Kirk Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Sau daca vedem din astia pe BMW-uri, putem trece linistiti strada ca o sa ne evite. Scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 In principiu da, mai putin atunci cand nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Dane, din proprie experiență Âşi în urma accidentului, îți pot confirma că atât băbuța ta cât Âşi fratele ei care mi-a ieÂşit în față nu văd oricum. Deci mai uÂşor e să-i eviți. Poate să sune claxonul de la Bmw ca o goarnă, că tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) si eu cand am avut accodentul in bistritza tot peste o fosila am dat....a meu avea scuza era rupt de beat mai pe scurt fosile(batranii)= pericol public Editat Septembrie 7, 2010 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Are cineva de vanzare sau unde gasesc sa cumpar stickere pentru o Honda CBR F2. Ieftine, culoare galbena, model simplu, dimensiuni mici sau cel mult medii si care sa poata fi aplicate o persoana fara prea multe abilitati in domeniu (cu doua maini stangi). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Are cineva de vanzare sau unde gasesc sa cumpar stickere pentru o Honda CBR F2. Ieftine, culoare galbena, model simplu, dimensiuni mici sau cel mult medii si care sa poata fi aplicate o persoana fara prea multe abilitati in domeniu (cu doua maini stangi).Multumesc. vezi pagina 85-86 din topicul curent... sau uite un link care te duce acolo. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 stie cineva daca is compatibele telescoapele de spate de pe aprilia de 650 pe una de 600 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 stie cineva daca is compatibele telescoapele de spate de pe aprilia de 650 pe una de 600 ???? Cauta aici:http://www.ultimateparts.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 are cineva pusa folie antiaburire pe viziera? merita? un link ceva daca stie careva ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Ceva adrese/nr de telefon de la persoane/firme ce au sau pot aduce piese din dezmembrai de motociclete modele mai vechi (anii 80)? Multumiri anticipate.. de actualitate.. stringenta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 pt pofticiosi . http://s553.photobucket.com/albums/jj388/p...%20cluj%202010/ azi se prajesc 250 de pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Care din voi stiti unde se fac refiletari? Mi sa dus filetul de la busonul de ulei din motor si curge rau. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Stie cineva un magazin unde se comercializeaza SIDI in oras? Mai exact ma intereseaza niste cizme SIDI Crossfire si-s curios macar ce calapod folosesc ei, sa stiu ce marime-mi trebuie. Sau poseda cineva asa ceva mar 43 sau 44 ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 la Praktiker sunt de vanzare cu 25 lei antifurturi pentru biciclete cu cifru si cablu de otel. Se preteaza minunat la legarea castii de motor. Lungimea cablului este reglabila (maxim 1m) si cand e strans, tot ansamblul nu e mai mare de un pachet de tigari. Cablul se strange pe o rola cu arc in interiorul cifrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Daca nu stiti, in 17-18 septembrie la Cluj la sediul dealerului local sunt disponibile pentru teste motocicletele BMW din gama GS, precum si G 650 XMoto, G 450 X , si S 1000 RR. Motocicletele sunt disponibile intre orele 10-18. Sper sa tina vremea si va urez distractie placuta. George, Autotransilvania Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) Probabil unii stiti, eu doar acum am aflat,,, http://www.vindecator.com/msg-aroma-care-te-imbolnaveste/ De luni nu mai mananc fast-food, dar pana atunci fug pana la KFC Editat Septembrie 16, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Daca nu stiti, in 17-18 septembrie la Cluj la sediul dealerului local sunt disponibile pentru teste motocicletele BMW din gama GS, precum si G 650 XMoto, G 450 X , si S 1000 RR. Motocicletele sunt disponibile intre orele 10-18. Sper sa tina vremea si va urez distractie placuta. George, Autotransilvania Sibiu. Unde mai exact in Cluj? Editat Septembrie 17, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Unde mai exact in Cluj? mai exact langa http://maps.google.com/maps?hl=ro&um=1...ved=0CCUQnwIwAw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 sint pe site la nemti stit voi care 2 casti flip up uvex. care imi poate da un sfat? ca mi-as lua una si nu stiu care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 ...aia din stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 asa as vrea si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Daca nu stiti, in 17-18 septembrie la Cluj la sediul dealerului local sunt disponibile pentru teste motocicletele BMW din gama GS, precum si G 650 XMoto, G 450 X , si S 1000 RR. Motocicletele sunt disponibile intre orele 10-18. Sper sa tina vremea si va urez distractie placuta. George, Autotransilvania Sibiu. Sa aveti la voi buletinul si permisul. Costum moto minimal :casca, manusi, geaca. PS: RR-ul merge bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Maine e zi plina. Daca vrei un pic de miscare de dimineata - > Crosul Hervis: http://www.poluscentercluj.ro/ro/events.php ..apoi se poate merge si testa minunea de RR de la bmw..si dupa....SEPTEMBER FEST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 sint pe site la nemti stit voi care 2 casti flip up uvex. care imi poate da un sfat? ca mi-as lua una si nu stiu care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Sa aveti la voi buletinul si permisul. Costum moto minimal :casca, manusi, geaca. PS: RR-ul merge bestial! Am avut privilegiul de a ma da cu un motor in O kilometri. G 450 X. Merge bestial. Acum , cei care vor vrea sa se dea si ei cu el sa nu ma injure, dar nu m-am putut rabda si i-am dat la ca hotii de cai..de i-am pierdut numarul de inmatriculare Singurul motor cu care nu m-am dat a fost 1000 RR..chiar nu ma atrage. Cel mai instabil peste 160 km/h mi se pare F 800-le. Si maine se tine drive testul, de la 10-18, iar pt cei care nu ajung, 19-20 sept. se tine la Tg-Mures. Editat Septembrie 17, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate