ovi_ice Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 5 Autor Share Postat Noiembrie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Arată foarte bine noul model, parcă arată mai a motocicleta. Sunt încă sceptic cu privire la noul propulsor, am tot vazut probleme în lung și în lat. Poate o data cu face lift ul ramane o motocicletă bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 12 Share Postat Decembrie 12 Dupa doua luni am reusit sa fac filmuletul cu excursia pe TET Carpatii Orientali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Decembrie 14 Share Postat Decembrie 14 Câteva îndrumări pentru achiziționarea unui kit de lanț, vă rog frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 14 Share Postat Decembrie 14 (editat) cam orice cu O / X-Ring (RK, DID, etc) si pas de 520 si recomand pinion pe fata de 14 dinti in locul celui cu 15. Editat Decembrie 14 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Luni la 19:16 Share Postat Luni la 19:16 (editat) Mulțumesc mult, Un site unde pot găsii kit-uri RK știi cumva ? Se simte diferența de un dinte ? Editat Luni la 19:18 de babinu nx650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Luni la 19:32 Share Postat Luni la 19:32 Eu am comandat de pe ktmexc.ro Da, se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate