sidereel Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 NU imi vine sa cred. detin si eu un kawasaki de 400 din 86 si mi-am dorit bobber. imi zici te rog costurile aproximative pentru transformare? foarte frumos proiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Foarte aratoasa motocicleta, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Multumesc tuturor pentru aprecieri si sugestii! Cadrul a "pierdut" partea spate, restul fiind sudat pe pozitie, tinand cont de statura mea (tot cu ajutorul lui Andrei, aka "Rat_jawa). Cam asa arata inainte de taiere. Problematic cu cadru'. Daca e sa o vinzi (desi ma indoiesc ca o sa vrei) o sa fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 Nu stiu cat a costat... pentru ca parte din piese au fost facute, unele le aveam deja, iar parte din munca fizica am facut-o eu... Ce am platit efectiv au fost: materialul de studiu, amortizoarele, semeringurile telescoape si uleiul, filtrul si uleiul motor, acumulatorul, sudatul cadrului, vopseaua cadrului, vopsitul pieselor, filtrele de aer, oglinzile... si consumabile (discuri flex, electrozi, tabla, Teflon pt bucsi....) Deci... inca nu am calculat! @Kollar: De ce crezi ca e problema cu cadrul? La ce te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 la acte, probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 La autentificarea RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Maestre, a iesit frumos! Andrei lucreaza bine, dar e cam boem uneori. (daca e ala pe care il stiu eu). Intrebare, vopsit electrostatic ceva? Sau cum sunt vopsite piesele? La pistol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 La autentificarea RAR. n-o sa fie nici o problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 @Kollar: Crezi tu ca "Gigelul" de la RAR stie cum arata la origine un GSX400 din 1985??? Atata timp cat seriile sunt cele din talon, totul e OK. Vopsitul e la pistol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 @Kollar: Crezi tu ca "Gigelul" de la RAR stie cum arata la origine un GSX400 din 1985??? Atata timp cat seriile sunt cele din talon, totul e OK. Vopsitul e la pistol. Tu nu crezi? Nu tre' sa stie, tre' sa apese un buton si afla. (Si) De-aia s-a inventat autentificarea. n-o sa fie nici o problema... La tine niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Pana acum, aici nu au prea fost probleme. Editat Aprilie 3, 2013 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Ce statura ai? Mie mi se pare saua foarte jos, prea aproape de comenzile pt picioare. Arata bestial! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 Ce statura ai? Mie mi se pare saua foarte jos, prea aproape de comenzile pt picioare. Arata bestial! Bravo! 1,80. Pozitia a fost aranjata in functie de statura mea, si nu e chiar rea. Am fost limitat in alegerea pozitiei scaritelor de cele doua capace ale motorului si de galerii, care merg paralel cu cadrul. Avantajul la custom este ca poti oricand modifica ceea ce nu iti convine! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Tu nu crezi? Nu tre' sa stie, tre' sa apese un buton si afla. (Si) De-aia s-a inventat autentificarea. La tine niciodata. crede-ma, niciodata! ei se uita la sudurile de la gat, atat... in plus cadrul n-a fost taiat, doar mizeria aia de codita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Stimabile, daca mai ai numarul de tel. al lui Andrei, pot sa te rog sa mi-l dai si mie pe un PM, vreau sa mai apelez la el cu o mobra ceva mai veche?... Pe unde mai lucreaza el? La mymoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Poti sa ii dai PM: rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Mai 3, 2013 Autor Share Postat Mai 3, 2013 Si, aproape de final, arata cam asa... cateva amanunte de retusat si apoi poze cu ea spalata si fardata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Iulie 21, 2013 Autor Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Poze artistice... Acum este GATA! Editat Iulie 21, 2013 de siz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 foarte tare bordul e iluminat? imi place mult bordul ala electronic... o singura observatie, dupa gustul meu: aripa fata mergea mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Poze artistice... Acum este GATA! Frumos, simplu, curat. Editat Iulie 21, 2013 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 O motoreta pe care mi-ar placea sa o am in curte! vezi ca vrea sa ti-o fure smecheras bordul ala, mai ales turometrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocoshoa Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Bravo, simplu si la obiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 Multumesc tuturor pentru critici sau aprecieri! Si lui Andrei "THE MECHANIC" pentru ajutor/indrumare/etc.! Ne auzim la urmatorul proiect: Suzuki café racer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate