finu Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 ieri la Lidl pe Moinesti mai erau 4 casti open face marimea M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 mersi de pont.am cumparat azi spray curatare lant si motocicleta Nu sunt stralucite... si cel de uns lantul e praf, in 30 km zboara tot de pe lant, orice i-ai face. Uleiul siliconic cred ca e bun, merge bine la cabluri. ieri la Lidl pe Moinesti mai erau 4 casti open face marimea M La Plazza au open face ramase vreo 8-10 bucati, nu stiu ce masuri, nu m-a interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Nu sunt stralucite... si cel de uns lantul e praf, in 30 km zboara tot de pe lant, orice i-ai face. Uleiul siliconic cred ca e bun, merge bine la cabluri. A luat cineva , i-am spus sa cumpere ceva mai bun,pentru 10lei in plus s-a intamplat exact ce a scris Geo , cam toate produsele de la lidl sunt de o calitate proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 am luat ieri o foarfeca din aia pt gradina sa tai buruienile de la locul de parcare. 9 lei si ceva am dat pe ea. calitatea pare in regula , dar la 9 lei ce asteptari sa am... daca tund boschetii anu asta cu ea ma declar multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 cum este solutia de curatat lantul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 cum este solutia de curatat lantul?? Nu e deloc economica... termini un spray instant si parca tot mai e nevoie sa cureti. Eu recomand sa speli cu motorina si doar sa clatesti cu sprayul asta. Dar acelasi lucru il poti face si cu un spray de frane, tot aia e si posibil sa fie mai bun pretul/gramaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Tinind cont ca grosul mizeriei de pe lant il spal cu motorina sau benzina, cit de prost poate sa fie incit sa nu poata clati lantul ? Cred c-am sa iau si eu daca mai gasesc cind scot mobra. Am postat odata cu Geo. Editat Aprilie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Eu folosesc sprayul de curatat lantul de la LIDL impreuna cu dispozitivul de curatat lantul de la Kronau: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/2086.html Folosesc o jumatate de tub la fiecare spalare si iese ca nou! Daca nu dai si cu o perie (nu de sarma) sau pensula pe lant cand il speli degeaba dai cu sprayul, folosest 3 tuburi asa si tot murdar si uleios este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Spray-ul de curatat lant e bun, la fel si cel de curatat jante, dizolva foarte bine uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) subscriu si eu. Cel de curatat este bun dar ai nevoie de minim 2 tuburi la o curatare. In rest dizolva foarte bine. O sa imi mai cumpar astazi 2. Cel de curatat jante se goleste la fel de repede sa stiu cat cumpar? ) Editat Aprilie 17, 2015 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Nu, ala de jante e mai mare si e cu pulverizator... e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 si sprayul de curatat muste e foarte bun, curata imediat viziera si parbrizul/carenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Atunci dau si eu o fuga sa iau de jante si muste! Nu le-am incercat pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Nu, ala de jante e mai mare si e cu pulverizator... e ok. Solutia de curatat jante de la Lidl este ok, eu o folosesc la jantele de la masini si motociclete. Nu este profi dar este buna pentru cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 cum este solutia de curatat lantul?? E extraordinar, am curatat vreo 2 furci, am mai curatat niste panarame, la 6 lei cat l-am prins a fost bun. Dar intradevar, e micut si se duce repede. Tinind cont ca grosul mizeriei de pe lant il spal cu motorina sau benzina, cit de prost poate sa fie incit sa nu poata clati lantul ? Cred c-am sa iau si eu daca mai gasesc cind scot mobra. Am postat odata cu Geo. Cam asta e modalitatea cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Am luat și eu azi spray-uri de toate felurile și o casca Crivit flip ca tot nu aveam casca de oraș decât vreo 2 jet, la 99 lei din păcate ii lipsește aerisirea stanga de sus. Are cineva una în plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Atentie la spray-urile de curatat motocicleta! Scrie pe ele sa nu se lase pe motocicleta mai mult de 3 minute (parca 3), ca pot afecta vopseaua. Asta m-a decis sa nu mai cumpar, am mai luat doar un spray de curatat lantul, ca tot eram acolo. Ieri luasem spray cu ulei siliconic, dar nu am apucat sa-l probez inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Atentie la spray-urile de curatat motocicleta! Scrie pe ele sa nu se lase pe motocicleta mai mult de 3 minute (parca 3), ca pot afecta vopseaua. Asta m-a decis sa nu mai cumpar, am mai luat doar un spray de curatat lantul, ca tot eram acolo. Ieri luasem spray cu ulei siliconic, dar nu am apucat sa-l probez inca. He he exact de asta nu l-am luat nici eu scrie 5 minute că altfel afectează vopseaua da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salut yoyo_man. Mai aveau casti ? in Bucuresti am gasit numai open face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Guyz, nu strica sa punem si ceva poze cu produsele. Sunt mai usor de identificat. Si comment-uri pe fiecare in parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut yoyo_man. Mai aveau casti ? in Bucuresti am gasit numai open face. Mai aveau un open face. Erau la categoria "ultimele bucati" sau ceva de genul » Post actualizat in 18 Apr 2015 00:27 Guyz, nu strica sa punem si ceva poze cu produsele. Sunt mai usor de identificat. Si comment-uri pe fiecare in parte. Cu o parte din ele am pus eu cu câteva post-uri în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Ieri luasem spray cu ulei siliconic, dar nu am apucat sa-l probez inca. E bun! Face o pelicula rezistenta. De data trecuta (toamna) am dat pe la usi, yale, pe unde am prins. Am verificat acum balamaelele si pelicula e inca rezonabila. Asa ca mi-am luat si acum o smecherie din asta, un degripant (la fel de bun), un deasta cu alcool pt. lant (l-am si folosit pe o chestie, dar parca nu mai e chiar asa ok, totusi la un lant curatat cu motorina intai si dat dupa, cred ca face fata) si niste ceara pt. masina. Am uitat sa iau polish ca am vopseaua matuita pe undeva, dar rezolv azi. Revin cu impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Nu-mi place spray-ul cu ulei siliconic... si mi-a mai luat prietena si 4 ) Mi se pare ca nu unge... prefer clasicul ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Pai ce ai vrut sa ungi? Am testat polish-ul si ceara de la ei. Mie se par bune. Nu extraordinare, insa am avut de scos niste zgarieturi de pe capota de la frecat cu carpa uscata si au iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Am dat pe la butoiasul cablului de ambreiaj, pedala de la schimbator... maruntisuri. Mi-a ajuns si pe maini si parca nu aluneca, nu unge. Ceara am si eu de anul trecut, e buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate