yzulyka Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Pe Frunzisului, langa Suzuki. Pe dreapta cum cobori varianta. Il cauti pe Aurelian, e un tip tanar, directorul de vanzari. Editat Decembrie 6, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Salut ! A fost cineva recent pe ruta Cluj-Napoca - Scarisoara pe ruta Gilau - Maguri Racatau... ? Deci nu pe la Turda... Ma intereseaza starea drumului (cu masina vreau sa merg). Editat Decembrie 6, 2011 de almostcyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Salut ! A fost cineva recent pe ruta Cluj-Napoca - Scarisoara pe ruta Gilau - Maguri Racatau... ? Deci nu pe la Turda... Ma intereseaza starea drumului (cu masina vreau sa merg). Eu stiu un singur drum pacolo da trebe masina mai de off. De la Maguri Racatau daca mergi 'nainte ajungi sus la Steaua/Blajoaia si de acolo este un forestier care te scoate pe valea bistrei langa campeni (la vreo 10 km parca). Am fost cu mobra, da cu masina mica nu cred ca m-ar tine gioalele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Salut ! A fost cineva recent pe ruta Cluj-Napoca - Scarisoara pe ruta Gilau - Maguri Racatau... ? Deci nu pe la Turda... Ma intereseaza starea drumului (cu masina vreau sa merg). Salut, explica te rog pe unde vrei sa ajungi exact. Pe unde zici tu, cum zicea si mai sus, nu prea ai cale directa. Se poate poate ajunge pe la Belis - Poiana Horea - Horea - Albac - Scarisoara. Drumul e ok, are si o parte neasfaltata dar e practicabil.Depinde de masina. Sau o varianta mai offroad, din Poiana Horii, dreapta spre Calineasa si apoi inainte sa urci Calineasa, in stanga spre Scarisoara. Drumul iese exact in drumul nou care urca la ghetar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Salut, explica te rog pe unde vrei sa ajungi exact. Pe unde zici tu, cum zicea si mai sus, nu prea ai cale directa. Se poate poate ajunge pe la Belis - Poiana Horea - Horea - Albac - Scarisoara. Drumul e ok, are si o parte neasfaltata dar e practicabil.Depinde de masina. Asta e practicabil cu orice masina , l-am facut anul asta de doo ori cu masina mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Stie careva un atelier de reparatii ceva unde pot schimba fermoarul principal la o geaca? Prin zona centrala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 0721969166 E un croitor, pe Eroilor 43, penultima usa pe stanga ( in curte), stie motociclisti, a lucrat pt ei ( mie mi-a facut de N ori lucrari) si e foarte ok ca si pret. Orar 10-16 cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Asta e practicabil cu orice masina , l-am facut anul asta de doo ori cu masina mica. N-am mers pe ruta explicata, am fost pe Savadisla-Baisoara-Buru-Scarisoara. Am facut 140 de km parca. Cred ca pe explicata faceam mai putin. Cat ai facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 N-am mers pe ruta explicata, am fost pe Savadisla-Baisoara-Buru-Scarisoara. Am facut 140 de km parca. Cred ca pe explicata faceam mai putin. Cat ai facut ? Traseul asta e chiar ok. Dar din Buru incolo e tot traseul de Turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Ceva interesant despre HID's: http://theeshadow.com/files/volvo/hidcomp.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Inchiriez garsoniera in Marasti, strada Dambovitei. Pt detalii, ma puteti suna la 0745927446 muresanp pe mess/mail sau pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Stimati colegi! Ma bate gandul sa incerc(impreuna cu familia) partiile de schii din Bansko, Bulgaria. Ma gandeam sa trec granita(cu conserva din dotarea firmei) la Severin la sarbi. De aici pana la Kulata Bulgaria am nevoie de sfatul celor care au umblat prin zona sa-mi aleg traseul. Daca stiti si niste pensiuni OK la sarbi, aduceti-mi la stire. Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Stimati colegi! Ma bate gandul sa incerc(impreuna cu familia) partiile de schii din Bansko, Bulgaria. Ma gandeam sa trec granita(cu conserva din dotarea firmei) la Severin la sarbi. De aici pana la Kulata Bulgaria am nevoie de sfatul celor care au umblat prin zona sa-mi aleg traseul. Daca stiti si niste pensiuni OK la sarbi, aduceti-mi la stire. Cu stima http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDF6N2QxMGNORFl1TnpjMk16RT1jTWpNdU5qQTBNams9&strDestLocid=31NHp0cWMxMGNOREV1T0RNNE1EST1jTWpNdU5EZzVNRE09&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=19%2F12%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.5&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6 Prin Serbia,cu intrare pe la Portile de Fier,am trecut acum 2 ani,in drum spre Grecia. Asta inseamna ca la un moment dat am luat-o spre Nis (parca)....oricum nu am intrat in Bulgaria.Pot sa-ti spun ca drumurile prin Serbia erau foarte bune si mai ales...foarte libere(o masina la cateva minute). Nu stiu de ce cauti cazare in Serbia pentru ca daca te-ai caza undeva la noi mai aproape de granita,a doua zi ai ajunge la destinatie fara mari probleme. Eu unul,la dus spre Grecia,m-am oprit o noapte la Herculane. Oricum,cred ca e mult mai ok traseul prin Serbia(+o mica portiune prin Bulgaria) decat sa strabati toata Bulgaria de la N la S. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Stimati colegi! Ma bate gandul sa incerc(impreuna cu familia) partiile de schii din Bansko, Bulgaria. Ma gandeam sa trec granita(cu conserva din dotarea firmei) la Severin la sarbi. De aici pana la Kulata Bulgaria am nevoie de sfatul celor care au umblat prin zona sa-mi aleg traseul. Daca stiti si niste pensiuni OK la sarbi, aduceti-mi la stire. Cu stima Kalotina(nu Kulata) bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Foloseste cineva HD170 Stealth de la Drift Innovation ? Ceva pareri? Isi merita banii, sunteti multumiti? Sau recomandati alta Action Camera ? Contour, Go Pro, etc ? Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Foloseste cineva HD170 Stealth de la Drift Innovation ? Ceva pareri? Isi merita banii, sunteti multumiti? Sau recomandati alta Action Camera ? Contour, Go Pro, etc ? Merci ! Daca te uiti la cele mai multe teste comparative GoPro Hero HD(acum exista si varianta HD 2) este cea mai buna. Si in mare e la fel si daca te uiti pe YouTube la filme facute cu astfel de camere. GoPro'ul castiga cand vine vorba de calitatea imaginii, balansul de alb si adaptarea la conditile de iluminare(la celalalte vei observa calitatea nu e chiar super, imaginea e fie mai galbena fie mai albastra si trecerea de la o luminozitate la alta se face intr-un pas foarte puternic). Singurul segment pe care a pierdut GoPro pana acum este cel de filmat in conditii de iluminare slaba(pe timp de noapte) unde Contour sta ceva mai bine. Acuma depinde si ce vrei sa faci cu filmarile. Daca e sa ai un calculator cat de cat bunicel si timp de editat(in Vegas Pro sau in After Effects) e recomandabil GoPro'ul fiindca poti face niste filmulete foarte tari. Daca sunt mai mult pentru arhiva personala si calitativ nu trebuie sa fie foarte bune sunt ok si celalalte camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Foloseste cineva HD170 Stealth de la Drift Innovation ? Ceva pareri? Isi merita banii, sunteti multumiti? Sau recomandati alta Action Camera ? Contour, Go Pro, etc ? Merci ! :makeout:Salut, personal m-am documentat si eu pentru o camera de montat pe motor,mai profi,nu MD80 China ....si cele 2 ore de google search m-au dus la GoproHD 2 si DriftHD170. Celelalte,ba nu filmeaza clar si luminos in conditii de lumina slaba, sau trepideaza imaginea prea tare,ba nu au lentilele asa wide si sunetul este dereglat de vant si turatia motorului. Gopro filmeaza in culori mai vii,la 11MP, iar Drift pt mine este ceva mai diferit... Am avut prilejul acum cateva zile sa incerc la un prieten camera lui, Drift HD170 si am ramas surprins. Filmeaza super, are cam la fel de multe prinderi ca si Gopro, nu ii caramida, si are si telecomanda,ecran si leduri sa-ti arate cand filmezi. + ca pretul ii jumatate cat bolovanul HD2. All in all, la primavara ori Drift, ori Gopro 2,binenteles comandate din SUA sau pe ebay,ca aici ii diferenta de cate 200 iepuroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Multumesc pt pareri si sfat...o sa raman cred pe Drift170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Ma tot invart si eu de vreo saptamana in cautarea celei mai bune alegeri pentru o action camera. Personal cred ca GoPro HD sta cel mai bine la sunet. Asta din ce am putut sa compar pe youtube si din review-uri. GoPro e in top. Ce ma dezamageste pe mine e ca n-are ecran. Bine, poti sa-l cumperi separat, dar asta inseamna alti bani, alta distractie, asa ca inca nu m-am decis nici eu, dar cred ca GoPro o sa aleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Eu am GO PRO HD 960 si sunt foarte multumit de ea cum filmeaza. Am incercat-o atat pe motor cat si pe ski si chiar sub apa. Plusurile ar fi - imagine de calitate foarte bun - sunet foarte bun - usurinta in utilizare - multitudinea de accesorii Minusuri- calitate slaba a filmarii cand nu e lumina suficienta - lipsa unui display mare - e putin inconvenienta la mers cu viteza iti solicita gatul si se tre sa stai incordat tot timpul Aici o mostra dupa ce a fost redusa ca dimensiune si implicit a scazut si calitatea A si da merita adusa din State, aici pretul e nesimtit de mare. Eu pe GO PRO HD 960 am dat in state 180 dolari, putin sub 600 RON Editat Decembrie 22, 2011 de psycho25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 e cineva din cluj care face transport cu o duba? ma intereseaza vineri, duminica sau cel tarziu luni . cluj - botosani,o motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salut. Am nevoie de lut de modelaj. Stiti cumva unde gasesc? E cam rece sa sap dupa el... Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salut. Am nevoie de lut de modelaj. Stiti cumva unde gasesc? E cam rece sa sap dupa el... Adi In auchan pe la papetarie unde e si plastelina este lut pentru modelat , cam cat un pachet de tigari , e vreo 10 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 daca intereseaza pe careva la auchan la iulius mall sunt si memori stick de 8 gb cu 19,99 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut. Am nevoie de lut de modelaj. Stiti cumva unde gasesc? E cam rece sa sap dupa el... Adi La rembrantd! in piata unirii langa libraria diverta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate