Sari la conținut

Accident Lascar Catargiu 02.04.2013


Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

ce are una cu alta nu inteleg, e clar ca soferul e culpabil in aceasta situatie.

cu tot respectul pe d-nul C-tin, desi nu il cunosc, reflexele scad odata cu varsta domnilor!!! la unii mai mult la altii mai puitin. nu a zis nimei ca venerabilul nu e capabil sa conduca DAR, probabil ca niste reacii mai ascutite ar fi reusit o evitare a accidentului.

astia cu clanta mare, am zis PROBABIL, da !?!

 

ca de obicei toata lumea ii da doar cu sanatate, il cunosc, e un om extraordinar, etc,etc(bine outze, ai mai scris un post...plm)...perfect de acord cu voi dar din cate am citit pana aici singura treada discutabila a fost asta cu reflexele. nu disecam profilul psihologic al omului ca n-are nici o legatura cu acest accident.

 

acuma hai, sariti in sus, dar argumentat va rog!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 138
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jumba, poti sa ai reflexele unui boxeur de 19 ani, sunt situatii in care nu prea ai ce face, ca - probabil - in cazul asta.

Eu cred ca Dl. Profesor era in unghiul mort al oglinzii lui Sida asta, adica paralel cu masina, cand asta a tras de volan.

Poti sa fii Rossi sau Jarvis, tot o iei.

Probabil ca si viteza a fost destul de mica, altfel si "daunele" erau mai mari.

Multa sanatate, Domn' Profesor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jumba, iti zic eu ca sunt multi de 20 de ani care nu au reflexele lui. (am si o chestie filmata :). n-am vazut sa rateze vreun milimetru pe curbe desi un baietel din fata lui era s-o cam ia pe aratura intr-o curba mai nasoala, desi tot grupul circula la o viteza absolut ok)

sincer, eu l-am cunoscut la drum si pana nu si-a dat casca jos nu aveam nici o idee ca are avea 73 de ani :) . oricum este foarte constient ca are o varsta si din motivul asta nici nu forteaza nota.

nah...multi nu-l cunosc poate si pentru ca omul mai mult merge cu motoreta decat sta pe forum :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moron: daca si la unul care merge de atata timp cu motocicleta va gasiti sa carcotiti ca nu stie ce e prin trafic...

 

moarte conservarului

 

fierul motoveteranului se repara!

 

PS asteptam offtopic de motoveterani! Constantin e jos... dati-i acum, sa nu se mai ridice !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

voi stiti cum se traduce "accident"?

ce invatam din accidentul asta?

ca pericolul ne pandeste si se intampla si la case mai mari.

despre sida? cred ca-i pare rau.

despre batran? la dracu, care batran? pustiu asta de 73 de ani refuza sa mai creasca. ramane la 21 de ani. e un exemplu de atitudine pentru toti



 

:lol:

voi nu vedeti mah ce ochi are? am gresit, nici n-a implinit 21 de ani

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ sergiu & luis: bajetii, cafeaua tati, AM ZIS PROBABIL ;) tocmai pt ca ma gandeam la scenariul descris de voi. de asemenea am zis ca fiecare individ imbatraneste diferit... eu unul nu ma sfiesc sa zic ca m-am cam rablagit la capitolul reflexe/ reactie... stiti vorba aia: nu mai intra cum intra, acu intra cum iesea :))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai cautati nod in papura domnului Constantin. Din toate punctele de vedere merge mai mult decat bine. Cu greu te tii dupa el pe curbe, iar in oras merge chiar prudent. Nu avea ce sa faca daca navaleste un Mercedes peste tine, condus de un arogant in trafic. Am vorbit chiar putin dupa accident cu el. Optimist, dar cu planurile de calatorii dat peste cap. Tocmai ce-mi comandase o cutie pt Faser pt un drum la Viena. Grija lui era daca colegul de drum, de 46 ani va reusi sa faca fata drumului lung, mergand pe un monocolidru mai endurist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie-mi spui, Jumba, cum e cu "batranetea" asta...

Acum trebuie sa dau DR-ul, ca daca il ridic de doua ori de pe campiile patriei, ma duc acasa, ca sunt rupt.

Si am cu treizeci de ani mai putin ca Domn' Profesor, de aceea si respectul pentru dansul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, da' fraieri sunteti...daca m-ar tranti vreunu' in trafic, as prefera ORICAND sa fie ginerele presedintelui, sau cineva cu o "putere" asemanatoare?

 

Lasati-o dracu' p-asta cu "e clar deznodamantul"...normal ca e clar!

Domn' profesor o sa-si ia motocicleta nou-nouta si o vacanta misto dupa ce se recupereaza... Ala nu l-a dus la Elias degeaba, sigur stie el pe cineva acolo care o sa-l faca bine, mai bine POATE decat daca l-ar fi luat SMURD-ul

Si nu mai mancati atat rahat! Faceti o comparatie intre SYDA (accident usor dintr-o manevra legala<mai putin asiguratul>, acceptat vina, dus victima la spital, verificat mai tarziu la spital, probabil o sa-i dea o despagurie frumusica) si mooistul ala de Cornel Nistorescu (ziaristul pixdii...care a bagat 2 oameni pe mobra in spital pt muuuuulte luni, nici macar n-a coborat din masina, si accidentul l-a facut trecand peste scuarul verde, ce dubla continua sau asa...iar atitudinea lui a fost de sarpe jegos, ca si cum EL ar fi fost victima...

Io inteleg ca-l urati pe Basescu si v-a facut media sa credeti ce vreti...dar priviti putin obiectiv si judecati la rece! Nu stiu daca sida asta face astea doar ca sa scape de presa si oprobiul pulimiii...si daca as fi victima, nici nu mi-ar pasa.

 

Daca il trantea un taximetrist sau un mosulica parlit in qur era mai bine??? NU!

si va zic de ce:

Frate-miu a avut accident cu un SRI-ist...

Eh, la 3 zile dupa accident mobra lu' frate-miu era ca noua (din dauna totala) si avea si niste bistari in buzunar...el s-a ales cu coate julite si o glezna scrantita.

 

Pretina a avut accident cu-n mosulica pensionar...

Pagubele au fost platite abia dupa 3 luni si NU COMPLET, mobra a fost gata dupa inca 3...si nu exact cum era la inceput

Mosulica? plua lui...dupa accident el vroia sa plece la tara ca "Am treaba ma copile"

Pretina, plina de vanatai....

 

O sa ziceti ca vai, "dar sa-l arda pe sida, sa plateasca pt ce a facut" ok, sa plateasca! legal, asta inseamna permis suspendat 3 luni si o amenda. Si ce castigi tu ca victima? Ca sida isi angajeaza sofer...si dupa alea 3 luni e iar la volan? Tu??? ramai si fwtut si cu banii luati...adica, cu piciorul tot stai in ghips si mobra tot muci e...si n-o s-o poti face cum era, ca asigurarile evalueaza mobrele astea pe parca ar fi bicicleta....auzi, valoare mobrtei in dauna totala 20 milioane? cand pretul de piata al motocicletei e minim 1500 EURO

 

 

man, ti-a zis daca a rezolvat cumva cu motoreta ?

a lasat-o pe strada...trebuie dusa undeva ?

 

las' ca-si ia alta :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sida nu are nicio vina, EBA e ghiavolul!


@motoroaker Frate, sa nu lovesti un batran( doar daca o merita). Ai procedat bine....sau nu ?

Pretina a avut accident cu-n mosulica pensionar...

Pagubele au fost platite abia dupa 3 luni si NU COMPLET, mobra a fost gata dupa inca 3...si nu exact cum era la inceput

Mosulica? plua lui...dupa accident el vroia sa plece la tara ca "Am treaba ma copile"

Pretina, plina de vanatai....

Editat de circel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@motoroaker Frate, sa nu lovesti un batran( doar daca o merita). Ai procedat bine....sau nu ?

 

Nu prea am procedat bine sa stii...am fost prea milos, ma rog...pretina

Accidentul a fost cam asa...pretina mergea Bd Ion Mihalache, asta iese de pe straduta laterala din dreapta, vrand sa faca stanga si franeaza blocand tot sensul de mers (ca venea tramvaiul, pe ala il vazuse)...Pretina franeaza la limita si incearca sa se strecoare prin spatiul ramas in spatele masinii dar nu reuseste...loveste masina in stanga spate cu partea stanga a mobrei, si din impact e aruncata pe dreapta, in bordura...deci mobra tavalita pe ambele parti.

Cand am ajuns la fata locului...mobra era ridicata si pretina plangea si tremura...ma rog, era mai ingrijorata ca nu porneste fierul decat daca o doare undeva.

Nenea...el tot zicea "Aaaa...n-are nimic nici fata nici motocicleta, eu plec"...si daca nu eram eu acolo, chiar pleca!

Ma rog, amenintat ca-l dau in gat pt parasirea locului accidentului, am ajuns amandoi la politie...El sustinea ca nu e vina lui, ci a pretinei...ca n-a franat! :crack: ....ajunsi in fata politistului, pe asta il bufneste rasul cand aude argumentatia mosului si-i zice "Domnule eu va sfatuiesc sa va rugati de tinerii astia sa folositi varianta intelegerii amiabile, ca altfel va pierdeti permisul pt 3 luni si va alegeti si cu o amenda"...s-a rugat el, si cum nu eram eu la ghidon...cand pretina m-a intrebat ce sa faca, ea vrea doar banii de la asiguratori sa-si faca mobra i-am zis "faci ce simti", si am fost la asigurari...fara politie! Nenea a ramas cu permisul, noi "i-am luat" RCA-ul

Daca stiam ce urmeaza, il strangean pe mosulica cu usa, gen "cat esti dispus sa dai ca sa-ti pastrezi permisul", deoarece asiguratorii (Omniasig) au fost niste jeguri, purtandu-se de parca ne faceau o favoare....m-au pus pt enspe miide drumuri cu constatari etc, au intarziat cu plata si despagubirea nici nu a acoperit dauna in intregime...ti-am zis, au trecut 6 luni pana am pus piesele noi pe ea...si unele nu le-am mai schimbat ca nu au fost platite, le-am schimbat mai tarziu din buzunarul nostru.

Asa ca...nu prea am facut bine, ca atitudinea lui initiala nu a fost una prea placuta + nu stricae 8-10 milioane in plus....nu ii platea, ramanea fara plastic pt 3 luni

Data viitoare (sper sa nu mai fie) stiu ce am de facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru curiozitatea mea personala, are idee cineva ce model de moto conducea? (fara legatura cu accidentul!)

Era cu Burgmanul.

 

Am vorbit acum cu dumnealui la telefon.Erau vreo patru motociclisti la el in vizita.Mi-a spus ca nu are voie sa calce pe picior vreo doua luni,si inca vreo doua pana se recupereaza complet.

Multa sanatate dom' Profesor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-27437-0-83296400-1364989551_thumb.jpg

 

Domnul profesor este un optimist incurabil

In salon cu dansul mai este internat un motociclist accidentat.Se numeste Marian si a avut un accident mult mai garv.Acum este spre vindecare.Poate ne zice el mai multe ca e cu laptopu in pat.

A suta oara.Sanatate multa lui Constantin si Marian.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, da' fraieri sunteti...daca m-ar tranti vreunu' in trafic, as prefera ORICAND sa fie ginerele presedintelui, sau cineva cu o "putere" asemanatoare?

 

Lasati-o dracu' p-asta cu "e clar deznodamantul"...normal ca e clar!

Domn' profesor o sa-si ia motocicleta nou-nouta si o vacanta misto dupa ce se recupereaza... Ala nu l-a dus la Elias degeaba, sigur stie el pe cineva acolo care o sa-l faca bine, mai bine POATE decat daca l-ar fi luat SMURD-ul

Si nu mai mancati atat rahat! Faceti o comparatie intre SYDA (accident usor dintr-o manevra legala<mai putin asiguratul>, acceptat vina, dus victima la spital, verificat mai tarziu la spital, probabil o sa-i dea o despagurie frumusica) si mooistul ala de Cornel Nistorescu (ziaristul pixdii...care a bagat 2 oameni pe mobra in spital pt muuuuulte luni, nici macar n-a coborat din masina, si accidentul l-a facut trecand peste scuarul verde, ce dubla continua sau asa...iar atitudinea lui a fost de sarpe jegos, ca si cum EL ar fi fost victima...

Io inteleg ca-l urati pe Basescu si v-a facut media sa credeti ce vreti...dar priviti putin obiectiv si judecati la rece! Nu stiu daca sida asta face astea doar ca sa scape de presa si oprobiul pulimiii...si daca as fi victima, nici nu mi-ar pasa.

 

Daca il trantea un taximetrist sau un mosulica parlit in qur era mai bine??? NU!

si va zic de ce:

Frate-miu a avut accident cu un SRI-ist...

Eh, la 3 zile dupa accident mobra lu' frate-miu era ca noua (din dauna totala) si avea si niste bistari in buzunar...el s-a ales cu coate julite si o glezna scrantita.

 

Pretina a avut accident cu-n mosulica pensionar...

Pagubele au fost platite abia dupa 3 luni si NU COMPLET, mobra a fost gata dupa inca 3...si nu exact cum era la inceput

Mosulica? plua lui...dupa accident el vroia sa plece la tara ca "Am treaba ma copile"

Pretina, plina de vanatai....

 

O sa ziceti ca vai, "dar sa-l arda pe sida, sa plateasca pt ce a facut" ok, sa plateasca! legal, asta inseamna permis suspendat 3 luni si o amenda. Si ce castigi tu ca victima? Ca sida isi angajeaza sofer...si dupa alea 3 luni e iar la volan? Tu??? ramai si fwtut si cu banii luati...adica, cu piciorul tot stai in ghips si mobra tot muci e...si n-o s-o poti face cum era, ca asigurarile evalueaza mobrele astea pe parca ar fi bicicleta....auzi, valoare mobrtei in dauna totala 20 milioane? cand pretul de piata al motocicletei e minim 1500 EURO

 

 

 

las' ca-si ia alta :crack:

 

Ei vezi, d-aia n-are ursul coada si d-aia suntem o tara de moluste, pe care le poate incaleca oricine, oricand. D-aia orice smecher isi permite orice. Pentru ca desi toti tuna si fulgera impotriva hotilor de la putere, cand au ocazia sa fie verticali isi arata adevaratul caracter, de om cumparabil.... pentru pretul corect.

 

Ma rog, unii ii zic chestiei asteia "pragmatism", insa adevaratele sinonime sunt "cumparabil", "aplecat", "calarit", "vandut" etc.

 

Referitor la Cornel Nistorescu (vad ca l-ai binecuvantat cu ceva epitete), ce parere ai de cei doi motociclisti care si-au retras plangerea dupa ce-au fost unsi cu ceva banuti de ala pe care tocmai l-ai umplut de muci? Aia cum sunt?

 

Pragmatici, presupun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei vezi, d-aia n-are ursul coada si d-aia suntem o tara de moluste, pe care le poate incaleca oricine, oricand. D-aia orice smecher isi permite orice. Pentru ca desi toti tuna si fulgera impotriva hotilor de la putere, cand au ocazia sa fie verticali isi arata adevaratul caracter, de om cumparabil.... pentru pretul corect.

 

Ma rog, unii ii zic chestiei asteia "pragmatism", insa adevaratele sinonime sunt "cumparabil", "aplecat", "calarit", "vandut" etc.

 

Referitor la Cornel Nistorescu (vad ca l-ai binecuvantat cu ceva epitete), ce parere ai de cei doi motociclisti care si-au retras plangerea dupa ce-au fost unsi cu ceva banuti de ala pe care tocmai l-ai umplut de muci? Aia cum sunt?

 

Pragmatici, presupun.

 

 

asta fiindca sistemul este de asa natura, incat sa accepti banii, caci altfel ajungi in strada!!!!

 

daca ma loveste un " smecher" si mi rupe mana sau piciorul de ex, la munca nu mi garanteaza nimeni ca jobul meu este asigurat , probabil am si nevasta si copii...ce ma fac?

 

asigurarile imi dau Ignore. daca mi iau avocat si l dau in judecata ma plimba ani de zile prin tribunale.

 

singura optiune este sa iau banul, depinde si de suma. un amic a luat 4 mii ptr o mana rupta de la persoana care l a accidentat. ce vroiai sa faca??? omu a stat pe bara aproape 6 luni de zile..

 

cunosc o persoana accidentata de masina pe trecerea de pietoni. se judeca de 6 ani de zile...puii mei, putea sa moara pana acum de batranete...

 

sau crezi ca pe acel " smecher" nu l doare atunci cand da banutii? crezi ca nu o sa fie atent data viitoare? ca de acum inainte SIDA o sa plezneasca jumatate din bikerii Bucuresteni?...doamne fereste!

 

tare mi ar placea ca smecherasii sa infunde puscaria, dar este imposibil in tara asta. si in afara e cam la fel, dar la un nivel mult mai inalt!

Editat de ZZTOP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pot inventa tot felul de scuze, situatii, motive si nuante.

 

Adevarul este insa ca atata vreme cat va exista pe lume cel putin un om care nu se-ndoaie dupa ele, ele sunt nule.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei vezi, d-aia n-are ursul coada si d-aia suntem o tara de moluste, pe care le poate incaleca oricine, oricand. D-aia orice smecher isi permite orice. Pentru ca desi toti tuna si fulgera impotriva hotilor de la putere, cand au ocazia sa fie verticali isi arata adevaratul caracter, de om cumparabil.... pentru pretul corect.

 

Ma rog, unii ii zic chestiei asteia "pragmatism", insa adevaratele sinonime sunt "cumparabil", "aplecat", "calarit", "vandut" etc.

 

Referitor la Cornel Nistorescu (vad ca l-ai binecuvantat cu ceva epitete), ce parere ai de cei doi motociclisti care si-au retras plangerea dupa ce-au fost unsi cu ceva banuti de ala pe care tocmai l-ai umplut de muci? Aia cum sunt?

 

Pragmatici, presupun.

 

ce legatura are verticalitatea cu despagubirea????

cand statul pizdii nu-mi poate oferi dreptatea, am doua optiuni:

1. ma duc si-i tai gatul aluia de m-a accidentat

2. obtin ce pot de la ala care m-a accidentat astfel incat sa-mi minimalizez dauna (de orice tip o fi ea)

intelegerea amiabila se practica in toate tarile...de la germania pana la japonia via SUA.

 

Da...hai sa refuzam despagubire...sa mergem pe cale legala, si dupa procese de ani si ani in care nu obtinem absolut nimic, luam mooie! really?

Pe bune!?? Nu vad nimic demn si vertical in a ramane si fwtut si cu banii luati....ce mare chacat castigi cu presupusul tau ne-moluscism? Ca sta Mr. Succesuri 3 luni fara permis...IL DOARE-N PLUA! Isi ia sofer...dupa 3 luni e inapoi la volan! In schimb tu, daca mergi pe varianta presupusului tau nemoluscism...ai de tras nenica, si cu glezna si cu mobra.

Ti se urca smecheru' in cap daca ii permiti...in momentul in care il ai la mana si TU DICTEZI conditiile, eu nu vad lipsa de coloana.

Daca sistemul ar fi facut a.i. sa fie totul ca inainte de accident da...let justice do her thing (bwahahahaha)...dar asa?

 

Referitor la cazul Nistorescu: treaba lor, nu sunt in pielea lor sa stiu....EU NU AS FI ACCEPTAT, dar...cel putin la prima vedere, de la Mr. Succesuri as fi acceptat o intelegere, PT CA APARENT A AVUT CU TOTUL ALTA ATITUDINE!

 

iti spun eu problema, romanii au prostul obicei de a exagera cu orice pret, mai ales cand e vb de accidente auto/moto...vezi cazul Huidu, cand pulimea ii vroia capu' intr-un batz ridicat la Pta Unirii...HO BA! mai cititi legile...nu mai exagerati ca tzatzele pe marginea santului.

si inloc sa o arda paranoic cu "Huidu scapa de puscarie" (normal idiotilor, ca asa e legea)...mai ar cere in cor servicii de asigurari auto si medicale mai bune.

 

ma rog, mai e de discutat pe tema "romanul si verticalitatea"

 

aici nu e vorba de votat USL pt o galeata de plastic, mai coace-o putin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am copt-o deja si eu nu as accepta o intelegere cu un infractor, oricat de in avantajul meu ar fi. Este irelevant daca si cum functioneaza Justitia. E irelevant cum isi rezolva el problema permisului sau daca-si ia sofer. E vorba de mine si de cat de moale vreau sa-mi fie perna seara, atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...