ionutz_bv Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Din pacate se lasa cu R.I.P si la Brasov Aseara am aflat cum ca, colegul nostru Adrian cunoscut ca FRA de prieteni s-a stins intr-un accident moto.Info nu am nici eu multe am aflat in jurul orei 1 AM. Din ce am auzit conducea moto personal un CBR RR 2004-2005(cred) cu nr BV-xx-ADB si ar fi incercat sa evite ceva canale/denivelari s-ar fi dezechilibrat si a cazut lovindu-se de bordura (nu cu capul)...mai multe detalii nu cunosc inca si nu vreau sa speculez vesnica intrebare legata de viteza ca asta asteapta multi vulturi si reisari de pe forum..."sa dea in cap" victimei. RIP prietene!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 23, 2013 Autor Share Postat Mai 23, 2013 O sa apara si detaliul acesta cat de curand cred...momentan e prea devreme sa stim.O sa vb cu cei ce il cunosteau mai bine dupa ce scap de la munca si eventual postam info despre inmormantare la regional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 am vazut si eu pe facebook..trist, pacat de el daca nu ma insel, avea si copil dumnezeu sa`l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator YamahaR12008 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 a aparut stirea ! http://www.brasovultau.ro/articol/stiri/brasov-motociclist-spulberat-de-un-pom-in-noua.html R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Aseara in jur de ora 22 ne`am intalnit pe calea bucuresti la semaforul de la mikado , ne`am salutat si fiecare si`a vazut de drumul lui spre casa iar la nici 5 minute am primit un telefon ca a cazut Fra!!! Cand am ajuns la locul accidentului Fra statea in fund pe iarba si respira destul de greu , imi spunea ca il doare si ca nu poate sa respire. In nici doua minute a sosit un echipaj SMURD ( Promtitudine maxima ) I`au indus coma artificiala , sa uitat la mine a inchis ochii si gata a fost ((( Medicii de pe SMURD sau chinuit pana in jurul orei 1 noaptea sa`l resusciteze dar deja era gata!!! Dumnezeu sa`l odihneasca , Mergi cu bine prieten bun !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 a aparut stirea ! http://www.brasovultau.ro/articol/stiri/brasov-motociclist-spulberat-de-un-pom-in-noua.html R I P Macar din respect pentru faptul ca un om nu mai e printre noi ar fi trebuit ca autorul articolului sa se chinuie sa scrie in romana. Halal jurnalist. Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Pfff... de dimineață când am aflat am rămas mut. Din păcate cuvintele sunt de prisos... Odihnească-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Aseara in jur de ora 22 ne`am intalnit pe calea bucuresti la semaforul de la mikado , ne`am salutat si fiecare si`a vazut de drumul lui spre casa iar la nici 5 minute am primit un telefon ca a cazut Fra!!! Cand am ajuns la locul accidentului Fra statea in fund pe iarba si respira destul de greu , imi spunea ca il doare si ca nu poate sa respire. In nici doua minute a sosit un echipaj SMURD ( Promtitudine maxima ) I`au indus coma artificiala , sa uitat la mine a inchis ochii si gata a fost ((( Medicii de pe SMURD sau chinuit pana in jurul orei 1 noaptea sa`l resusciteze dar deja era gata!!! Dumnezeu sa`l odihneasca , Mergi cu bine prieten bun !!!!!!!!!! vai de capul meu.. trist .. foarte trist... sa-ti vezi prietenul cum se duce... odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 23, 2013 Autor Share Postat Mai 23, 2013 Baloo nu inteleg de ce a fost necesara coma artificiala...din ce spui tu dupa ce i-au indus coma s-a stins.Sa fie asta cauza? Pp ca avea coaste rupte si plaman perforat daca spui ca respira greu si il.durea dar...de aici la decs....pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skynet Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Baloo nu inteleg de ce a fost necesara coma artificiala...din ce spui tu dupa ce i-au indus coma s-a stins.Sa fie asta cauza? Pp ca avea coaste rupte si plaman perforat daca spui ca respira greu si il.durea dar...de aici la decs....pfff Daca eram cadru medical iti puteam da o explicatie dar cum nu sunt...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 "Coma indusa se face cu ajutorul medicamentelor si se apeleaza la ea pentru ca pacientul sa nu simta durerea, sa fie linistit si astfel structurile organismului sa se refaca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Nu-mi vine sa cred! Chiar zile astea am vorbit cu el.Dumnezeu sa-l ierte! R.I.P.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Pacat si de el si de familia lui. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 http://www.brasovultau.ro/articol/stiri/exclusiv-brasov-motociclist-spulberat-de-un-pom-in-noua-video.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruss.holger Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Aseara in jur de ora 22 ne`am intalnit pe calea bucuresti la semaforul de la mikado , ne`am salutat si fiecare si`a vazut de drumul lui spre casa iar la nici 5 minute am primit un telefon ca a cazut Fra!!! Cand am ajuns la locul accidentului Fra statea in fund pe iarba si respira destul de greu , imi spunea ca il doare si ca nu poate sa respire. In nici doua minute a sosit un echipaj SMURD ( Promtitudine maxima ) I`au indus coma artificiala , sa uitat la mine a inchis ochii si gata a fost ((( Medicii de pe SMURD sau chinuit pana in jurul orei 1 noaptea sa`l resusciteze dar deja era gata!!! Dumnezeu sa`l odihneasca , Mergi cu bine prieten bun !!!!!!!!!! M-a impresionat tare ce ai scris... odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miezu Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Dumnezeu sa`l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Uneori si natura iti este dusman.. Odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoRusty Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Dumnezeu sa il ierte si tarie rudelor si apropiatilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Trist ... mai ales spusele userului Bal00. Dumnezeul sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Nu pot sa-mi revin!!!! Ma suna marti si ma roaga sa-i dau o casca sa se plimbe cu o fata,si zic! vino FRA!!! si o ia. Eu unul inca nu realizez ce sa intimplat!! Un singur lucru vreau sa va va mai spun!!!!!!!!!!! AVETI GRIJA DE VOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate