Kamikazee Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) nu stiu unde sa postez asa ca postez aici... mersi Lake of Tears ai nimerit la fix si ai fost de foarte mare ajutor dau o bere cand ne mai vedem. P.S: una din domnisoare nu m-a lasat s-o pastrez asa ca data viitoare am sa ma duc cu toate datele de la firma si stampila sa reinnoiesc "legatura" si acum on topic: A mai auzit cineva de gauri transversale in vertebra propriuzisa? gauri circulare, cum ar fi urmari ale unor eroziuni locale, cam de diametrul unei tigari. profesorii se pare ca nu au auzit niciodata de astfel de caz si se va ajunge la un studiu de caz direct pe pacient Editat Aprilie 5, 2012 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Cine stie ceva cabinete veterinare in marasti sau gheorgheni cu preturi bune?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 are cineva ramasa o bucata de plexic pt asa ceva? as vrea sa imi fac eu unu asemanator. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wiggin Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) - Tare motoru...pot sa ma urc pe el? - Urca-te da` grija ca nu e usor. - Bine mai, stai linistit! (*BUF*) - Sa-mi f*t una, n-am crezut ca e asa de greu! Familiar? Ca rezultat am nevoie de semnalizator. Nu este original, din fabrica era modelul clapaug, ca atare nu gasesc pe producator. Daca vedeti pe undeva ceva similar dati va rog de stire. Editat Aprilie 8, 2012 de Wiggin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 - Tare motoru...pot sa ma urc pe el? - Urca-te da` grija ca nu e usor. - Bine mai, stai linistit! (*BUF*) - Sa-mi f*t una, n-am crezut ca e asa de greu! Familiar? Ca rezultat am nevoie de semnalizator. Nu este original, din fabrica era modelul clapaug, ca atare nu gasesc pe producator. Daca vedeti pe undeva ceva similar dati va rog de stire. vz pe louis.de. acolo am vazut ceva asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Cine se pricepe la kituri de amreiaje hidraulice, pt moto? Mi'am montat un astfel de kit si m'a tinut exact...o ora de joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Salutare, unde as putea lipi o carena prin Cluj? Am tot cautat pe aici, da nu prea am gasit multe informatii de lipti, de vopsit sunt, dar de lipit nu prea. Editat Aprilie 9, 2012 de dasdas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 stie careva un nr de la itp din marasti de pe plevnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salutare, unde as putea lipi o carena prin Cluj? Am tot cautat pe aici, da nu prea am gasit multe informatii de lipti, de vopsit sunt, dar de lipit nu prea. 0744897028 , Str Dorneri nr 8, din experienta pot sa spun sa lucreaza putin mai ieftin decat rusul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Si de vro...20 de ori mai prost lucra' decat rusul ? Cunosc mult prea multa lume care se plange de tipul din Gruia..dar inca reclamatii la adresa rusilor n'am auzit. ------------ Mi'am spart bara la Saab si rusul mi'a facut'o ca noua cu 50 de lei...e mult ? Cel din Gruia o zis ca nu face ''ghoaze ''... Editat Aprilie 10, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Si de vro...20 de ori mai prost lucra' decat rusul ? Cunosc mult prea multa lume care se plange de tipul din Gruia..dar inca reclamatii la adresa rusilor n'am auzit. ------------ Mi'am spart bara la Saab si rusul mi'a facut'o ca noua cu 50 de lei...e mult ? Cel din Gruia o zis ca nu face ''ghoaze ''... Se poate, eu am lipit multe bari la tipu' din gruia , peste 10,si cleme la faruri chestii din astea si am fost multumit. Nu-i fac reclama ca n-am procent, ziceam doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salutare, Mi-am luat o remorca pe care vreau sa o utilizez pentru transport moto. Pentru asta am nevoie de sine in care sa intre rotile. Am gasit ceva de genul, dar sunt din otel si sunt trase, foarte grele si mega scumpe (65 de lei/ml). Nu-mi dati o idee cum sa imi rezolv problema? Gasesc pe undeva profil din tabla mai groasa, sau macar sa nu imi iese atat de scump? Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Ca tot se face vreme buna poate vom avea nevoie https://campinguri.wordpress.com/:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 stie cineva unde pot gasi de cumparat un acumulator moto YTX14-BS la un pret rezonabil? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Cluj Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 stie cineva unde pot gasi de cumparat un acumulator moto YTX14-BS la un pret rezonabil? Multumesc Salut, 180 lei? Stima, Echipa MyMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Salut, 180 lei? Stima, Echipa MyMoto producator? intre timp am gasit asta : http://www.magazinuldebaterii.ro/cumpara/baterie-moto-volton-12v-12-ah-ytx14-bs-1004593 Editat Aprilie 13, 2012 de cervo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 175lei bateria+18lei transportul>180lei de la Mymoto Cj... Am vazut si la Auchan baterii Volton,parca au si la Baumax si Selgros Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Cluj Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 producator? intre timp am gasit asta : http://www.magazinuldebaterii.ro/cumpara/baterie-moto-volton-12v-12-ah-ytx14-bs-1004593 Salut, Kyoto e firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Beton. Luati si voi stick de Orange! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salutare. Toate sansele sa fie informatia pe aici pe udneva dar is prea multe pagini. Am nevoie de un contact de la cineva care repara, lipeste carene. Eventual si vopsit. La un pret decent. Astept informatii pe PM, ca le vad mai repede. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Testul e in 3G+ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salutare. Toate sansele sa fie informatia pe aici pe udneva dar is prea multe pagini. Am nevoie de un contact de la cineva care repara, lipeste carene. Eventual si vopsit. La un pret decent. Astept informatii pe PM, ca le vad mai repede. Mersi Ai comis-o? Ui AICI , ti-am dat si PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Ai comis-o? Ui AICI , ti-am dat si PM Mersi. Ii de cateva zile topicul si nu l-am vazut. Editat Aprilie 19, 2012 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salut, Kyoto e firma. Merci, dar pe cand am vazut raspunsul luasem deja Volton-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salutare. Toate sansele sa fie informatia pe aici pe udneva dar is prea multe pagini. Am nevoie de un contact de la cineva care repara, lipeste carene. Eventual si vopsit. La un pret decent. Astept informatii pe PM, ca le vad mai repede. Mersi Oricare dintre voi puteti lipi cu usurinta carene daca nu aveti doua miini stingi Aveti nevoie de un ciocan de lipit electric si de putina plasa de insecte (de aceea din otel cu ochiuri cit mai fine dar cu sirma totusi de o grosime rezonabila). Din plasa de sirma taiati cu o foarfeca de tabla fisii late cam de 2-3 cm. In prealabil va preparati rasina epoxidica (recomand Bizon-aia in seringa dubla)amestecind bine componentele si fara graba ca nu depaseste stadiul de "magiun" mai devreme de o ora. Curatati cu alcol tehnic ambele margini ale bucatilor de carena pe care vreti sa le reasamblati sau marginile crapaturii prin fortarea ei laterala. Atentie nu puneti prea multa rasina, doar cit sa dea putin pe afara cind apropiati marginile. Intre timp ciocanul de lipit asteapta supraincalzit. Aplicati in interiorul carenei in mod simetric pe lungimea "cusaturii " benzi de plasa taiate la lungime sau "pe bucati" cum va e mai comod. Apasati apoi cu virful ciocanului de lipit plasa pe plasticul carenei pina cind aceasta "dispare" in grosimea materialului. Nu prea mult ca sa nu se deformeze fata carenei, doar cit sa dispara ca lumea plasa. Daca aveti plastic similar carenei (cioburi de carena) e bine sa adugati plastic aditional pe cusatura pentru cresterea rezistentei finale, dar se poate foarte bine si fara. Lasati totul sa se intareasca minimum 24 de ore, apoi smirgheluiti cu atentie adica fara sa zgiriati vopseaua originala(smirghelul pus pe un calup de lemn) excesul de rasina curs din cusatura pe fata carenei si eventual retusati vopseaua in zona cusaturii (numai daca este necesar ca e greu de nimerit culoarea). spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate