frankone Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Stiu ca s-a discutat de mai multe ori, dar am nevoie de un mecanic auto. Va rog sa-mi recomandati pe cineva. Am niste chestii de inlocuit la masina, iar eu nu ma bag, ca nu am cunostinte si nici scule. Am nevoie de cineva care lucreaza eficient si corect, indiferent ca o face la un service autorizat sau la el acasa. M-am cam saturat de incompetenti si oameni care nu sunt de cuvant in domeniul asta. Deci, daca stiti pe cineva, dati-mi un contact va rog. Multumesc, Colegul forumist Antonio - il recomand, intruneste toate cerintele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 un tinichigiu (bineinteles sa lucreze bine si repede si ieftin ) imi puteti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Subscriu! Colegul forumist Antonio - il recomand, intruneste toate cerintele tale Il stiu pe Antonio, dar nu stiam ca se ocupa cu de astea. Am vorbit deja cu el. Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Se rezolva aproape orice, cu rabdare.....ce nu pot ajut mai departe pentru rezolvarea problemelor auto si unele moto. » Post actualizat in 28 Oct 2016 09:14Multumesc de apreciere colegilor. » Post actualizat in 28 Oct 2016 09:33Nr meu de tel pentru cei care mai au nevoie 0764865403, daca nu raspund trimiteti sms, de obicei sunt pe sub masina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Salutare .Am nevoie de putin ajutor In vara mi am schimbat locuinta ,asta noua fiind semifinisata. Problema o am cu geamul de la baie .Nu avea montate clemele alea de inchidere de pe rama si am tot incercat eu sa le potrivesc ,uitandu ma si dupa celelalte geamuri din casa.Tind sa cred ca e stricat sistemul in geam pt ca functioneaza total anapoda ,fata de celelalte ,atunci cand actionez manerul. E cineva priceput in termopane sau daca stiti o firma care ar accepta sa rezolve o asa problema? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Daca ai luat-o semifinisata, inseamna ca e c-tie noua, probabil are constructorul inca garantie pe geamuri. L-ai intrebat pe el de probl asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Receptia la casa a fost facuta in 2012 ,doar ca nu au mai avut bani sa faca si restul. Am intrebat ,ei stiau ca nu a fost montat si atat. Tind sa cred ca cei care au instalat geamurile si au dat seama ca ii cu probleme si l au lasat asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 o sa pun zilele urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Eu am comandat recent de la termovest, au sediu in baci chiar in curte cu sf moto. Pot sa zic ca sunt chiar ok, dar f. Aglomerati. Dar se gata peste cateva saptamani nebuneala si la ei, si pana in primavara is liberi, sigur gasiti o varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare Va mai deranjez pt un sfat Am o teracota de montat. E destul de mare ,pe colt .Trebuie taiat parchetul,facut "fundatie" si montat horn exterior din inox/tabla zincata Cu cine am vorbit eu ma tot amana de ceva vreme. Daca stiti pe cineva priceput ,da ti mi un semn. Am gasit pe cineva pe olx dar nestiind nimic despre om ..... Stiu ca e foarte important la o teracota sa fie montata bine ,altfel nu incalzeste si nu se mentine temperatura ,de aceea caut um om priceput si cu experienta Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 O unealta buna pentru planificat excursii: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/trasee.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Salut, este vreun coleg p'aici care lucreaza cu cei de la Elit (piese auto)? Am nevoie de un kit de garnituri Bosch F01M101455 si am vazut ca ei il au dar nu lucreaza cu persoane fizice. Daca stiti..recompensez cu bere . Multam! Editat Noiembrie 26, 2016 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Daca acel reper este (si nu cred ca n-ar fi) la Unix sau Inter Cars, te ajut cu cea mai mare placere! ...luni dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Multam. Uite la ei n-am incercat. Am cautat doar pe google si doar la Elit am gasit in CJ. Asa am mai gasit in Iasi..dar dureaza vreo 3 zile pana ajunge la mine. Daca-l gasesc in CJ la pret rezonabil cu atat mai bine. Editat Noiembrie 27, 2016 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Suna maine dimineata la Unix si vezi daca au piesa. Anunta-ma PM si rezolvam ! Numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Multam. Uite la ei n-am incercat. Am cautat doar pe google si doar la Elit am gasit in CJ. Asa am mai gasit in Iasi..dar dureaza vreo 3 zile pana ajunge la mine. Daca-l gasesc in CJ la pret rezonabil cu atat mai bine. costa 70 lei si vine pe maine dimineata imi lasi mesaj pe privat daca il vrei » Post actualizat in 28 Nov 2016 06:30 costa 70 lei si vine pe maine dimineata imi lasi mesaj pe privat daca il vrei pardon il gasim si azi, la aceeiasi bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Stiti pe careva / pe undeva , care retapiteaza fete de portiere auto ? Cu materialul lui sau al clientului , nu are importanta cat timp e culoarea potrivita . Merci Cum treci podul de la ira spre aeroport,dupa primul semafor faci dreapta oe un drum ingust si infundat,mai mergi cam 100 de metri si a doua casa pe dreapta este o familie de tapiteri,tapiteaza volane schimbatoare si iese mai bine ca din fabrica,mie mi a retapitat interiorul la o usa,a iesit chiar foarte bine,practic nici nu se observa ca musamaua de fabrica a fost inlocuita cu piele,de aceeasi culoare si textura.Face si huse scaun auto indestructibile,din material care nu poti rupe nici macar ata din materialul respectiv. Eu demt am fost si aveau un orar de la 8-16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Stiti pe careva / pe undeva , care retapiteaza fete de portiere auto ? Cu materialul lui sau al clientului , nu are importanta cat timp e culoarea potrivita . Merci TULTEX- se afla pe strada Maramuresului in cartier Dambul rotund 0723781506 https://www.facebook.com/tultex.huseauto/photos?source_ref=pb_friends_tl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Salutare! După un eveniment, aseară,mi-am rupt de tot plexiglas-ul la snowmobil. Știti careva dacă se ocupa cineva în Cluj cu modelarea plexic-ului? Am parbrizul vechi,rupt, ca model. O zi frumoasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 costa 70 lei si vine pe maine dimineata imi lasi mesaj pe privat daca il vrei » Post actualizat in 28 Nov 2016 06:30 pardon il gasim si azi, la aceeiasi bani Rezolvat! Deocamdata e ok..sa vedem cum se comporta pompa in continuare. Multumesc Gabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Rezolvat! Deocamdata e ok..sa vedem cum se comporta pompa in continuare. Multumesc Gabi! Pentru putin, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=58MRvvx-35o EducaTIFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Stie cineva unde pot face in Cluj o diagnoza auto cu Tech2 pentru Opel Corsa C13 CDTI si cam cat costa? Editat Decembrie 19, 2016 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 repara cineva un sistem audio 5.1 sony? intra in protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Cel mai probabil trebuie sa il desfaci, sa il cureti de praf Daca il desfaci si nu e aia cauza... mergi la baietii ce repara laptopuri sa iti inlocuiasca pasta termoconductoare de pe radiatoare. 250 de lei mai tarziu, o sa mearga colindele in el ca din gura lu' Fuego&Parazitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate