GabaRab Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Pilotul in coma, i se face masaj cardiatic in secunda asta... Editat Iunie 4, 2013 de GabaraB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Doamne Ajuta sa traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 Dupa o ora de incercari, echipajul de prim ajutor, din pacate nu a mai avut ce face. Condoleante familiei si prietenilor lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Sper sa ramana in viata. Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 S-a mai stins un nevinovat ...condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Stie cineva cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Din cate vad, motocicleta e botita bine-n fata. In ce a intrat? Sau cum sa intamplat? Cine-i baiatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester! Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Alta poza cu accidentul https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200140695345786&set=a.1543963204678.2073426.1402935310&type=1&theater Pentru cine nu stie Strada Electronii este acea strada din spate de la Kaulfland Colentina unde este si autobaza CDI unde este si un poligon Moto. Este o strada lunga si dreapta .... Editat Iunie 4, 2013 de Fester! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Doamne ... cate accidente mai au loc ? Cati mai mor nevinovati ? Cu cate accidente vad mai multe, cu atat imi vine din ce in ce mai greu sa ma urc pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Condoleanţe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theskipper Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valahul Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Am fost la fata locului ( dupa accident)... Se pare ca motociclistul s-a angajat in depasirea unui autoturism ce se deplasa dinspre Kaufland spre Gara de est.La intersectia cu Heliade intre Vii autoturismul a virat stanga. Motociclistul venea din aceeasi directie, pe contrasens (avea si ceva urme de franare, vreo 20m pana la impact...) incercand sa depaseasca... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gtigabi Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Doamne ... cate accidente mai au loc ? Cati mai mor nevinovati ? Cu cate accidente vad mai multe, cu atat imi vine din ce in ce mai greu sa ma urc pe motocicleta. Nevinovati sau vinovati, nu tin partea nimanui, dar greseli sunt multe, de ambele parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 In primul rand vreau sa spun familiei motociclistului condoleante. Dragi prieteni motociclisti,am vrut si eu sa fiu ca voi dar la scurt timp dupa ce si'a pierdut un prieten piciorul,am decis sa nu mai dau de A..in timpul ala eram scuterist "aveam amandoi 19 ani."acum avem cate 25"...nimeni nu stie cat iubesc viata pe 2 roti si chiar daca o iubesc nu o mai accept din cauza soferilor neatenti..ei n'au nicio vina de fapt,traiesc in romania si au mintea prea incarcata si prea multe probleme sa lupte pt a aduce acasa ceva de mancare si sa'si plateasca ratele la o masina sau nevoile copilului etc...sper ca ma intelegeti si sa va apucati de cross sau ceva ce nu'ti risca viata asa de mult ca pe strazile din romanica..ne pare rau tuturor de pierdere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Ceva detalii ? Cauza accidentului ? La cum arata botul ala tare mi-e ca viteza a fost mult peste cea legala + strada aia dreapta care te impinge la prostii. In fine asteptam detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Eu unul in general, maxim 60 in oras, incerc sa fiu prudent, dar oare e suficient ? Nu o sa mi se intample si mie odata si odata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukman Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Am fost la fata locului ( dupa accident)... Se pare ca motociclistul s-a angajat in depasirea unui autoturism ce se deplasa dinspre Kaufland spre Gara de est.La intersectia cu Heliade intre Vii autoturismul a virat stanga. Motociclistul venea din aceeasi directie, pe contrasens (avea si ceva urme de franare, vreo 20m pana la impact...) incercand sa depaseasca... RIP Uneori ai voie la o singura greseala, ori de cate ori ti-a mers depasirea. Soferii trebuiesc constientizati cu ce repercusiuni are neatentia lor nu cu marsuri si fluturasi. Acum, ala de n-a catadicsit sa se uite in spate are un om pe constiinta, alergatura, dosar. Familia astuia care acum isi ingroapa fiul dintr-un motiv imbecil. Eu am sfincterul strans cand ma fatai de pe o banda pe alta. Din cauza topicelor de genul asta acum ma uit de zece ori cand trag de volan sa schimb directia. Nu pentru mine ci pentru ala care n-are nicio vina, pentru ca astea-s conditiile din trafic si trebuie sa ne adaptam, sa invatam si sa progresam nu sa ne omoram aiurea, pe fractiuni de secunda. Da-i frate sa-i sara supapele dar nu cand esti inconjurat de oi. Da-i cand ai soseaua in fata ca pista de avion daca vrei sa zbori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Da-i frate sa-i sara supapele dar nu cand esti inconjurat de oi. Da-i cand ai soseaua in fata ca pista de avion daca vrei sa zbori! asta e pt motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gtigabi Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Am pus 2 fraze scrise de Oresti Marmara, material de citit, obligatoriu! http://www.grigore.dolghin.ro/2010/10/am-devenit-motociclist-cat-mai-am-de-trait/ "De fiecare dată când se întamplă câte un accident mai puțin grav sau din păcate în unele cazuri chiar fatal auzim aceleași scuze penibile: nu am/a avut nici o vină,…conservarul este de vină. Sunt o gramadă de morți care așteaptă pe forumuri ca cineva să își aducă aminte de ei. Nu avem timp pentru că trebuie să îi plângem pe cei ce vor muri mâine." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Cred ca e al 3 lea sau al 4 lea r6 in decurs de o luna :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hashu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Condoleante familiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Pacat! Condoleante familiei motociclistului....si asa ca o regula generala fie ca esti in masina sau pe motor...in localitati nu se depaseste niciodata in intersectie indiferent daca drumul pe care mergi e cu prioritate sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Parca este blestemat modelul asta, pe bune...RIPIn intersectia respectiva sunt multe camere, chiar 3 pe stalpi daca nu ma insel, mai demult se faceau liniute cu masini si alte tampenii, este indemnare la viteza nu zic nu ca mi-a scapat si mie mana in gaz acolo.Ca o paranteza, stau in zona si pe Heliade intre Vii se merge pe o roata constant, este o straduta amarata cu multi amarasteni care trec pe unde ii taie capul dar tot timpul vad cate un SS care forjeaza mobra in limitare si se da in lung si in lat...zgomotul il suport, sper doar sa nu imi culeg colegii motociclisti de pe jos vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate