Speedy.K Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) eu am auzit ca in austria la sauna stati la cucu gol... sa ti fi luat apartament oare, sa fii mai aproape.... zestre vad ca ai..... Sunt sigur ca nu vorbesti tu din auzite... Editat Iulie 29, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 vad ca tot insisti pe O TEMA "AMICE" imi plac DOAR FEMEILE deci stai linistit nu te vizitez.... urmatorul subiect.... asta asa ca sa mai vorbim ca depre MOTOCICLISM ... tie iti place... prin padure.... mie pe asfalt ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 .. asta asa ca sa mai vorbim ca depre MOTOCICLISM ... tie iti place... prin padure.... mie pe asfalt ..... Uaaau, deci ai inteles?! Nu pot sa cred... A trebuit sa ma umplu' de kakat pe topicul ala cu Alpii Francezi ca sa pricepi si tu ca nu e vorba numai de "a putea", ci, de multe ori, e vorba mai mult de "a-ti placea" si "a vrea" sau "a avea chef". Bravo. Acum putem s-o luam de la zero. Nu pot, totusi, sa nu remarc cum iti piere simtu' umorului si sarcasmul cand devii tu subiectul poantelor. Sanatate si, special pentru tine, o sa pun niste poze si niste vorbe despre weekendul care vine, cu toate ca o sa facem doar cateva sute de km. in trei zile si o sa stam cu corturile si la o cabanuta amarata dintr-un sat fara pretentii de prin muntii patriei. Dar toate la vremea lor... Noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) Uaaau, deci ai inteles?! Nu pot sa cred... A trebuit sa ma umplu' de kakat pe topicul ala cu Alpii Francezi ca sa pricepi si tu ca nu e vorba numai de "a putea", ci, de multe ori, e vorba mai mult de "a-ti placea" si "a vrea" sau "a avea chef". Bravo. Acum putem s-o luam de la zero. Nu pot, totusi, sa nu remarc cum iti piere simtu' umorului si sarcasmul cand devii tu subiectul poantelor. Sanatate si, special pentru tine, o sa pun niste poze si niste vorbe despre weekendul care vine, cu toate ca o sa facem doar cateva sute de km. in trei zile si o sa stam cu corturile si la o cabanuta amarata dintr-un sat fara pretentii de prin muntii patriei. Dar toate la vremea lor... Noapte buna! poante"..... astea sunt poante de padure....acolo unde eu nu pot sa ajung..... auzi......sa ai vila sa dai banii la stat pe taxe si utilitati si sa de duci sa stai intr o alta ....cabanuta exact din motivul asta .....INVESTITIA IN CASE SI APARTAMENTE......imi lasa un gust amar...aha,...... de la STRUGURI" de cati bani ai dat pe gardul ala de la valea doftanei ....si a pavajului din curte..... bagai o tura de alpi....pe asfalt ps. ai cort sau sa ti imprumut? Editat Iulie 29, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Aoleu...si io care ajunsesem la concluzia ca ai inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Un om batran intalnit in tura asta a spus urmatoare: "ultimii ani ai vietii in asteptare mortii sunt cei mai urati daca nu ai amintiri din tinerete" asa ca ...... SPOR LA CONSTRUIT amintiri placerea vine mergand...... Ai inceput super acest topic dar sincer ma asteptam sa descrii mai in detaliu. Stiu ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte insa poate mai multe impresii si trairi personale nu ar fi stricat, mai ales ca atunci cand vrei, stii sa transmiti. Si mie-mi place sa stau mult in sa, dar ma-ntreb oare cate amintiri ai reusit sa-ti construiesti de fapt in ritmul in care ai calatorit. Oricum jos palaria pentru tura facuta, si felicitari ca te-ai intors cu bine acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Superb de-a dreptul. dar si obositor. FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Ai inceput super acest topic dar sincer ma asteptam sa descrii mai in detaliu. Stiu ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte insa poate mai multe impresii si trairi personale nu ar fi stricat, mai ales ca atunci cand vrei, stii sa transmiti. Si mie-mi place sa stau mult in sa, dar ma-ntreb oare cate amintiri ai reusit sa-ti construiesti de fapt in ritmul in care ai calatorit. Oricum jos palaria pentru tura facuta, si felicitari ca te-ai intors cu bine acasa. oricine are nevoie de indicatii, pareri si ajutor in a ajunge acolo ma poate cauta si cum multa lume a si facut o nu doar acum cu placere imi impartasesc experienta am considerat ca ceea ce am vazut eu merita sa trezeasca interesul si altora si, sa si doreasca sa ajunga acolo pentru ca merita. amintiri si senzati.... nu ai idee cate am strans acum si in cei 10 ani de moto dar asta e un TOPIC DE POZE si nu de comparat preturi/costuri indiferent de ce viteza am sau cat merg intr o zi nu stiu de unde s a nascut ideea asaa cum ca nu as VEDEA NIMIC..... Editat Iulie 30, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 oricine are nevoie de indicatii, pareri si ajutor in a ajunge acolo ma poate cauta si cum multa lume a si facut o nu doar acum cu placere imi impartasesc experienta am considerat ca ceea ce am vazut eu merita sa trezeasca interesul si altora si, sa si doreasca sa ajunga acolo pentru ca merita. amintiri si senzati.... nu ai idee cate am strans acum si in cei 10 ani de moto dar asta e un TOPIC DE POZE si nu de comparat preturi/costuri indiferent de ce viteza am sau cat merg intr o zi nu stiu de unde s a nascut ideea asaa cum ca nu as VEDEA NIMIC..... Nu era nicidecum o critica la ceea ce ai postat. Ti-am vizionat pana la capat toate filmuletele si am trecut peste toate pozele. Doar ca altadata ai fost pana in Thasos la un capuccino si ne-ai lasat cu balele la gura prin felul tau de a povesti cat de buna era cafeaua aia la un apus de soare pe insula. Acum ai facut ceva ce multi dintre noi doar viseaza si nu descrii aceste mici placeri sau trairi. La asta ma refeream si nicidecum la costuri sau comparatii de preturi. Anul asta si eu incepusem pregatirile ptr o excursie in Norvegia, insa amintirile construite in tura lui Vlad de anul trecut, m-au facut sa merg si anul acesta alaturi de el, Cand o sa-mi vina si mie vremea, o sa te contactez, fii linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Doar ca altadata ai fost pana in Thasos la un capuccino si ne-ai lasat cu balele la gura prin felul tau de a povesti cat de buna era cafeaua aia la un apus de soare pe insula. Acum ai facut ceva ce multi dintre noi doar viseaza si nu descrii aceste mici placeri sau trairi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) bravo, omule! Recunosc, nici cu masina nu am facut atatia km dintr-o bucata! Editat Iulie 30, 2013 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Bai, omu asta arata ca poate. nu sta ca altii cu motorul in garaj si se uita pe net la vreme sa vada daca poate iesi 15Km sau nu. l-a durut in....... de starea vremii sau de cat de lung va fi traseul. si-a bagat motoru-n c.u.r. si a plecat la drum, pana-n capatu' lumii. bravo lui ca face km care multi nu ii reusesc in 10 sezoane. cati din cei care comenteaza, au mers pe grindina, ploaie torential, ninsoare, sau alte conditii meteo. cum zicea chiar mai sus. daca arati lumii ca ai fost undeva, inseamna ca te lauzi. Ianachime, ai doi de de la mine. unu pt tine, unu pt unguru bulan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 si un litru de lapte de la vacutele alea frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 nu e problema. de la vacutele alea care "parca nici nu miscau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Bai, omu asta arata ca poate. nu sta ca altii cu motorul in garaj si se uita pe net la vreme sa vada daca poate iesi 15Km sau nu. l-a durut in....... de starea vremii sau de cat de lung va fi traseul. si-a bagat motoru-n c.u.r. si a plecat la drum, pana-n capatu' lumii. bravo lui ca face km care multi nu ii reusesc in 10 sezoane. cati din cei care comenteaza, au mers pe grindina, ploaie torential, ninsoare, sau alte conditii meteo. cum zicea chiar mai sus. daca arati lumii ca ai fost undeva, inseamna ca te lauzi. Ianachime, ai doi de de la mine. unu pt tine, unu pt unguru bulan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 fata, de invidie o sa aiba parte flacaul ala cu "NASTASE 7 CASE" o plimbare la NORDKAPP o face orice amarat..... pentru baiatul 'cela, avem asta! n-are el treaba cu Nordkapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ianachime, ai fost fara Mihai Varadero? Si el se plinge ca nu are cu cine sa iasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Ianachime, ai fost fara Mihai Varadero? Si el se plinge ca nu are cu cine sa iasa! e suparat pe mine..... si .... nu pot eu sa tin ritmul lui, eu obosesc repede si nu pot sa ma tin dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Nu gasesc pozele de care ziceti voi. N-or mai fi pe post sau nu m-am prins eu unde-s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate