balazsfi Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Duminica 14.04.2013 propun o "drumetie" lejera pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Slanic Prahova - Pensiunea "Dor de Alunis" si retur.Pensiune la care am fost anul trecut "tot cu niste prieteni pe doua roti" si va pot confirma ca, mananci pranzul ca la mama acasacu 25 lei / persoana (fel 1, 2 si desert).Sambata trebuie sa confirm la pensiune numarul de persoane prezente, intrucat mancarea se pregateste cu alimente eco din gospodaria proprie.Confirmarile se fac pe forum.Invit pe toata lume: scuterist, motociclist, maxiscuterist... Pentru plecare ne vedem duminica la petrom baneasa (dupa fantana miorita pe dreapta). Pensiune - http://www.turistinfo.ro/alunis/cazare-alunis/pensiunea_dor_de_alunis-c531.html Editat Aprilie 11, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 la ce ora e plecare ? cam pe la ce ora estimezi intoarcerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 in poza a 2-a e desertul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 la ce ora e plecare ? cam pe la ce ora estimezi intoarcerea ? Plecam pe la 11 si ne intoarcem dupa masa, stabilim atunci in poza a 2-a e desertul ? Uite aici desert adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Super! Eu ma bag, in conditiile in care o sa pot rezolva cu serviciul! 99% sunt prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitusus Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 as merge si eu dar sunt inca in sc de soferi pt cat A si B, daca ma opreste nenea si nu am permis e nasol , ce mult as vrea sa fiu si eu prezent cu voi. stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 as merge si eu dar sunt inca in sc de soferi pt cat A si B, daca ma opreste nenea si nu am permis e nasol , ce mult as vrea sa fiu si eu prezent cu voi. stima Pune burta pe carte ca iesiri or sa tot fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitusus Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) am invatat dar astept sa termin scoala abia am 4 ore de condus oficial in poligon , iar condus pe strada am cel putin 30000 km cu scutere si rasnite de 125 cc ,iar cu cel de 600 am mers vre-o 400 km Editat Aprilie 11, 2013 de mitusus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 am invatat dar astept sa termin scoala abia am 4 ore de condus oficial in poligon , iar condus pe strada am cel putin 30000 km cu scutere si rasnite de 125 cc ,iar cu cel de 600 am mers vre-o 400 km Io zic sa nu mai impartasesti experiente din astea pe aici ca te mananca astia. Si pe buna dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 am invatat dar astept sa termin scoala abia am 4 ore de condus oficial in poligon , iar condus pe strada am cel putin 30000 km cu scutere si rasnite de 125 cc ,iar cu cel de 600 am mers vre-o 400 km Io cred ca te lauzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Îşi laudă prostia, îmi pare rău că nu l-a oprit cineva până acum. La ce prezentare ţi-ai făcut, nu ştiu câţi or să mai fie de acord să mergi cu dânşii în tură. Revenind.. balazsfi : dacă se merge la acea pensiune ( s-ar putea să trecem sâmbătă, după SMAEB ) şi suntem grup de 6-8persoane, trebuie anunţată din timp sosirea, pentru a avea timp să pregătească masa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 balazsfi : dacă se merge la acea pensiune ( s-ar putea să trecem sâmbătă, după SMAEB ) şi suntem grup de 6-8persoane, trebuie anunţată din timp sosirea, pentru a avea timp să pregătească masa ? exact la asta ma gandeam si eu cand am vazut topicul. as da o fuga impreuna cu un prieten dupa ce cascam gura pe la smaeb ...adica pe la 14 poate ?!? voi pe la cat vreti sa mergeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Andey si Sergiu_q suna-ti de vineri la pensiune daca mergeti sambata. Eu cand am vb doamna mi-a spus ca sambata are turisti si mi-a recomandat sa venim duminica, asa are timp de noi (o sa fim minim 10 motoare). Dar nu cred ca o sa va refuze pt ca sunt niste oameni foarte amabili. Eu va astept pe toti Duminica Editat Aprilie 12, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Vin si eu duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 Vin si eu duminica Scurt si la obiect bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitusus Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 multa lume invidioasa pe forumul asta, dc m-as lauda? am spus cu aproximatie ce experienta am pe 2 roti, ce e rau in asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Daca nu ploua vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu ploua gimy, am vb eu cu "barbos'u" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 daca mai este loc si pt mine mi ar placea sa vin si eu , mai ales ca sunt liber duminica asta dupa f mult timp ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 daca mai este loc si pt mine mi ar placea sa vin si eu , mai ales ca sunt liber duminica asta dupa f mult timp )Esti bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Esti bine venit sigur nu te opresti la snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Hop si io. Unde ne intalnim si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 sigur nu te opresti la snagov? Sigur Hop si io. Unde ne intalnim si la ce ora? 11:00 Petrom baneasa (pe dreapta dupa miorita) Treaba sta in felul urmator: -dan1el_san1 -superd -gimy -karate-kid -bogdan_harea Diseara trebuie sa confirm la pensiune ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Cati km sunt pana acolo, care este traseul exact si cat de tare o sa fugiti? as veni cu mandra si se cam sperie la viteza mare si eventual daca mai "vine " fomei, ca n-as vrea sa fie a mea miez intre 10 barbati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Cati km sunt pana acolo, care este traseul exact si cat de tare o sa fugiti? as veni cu mandra si se cam sperie la viteza mare si eventual daca mai "vine " fomei, ca n-as vrea sa fie a mea miez intre 10 barbati ) Localiati 80-90, afara 110 - 120 Fete vor fi inclusiv mandra mea, deci nu-i bai Editat Aprilie 13, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate