 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Perfect ,multumesc » Post actualizat in 12 Jun 2016 12:21 Salutare Stiti unde pot sa repar sau verificat daca se poate repara ,in televizor LED Philips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 https://www.facebook.com/BavariaMoto/photos/a.439165839440533.107720.431903460166771/1190197851003991/?type=3 Va asteptam cu rezervoarele pline si cheile in contact la Test Ride in: CLUJ - 15-21 iunie - Autotransilvania, Str. Avram Iancu nr. 396 - 398, Loc. Floreşti.Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul online din linkul urmator si sa completati orasul unde doriti sa efectuati Ride-Testul cat si motocicleta dorita: http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/cerere-oferta-si-test-ride/#AutomobileBavariaBMWMotorrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 eu asa retin ca si data trecuta (sau acum 2 ani) aveau CASCO, numai utilizatorul avea o fransiza de vreo 500eur in caz de accident sau tranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Asa stiu si eu. Acuma pune-te si in locul lor, iti dau oamenii mobra de 10k+ eur pe mana, trebuie sa iti insufle o oarecare doza de responsabilitate cat timp le-o incerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 test drive-urile Yamaha erau "doar cu buletinul". Iar ala care a "zgariat-o" anul trecut, a completat doar mai multe foi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Garantat NU au casco,daca o rastorni o platesti,scrie clar in foaia ce o semnezi,ca urmare eu am renuntat ,poate un conservar intra in tine sau cine stie si esti buuun de plata,asa ca mai bine pas,si recomand citirea hartiei cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 ...............recomand citirea hartiei cu MARE atentie +1 corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Perfect ,multumesc » Post actualizat in 12 Jun 2016 12:21 Salutare Stiti unde pot sa repar sau verificat daca se poate repara ,in televizor LED Philips? Daca nu e prea tarziu, stiu eu un atelier din asta in Floresti, macar o diagnoza iti poate pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Calea manastur 101 in spate de pe langa garaje,la parterul bloxului,doctor video sau asa ceva,is seriosi si ieftini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Are cineva pentru imprumut o cheie tubulara de 36mm? Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 vrei sa dai jos roata spate la FZ? am eu, cu locas de 1/2 hai la mine sa ti-l imprumut, Oasului 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 daca vrei trusa hai dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 @apriliacluj, Roata e cu 32mm, eu am nevoie pentru pinion, 36mm. @Florynn, din cate tin minte in trusa aveai pana la 32mm, nu? Oricum, pe saptamana viitoare candva ca o sa fiu plecat de maine. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 (editat) o sa ma uit Editat Iunie 23, 2016 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 @apriliacluj, Roata e cu 32mm, eu am nevoie pentru pinion, 36mm. la mine si la roate era de 36, parca asa-mi amintesc... in fine, tubulara e de 36, locasul are patratul de 1/2 anunta-ma daca si cand ai nevoie! numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Salutări, stiti pe cineva, cine se ocupa cu retapitat sei moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Eu am fost la dan tapiteru calea baciului 47 in incinta la rutrans,a folosit material special,capse inox,si a fost ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Salutari! In urma unei rasturnari, ghidonul mi-a provocat o infundare a rezervorului pe partea laterala stânga, cam cat podul palmei. Unde se poate rezolva in Cluj asta? Mulțumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Gabi: PDR Cluj http://grindina.com/ langa Electrometal, str. Luncii nr26 vezi si topicul asta, sa-ti faci o idee: /index.php?/topic/738974-indreptare-rezervor-modalitati-pret/ daca nu vrei asa ceva, ramane metoda clasica cu tinichigiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Am o intrebare la voi, nu stiti cumva un loc/service/persoana/chinez batran/etc care se ocupa de curatare laptopuri de praf, evident repede, bine si eftin ? De preferat fara sa trebuiasca sa il las x zile, sa il faca in ziua in care il duc. Multzam de eventualul pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Bud Spencer, Carlo Pedersoli 1929-2016 Dumnezeu sa-l odihneasca, mare sportiv, mare actor, mare om si la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Am o intrebare la voi, nu stiti cumva un loc/service/persoana/chinez batran/etc care se ocupa de curatare laptopuri de praf, evident repede, bine si eftin ? De preferat fara sa trebuiasca sa il las x zile, sa il faca in ziua in care il duc. Multzam de eventualul pont! Daca e vorba de praful adunat de cooler, e usor, eu mi-l curat singur, ai nevoie de o surubelnita si eventual un filmulet pe youtube, ca sa vezi unde sunt toate suruburile. Daca crezi ca e nevoie, poti sa schimbi si pasta, ca e usor si aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Da, da, de praful adunat in interior e vorba, pe cooler. Stiu ca sunt filmulete pe YT, e si varianta DIY una de luat in considerare daca nu gasesc altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 E 50-60 lei un curatat cu tot cu schimbat pasta termoconductoare. Vezi aici: http://www.laptopfix.ro/ . Ti-l face cam in 2 ore, nu trebuie sa il lasi de pe o zi pe alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate