bzhdriver Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Buna ziua!Sunt un francez baiat de la Brasov acum de 6 luni!Am motocicleta meu aici, este un 400 Drz cu nicht modificate!Sunt noi aici si nu-cunost bine drum no-asphat si munte!Caut collegua pentru merge la munte si padura aprope de la brasov!Sunt mobile aprope de la brasov si prahova vale!Daca vrei accept mine cu voi pentru duminica plimbare, sau numai pentru baut bere in brasov, scrieti-me mesag!Escuzat pentru erorile de limba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 mai francez eu as fi vrut hard-enduro la tine dar tu vrut defapt sa babardit colega si laudat la bere cu alti francezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 dus fata in padure la o prajitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 panaramele naibi! ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Sariti degeaba pe om. Poate a incurcat genurile ... a vrut sa spuna "caut coleg" (omul nu cunoaste romana, si e scuzabil). Poate pur si simplu vrea un ghid in zona Brasovului (in post spune ca nu cunoaste drumurile off road din Brasov). Editat Mai 2, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Sariti degeaba pe om. Poate a incurcat genurile ... a vrut sa spuna "caut coleg" (omul nu cunoaste romana, si e scuzabil). Poate pur si simplu vrea un ghid in zona Brasovului (in post spune ca nu cunoaste drumurile off road din Brasov). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Omul nu stie romana pre bine, asa ca mai multa toleranta ar fi binevenita. Puneti-va in locul lui... Cati dintre noi stiu franceza perfect la nivel de conversatie??? Buna ziua!Sunt un francez baiat de la Brasov acum de 6 luni!Am motocicleta meu aici, este un 400 Drz cu nicht modificate!Sunt noi aici si nu-cunost bine drum no-asphat si munte!Caut collegua pentru merge la munte si padura aprope de la brasov!Sunt mobile aprope de la brasov si prahova vale!Daca vrei accept mine cu voi pentru duminica plimbare, sau numai pentru baut bere in brasov, scrieti-me mesag!Escuzat pentru erorile de limba! Din pacate motoreta mea nu este tocmai in cea mai buna forma, altfel te invitam sa bei o bere la Piatra-Neamt. Editat Mai 2, 2013 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noobzor Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Omul nu stie romana pre bine, asa ca mai multa toleranta ar fi binevenita. Puneti-va in locul lui... Cati dintre noi stiu franceza perfect la nivel de conversatie??? Din pacate motoreta mea nu este tocmai in cea mai buna forma, altfel te invitam sa bei o bere la Piatra-Neamt. Bonus: cati stiu romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 mai francez eu as fi vrut hard-enduro la tine dar tu vrut defapt sa babardit colega si laudat la bere cu alti francezi l-a citit pisi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Omul nu stie romana pre bine, asa ca mai multa toleranta ar fi binevenita. Puneti-va in locul lui... Cati dintre noi stiu franceza perfect la nivel de conversatie??? Din pacate motoreta mea nu este tocmai in cea mai buna forma, altfel te invitam sa bei o bere la Piatra-Neamt. De acord, insa el cauta o colega! El vrea sa dea in broasca, nu vrea cactus ! @Frenchie, bienvenue a Cocaland Romania. Recomand la tine sa inchiriezi colega, pentru 100 ieuro ea e la tine colega, amanta,sotie. Tu dat in broasca 24h,tu nu plange daca face burta mare ! Ca echipament de protectie, recomand la tine un ciaun, pentru capul pasagerei si pentru capu' tau, 2-3 prezervative ! Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Doamne cat mi-as dori sa va duce-ti si voi in tari straine si sa incercati sa vb in limba lor... asa stricat si sa va ia toti la maciuci, iar dupa sa stati ca popandaii in casa ca nu aveti cu cine sa iesiti sa va arate una, alta... Va mai mirati de ce ne balacarasc astia pe afara. In loc sa ajutati omul si pt cei care stiu franceza sa vb cu el sa intrebe ce a vrut de fapt sa spuna, voi faceti misto... Halal comunitate moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Doamne cat mi-as dori sa va duce-ti si voi in tari straine si sa incercati sa vb in limba lor... asa stricat si sa va ia toti la maciuci, iar dupa sa stati ca popandaii in casa ca nu aveti cu cine sa iesiti sa va arate una, alta... Va mai mirati de ce ne balacarasc astia pe afara. In loc sa ajutati omul si pt cei care stiu franceza sa vb cu el sa intrebe ce a vrut de fapt sa spuna, voi faceti misto... Halal comunitate moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikemen Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 mai francez eu as fi vrut hard-enduro la tine dar tu vrut defapt sa babardit colega si laudat la bere cu alti francezi :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) bre cred ca toata lumea si-a dat seama ca omul nu se referea neaparat la o tipa doar ne mai descreteam si noi fruntile. din propria experienta va zic sigur ca si ei fac la fel cand gresesti una alta si e nostim. eu i-am zis mamei prietenei mele ca are sutien fain vrand defapt sa-i zic ca bratara ei e faina si asta intr-o cina cu toate neamurile ei. asta e doar un mic exemplu . Editat Mai 2, 2013 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Pana la urma il ajuta cineva pe baiat? Ca de caterinca suntem primii.. @bzhdriver, incearca si pe subforumul de Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 mai francez eu as fi vrut hard-enduro la tine dar tu vrut defapt sa babardit colega si laudat la bere cu alti francezi si care ar fi fost problema? audienta mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woogie.boogie Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Tare post-ul . Desi e normal sa fie greseli atunci cand foloseste google translate, m-am amuzat copios citind ceea ce a scris "francezul". Google asta cred ca se tine de poante pentru ca a iesit super haios . Oricum...daca isi gaseste o colega eu ii dau cheile de la padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 inca putin si pun topicul "sticky" ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 bre cred ca toata lumea si-a dat seama ca omul nu se referea neaparat la o tipa doar ne mai descreteam si noi fruntile. din propria experienta va zic sigur ca si ei fac la fel cand gresesti una alta si e nostim. eu i-am zis mamei prietenei mele ca are sutien fain vrand defapt sa-i zic ca bratara ei e faina si asta intr-o cina cu toate neamurile ei. asta e doar un mic exemplu . super tare faza cu soacra,de fapt mam distrat copios pe tot topicul,eu mam pus in situatia francezului si mam simtit aiurea sa vad ce miar spune ,,colega'' de drumetii sau cu aceiasi pasiune poate chiar urmareste sa dea la brosca dar cred ca gasea alta scuza pt asta nu sa o invite la bere in cinestie ce padure...eu unul stiu sigur ca am patit la fel cu mesajele de la google-translate aveam conversatii cu niste polonezi si slovaci ce mesaje ne trimiteam nu va povestesc as fi prea offtopic.sfatul meu ajutati omul si vedeti de fapt care e de fapt realitatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) parlez-vous francais? Editat Mai 3, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Sariti degeaba pe om. Poate a incurcat genurile ... a vrut sa spuna "caut coleg" (omul nu cunoaste romana, si e scuzabil). Poate pur si simplu vrea un ghid in zona Brasovului (in post spune ca nu cunoaste drumurile off road din Brasov). dar poate la el nu conteaza ca e cole sau colega , poate el babardeste toate genurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 parlez-vous francais? J'ai oublié mon cahier, mais j'ai fait mes devoirs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) De acord, insa el cauta o colega! El vrea sa dea in broasca, nu vrea cactus ! @Frenchie, bienvenue a Cocaland Romania. Recomand la tine sa inchiriezi colega, pentru 100 ieuro ea e la tine colega, amanta,sotie. Tu dat in broasca 24h,tu nu plange daca face burta mare ! Ca echipament de protectie, recomand la tine un ciaun, pentru capul pasagerei si pentru capu' tau, 2-3 prezervative ! Succes ! deci am ras cu lacrimi ....tu esti normal omule? ciaun pe post de casca? ) ) :crack: du-te mr. frantzuz la inviere in orice sat si tureaza motorul cand canta popa ...sigur vei gasi colega de... Editat Mai 3, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 J'ai oublié mon cahier, mais j'ai fait mes devoirs mais no...ce n'est pas possible! Asta cu datul la broasca nu o stiam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 J'ai oublié mon cahier, mais j'ai fait mes devoirs Singura frază franceză pe care a fost nevoie să o cunosc în tot liceul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate