ortizz Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) Sa`mi prezint si eu " iubita " , kawasaki 636 din 2004 . Am gasit`o in bacau in urma cu 1 luna jumatate , au fost ceva probleme la inceput tragea in 3 cilindrii ulterior sa gasit si cauza , bobina de Inductie de la cilindru 1 , restu nu asa de semnificative , semeringurile schimbate , revizie completa , placute s.a.m.d , acum e gata de drum . Editat Iunie 19, 2013 de ortizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) frumoasa ! chiar ca " iubita " Editat Iunie 19, 2013 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 frumoasa ! s-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iunie 19, 2013 Autor Share Postat Iunie 19, 2013 multumesc frumos , urmeaza un set nou de cauciucuri , momentan sunt pirelli diablo corsa 3 , cel de pe fata e nou are 2 sapt cel pe spate il avea de cand am luat`o dar la fel in conditie foarte buna , doar ca are o mica taietura / crapatura de 2 cm , pe partea mai "umflata" pe acel rid nu e adanca dar ma deranjeaza sa o stiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Echipamentul tau si al pasagerei e tare.Stiu moto asta din 2005...cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iunie 19, 2013 Autor Share Postat Iunie 19, 2013 era la parada seawolves de anul acesta , din cauza vitezei de croaziera ... echipamentu era intr`o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 E superba si pare atat de curata! Termi-ul ala e fantastic Sa aveti parte unul de celalalt multi kilometrii si sa te faca fericit mereu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Cat ai dat pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drk Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Asfalt uscat si sa o stapanesti sanatos!! Foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Cat ai dat pe ea ? ti`am raspuns pe , prv ca sa nu zic sume p`aici . De fapt nu sa trimis mesajul , mi`a aparut ca nu poti primii . Editat Iunie 20, 2013 de ortizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Salut. Frumoasa. Sa te bucuri de ea . Si eu am acelasi model, si sunt foarte multumit. PS: toate zx6r-urile din 2004 vin pe Pirelli Diablo Corsa 3? ) Si pe a mea am luat-o cu aceleasi anvelope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 ti`am raspuns pe , prv ca sa nu zic sume p`aici . De fapt nu sa trimis mesajul , mi`a aparut ca nu poti primii . Probabil era plina casuta. Oricum trage bine si e dupa parerea mea cel mai frumos model de 636 pana pe la 2009 asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Salut. Frumoasa. Sa te bucuri de ea . Si eu am acelasi model, si sunt foarte multumit. PS: toate zx6r-urile din 2004 vin pe Pirelli Diablo Corsa 3? ) Si pe a mea am luat-o cu aceleasi anvelope Si pe a mea tot cu Corsa 3 am luat-o !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 hmmm deja suntem 3 , o fi o trasatura a lor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Schimba sinele de tren,sa te bucuri de ea fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 frumos 636-le! arata bine si pe negru dar tot pe verde parca e cel mai frumos asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iunie 29, 2013 Autor Share Postat Iunie 29, 2013 Multumesc frumos . Sapt ce urmeaza vreau sa ii schimb semnalele de pe fata sunt prea iesite in afara caut ceva micutz pe led " asa incluse" in carena . Iar pana in week viitor ( cand e plecarea la tulcea pe aeroport ) si un set de gume dar sa vedem ce si cum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Este un model fain de ZX-6R, in special design-ul coditei si al farului. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 Mersi frumos Dan . Cateva poze de la plimbare din week . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 super tare frate, plimbare in gasca pe litoral, apoi poze in curba de la iesire din Mangalia. super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 ma, cu ce ti'a facut poza aia pe curba. cu aragazul?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 cu tableta lu done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) ma, cu ce ti'a facut poza aia pe curba. cu aragazul?!? Cu masina de spalat dar era pe on si tremura . Dar data viitoare , special , vom lua o camera ca sa fie lumea multumita Editat Iulie 13, 2013 de ortizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ortizz Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Vine vinee primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Rezultatele hibernarii Pregatita de sezon, aceasta este jucaria mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate