florentinel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Eu vreau sa plec, dar sa rămân la muuulte sprituri, poate câteva zile. Acum problema: sunt incepator! Chiar dacă ar fi drumul pe autostrada, drum întins, mi-ați recomanda sa fac drumul asta? lasa ca uite asa inveti plus ca e mult mai sigur pe autostrada decat prin oras nu ai treaba cu contrasensu pt ca ai bara de protectie pe mijloc si plus ca nu ai intersectii sau cedeaza trecerea sau linii de tramvai etc esti pe drum drept si e mult mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Am mers si pe autostrada si pe drumul vechi. E foarte foarte frumos drumul vechi. Can't wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 vreau sa merg si eu de 1 mai dar nu am cu cine. care ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Am mers si pe autostrada si pe drumul vechi. E foarte foarte frumos drumul vechi. Can't wait https://maps.google.ca/maps?saddr=Drumul+G%C4%83rii+Otopeni&daddr=44.4002968,27.371777+to:Centura+C%C4%83l%C4%83ra%C8%99i+Vest+to:44.0954141,27.5483251+to:44.0816579,28.4511088+to:DN39%2FE87+to:Unknown+road&hl=en&ie=UTF8&ll=43.790924,27.36145&spn=3.025433,7.03125&sll=43.068888,26.026611&sspn=6.122972,14.0625&geocode=FSu7pwId6vWNAQ%3BFah-pQIdAamhASm_Uq_VA0ewQDHm7vNOPFpEZg%3BFbr4oQIdN7-gAQ%3BFbbXoAIdpVqkASnDNMT2jgSwQDFZQBNWvMAIEQ%3BFfmhoAIdJCGyASk54QnjKei6QDEy_sExHdpz6Q%3BFR2GoAId4M60AQ%3BFYZLlgId0C6xAQ&mra=mr&via=1,3,4&t=m&z=8 B-C e grozav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 /index.php?/topic/676669-bucuresti-vama-veche-28-apr-via-calarasi-ostrov-cu-bacul/?p=3108736uite topicul de anul trecut o parte din noi o sa ramanem la celeasi detalii de traseu ...s.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 Cum spuneam mai sus... Eu plec pe autostrada, cred ca pe la 6-7, sa pot sa beau 2 beri cand ajung acolo si sa ma pot intoarce seara safe. Evident ca plecam si ne asteptam sau ne ajutam daca e cazul dar o sa fie f aglomerat si nu vreau sa feresc toti dobitocii pe drumul vechi. Vreti voi sa va intalniti altfel, faceti alt topic.Nu vreau sa par nesimtit dar am specificat de la inceput...Bucuresti-Vama, pe autostrada. mai e timp pana atunci si mai vorbim. daca e cu lista, zic si eu k am un ZZR si abia astept plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 SI EU VIN CU HONDA CBR 1000 RR FIREBLADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Avand in vedere ca pentru bugetari se face punte cu Pastele, s-ar putea sa fie cam aglomeratie totusi. Da - ai dreptate, abia acum am aflat si eu zilele de 2 si 3 sint libere, ceeace inseamna NEBUNIE pe drum, si MARE atentie cu cazarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 Da - ai dreptate, abia acum am aflat si eu zilele de 2 si 3 sint libere, ceeace inseamna NEBUNIE pe drum, si MARE atentie cu cazarile. d`aia am zis si eu ca e mai safe pe autostrada...o sa fie full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) d`aia am zis si eu ca e mai safe pe autostrada...o sa fie full Or sa fie o gramada de conservari de "lux" , care or sa te impinga pe A2 cu +170km/h, nu de alta, dar pina seara trebuie agatata pitipoanca de pina in 25ani, ca a-2-a zi gaseste numai +30ani. Bine si pe drumul vechi o sa fie aglomerat .... asta e. Vezi ca pe A2, au bagat un nou sistem de radar (cica-s doua fire pe sosea care nu se vad), se zice ca au rupt la amenzi. Editat Martie 26, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Or sa fie o gramada de conservari de "lux" , care or sa te impinga pe A2 cu +170km/h, nu de alta, dar pina seara trebuie agatata pitipoanca de pina in 25ani, ca a-2-a zi gaseste numai +30ani. Bine si pe drumul vechi o sa fie aglomerat .... asta e. Vezi ca pe A2, au bagat un nou sistem de radar (cica-s doua fire pe sosea care nu se vad), se zice ca au rupt la amenzi. Nu o sa alerge nimeni cu 170 pentru ca o sa fie plin de radare ...asa e traditia (la militie) de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Or sa fie o gramada de conservari de "lux" , care or sa te impinga pe A2 cu +170km/h, nu de alta, dar pina seara trebuie agatata pitipoanca de pina in 25ani, ca a-2-a zi gaseste numai +30ani. Bine si pe drumul vechi o sa fie aglomerat .... asta e. Vezi ca pe A2, au bagat un nou sistem de radar (cica-s doua fire pe sosea care nu se vad), se zice ca au rupt la amenzi. Hai sa ne vedem cu bine la destinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 Si eu cred ca o sa fie plin de radare si de fiole...ca iese romanu la mici-bere-manele pa la padure, etc. In alta ordine de idei...daca .vremea tine cu noi...cati suntem pana acum? 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Si eu cred ca o sa fie plin de radare si de fiole...ca iese romanu la mici-bere-manele pa la padure, etc. In alta ordine de idei...daca .vremea tine cu noi...cati suntem pana acum? 2? As veni cu tine, dar te scoli prea cu noaptea'n cap, eu preconizez sa plec pe la 8-9, trebuie sa pregatesc si masina sotiei (incarcat bagaje, copii, etc.), lucruri care-mi iau timp. Daca aflu pe unde's cablurile alea .... pun pe forum. Editat Martie 27, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Daca aflu pe unde's cablurile alea .... pun pe forum. Mi-a spus un prieten ca ar fi "un set" de cabluri aproape la iesirea de pe autostrada ( spre Lazu , CT ) . Cica se vede cum asfaltul autostrazii , are alta culoare ( mai inchisa) , o dunga mai lata si una mai subtire de asfalt proaspat , la distanta de aprox 1 metru una de alta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 firele alea unde duc sunt si camere de luat vederi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Firele alea duc intr-o "cutie" aflata la marginea autostrazii si presupun ca de acolo se transmit datele catre centru . Sunt si camere , cate trei pe stalp , 2 sunt orientate catre inainte si inapoi ( camere gen ambasade ) , iar a treia este intre ele si este model "spider" . Pe fiecare stalp unde sunt camere , exista si o antena (cca 50 cm) specifica celor de transmis date online . Este montata tot la nivelul camerelor . "Cica" nu inregistreaza viteza (deocamdata) , doar roviniete . Editat Martie 30, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 pai....facem niste marcaje cu 200-300m inainte de "cabluri" ? donez un spray cu vopsea alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 pai....facem niste marcaje cu 200-300m inainte de "cabluri" ? donez un spray cu vopsea alba Atunci du treaba pana la capat si foloseste-l . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) http://www.trafictube.ro/radarele-fixe-a2/ PS: nu este filmearea mea, asa ca nu ma injurati pentru muzica de pe fundal. Editat Aprilie 3, 2013 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 Din moment ce nu v-ati anuntat pentru mini excursia de 1mai, de ce va faceti griji de radare? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Marti voi fi eu pe drum din Bacau catre Vama,sa nu spuneti nimanui ca pe 1 mai e si ziua mea ca apoi o sa-mi ceara toti de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Din moment ce nu v-ati anuntat pentru mini excursia de 1mai, de ce va faceti griji de radare? )) pentru ca toata vara o ard pe acolo poate ?!? oricum dupa ce vad unde sunt le memorez si o las mai usor....si m-am tot gandit in ultima vreme, cred ca o sa mai schimb traseul prin silistra cu bacul sau chiar prin girgiu-bulgaria-vama dar oricum la primul drum iau spray-ul cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 pentru ca toata vara o ard pe acolo poate ?!? oricum dupa ce vad unde sunt le memorez si o las mai usor....si m-am tot gandit in ultima vreme, cred ca o sa mai schimb traseul prin silistra cu bacul sau chiar prin girgiu-bulgaria-vama dar oricum la primul drum iau spray-ul cu mine SA IEI SPRAY-UL. Neaparat:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Marti voi fi eu pe drum din Bacau catre Vama,sa nu spuneti nimanui ca pe 1 mai e si ziua mea ca apoi o sa-mi ceara toti de baut Triumph Sprint cu nr de BC da de baut de 1 mai...s-a notat, ne vedem La Pirati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate