B.B. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Iar cine compara track day ca hobby cu ce fac acesti extraterestrii trebuie sa-si puna borcane in loc de dioptrii... N-ai mers tu la track-day-ul care trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Ca tot veni vb de 10ani si ca sa revenim la MM : http://www.todocircuito.com/videos/2429-entrevista-a-marc-marquez-cuando-solo-tenia-10-anos.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Ahhhaha...vroia sa fie ca si Dani Pedrosa! Bine ca nu i-a reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Marquez asta nu are nici o porecla oficiala? Gen.. young bastard,marquistador,fast joker,danys dream,lorenzo's nightmare etc El ca logo are o furnica ...dar atom ant suna ca pixu Editat Noiembrie 15, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Ca tot veni vb de 10ani si ca sa revenim la MM : http://www.todocircuito.com/videos/2429-entrevista-a-marc-marquez-cuando-solo-tenia-10-anos.html Hahaha, voia sa fie Dani Pedrosa.. cat de tare. El ca logo are o furnica ...dar atom ant suna ca pixu Hormiga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Apropo de porecle, care mai sunt ca eu doar pe astea le stiu: The Doctor The Texas Tornado The Kentucky Kid Tiger Toni Elias Spies The Elbow The Roman Emperor Biaggi Cangurul Stoner Mai stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Apropo de porecle, care mai sunt ca eu doar pe astea le stiu: The Doctor The Texas Tornado The Kentucky Kid Tiger Toni Elias Spies The Elbow The Roman Emperor Biaggi Cangurul Stoner Mai stiti? Bietul Dani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Bietul Dani. Amaratu' suna mai rustic. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Spies The Elbow Ben 'Elbowz' Spies. cuvintele sunt de prisos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Hai ca am eu una... Chuck Marquez Mai vechi.. randy cohones mamola Maravilia viniales John hopkins Hopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Nu fi un slapar, imbraca-te in Alpinestar' ca Marc Marquez desigur interesant videoclip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Mi-a placut clipul, acum inteleg preturile de $999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 si-au facut oleaca de publicitate pe urma lui... intradevar, cand vezi un combinezon zici ca nu e mare porcarie, dar cand urmaresti cata migaiala e acolo si cate teste si verificari, intelegi de ce pretul urca la +.000$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Nu fi un slapar, imbraca-te in Alpinestar' ca Marc Marquez desigur interesant videoclip Foarte misto documentarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 costumul Racing Replica fara airbag, fara telemetrie, fara 'custom-fit' e vreo 2500 de coco, dar CAZI de la 280 la ora la Mugello si a doua zi iei startul in cursa parca 11G a avut soc in umar atunci, sper sa nu gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 A mai facut Marquez poza aia pe care a promis-o? „Dacă iau titlul mondial, vă promit că îmi fac o poză specială cu pagina ProSport şi o trimit în România“ - din interviul de aici - link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Prosport e o minciuna de ziar nu Marquez o minciuna de om! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda1 Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Prosport e o minciuna de ziar nu Marquez o minciuna de om! CORECT. da' cine a zis ca MM e un mincinos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 (editat) In Prosport scrie ca cica Marquez ar fi zis ca isi va face poza speciala pt Romania...eu zic ca Marquez nu a declarat asta ci e doar o inventie de-a lor! Asadar Marquez nu a mintit fiindca nici nu a declarat asa ceva! Editat Noiembrie 24, 2013 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Omu e in vacanta....fix de prosport ii arde lui.si la urma urmei ,who cares. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Prosport cares! Sa ne bucuram si sa-i aducem ofranda zeului jurnalistu' pentru onoarea de a ne prezenta povestea unui biet campion de motociclism viteza, printre atatea povesti cu campioni ai cluburilor de noapte si curvelor din divizia A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Nu stiu foarte bine unde sa las asta, dar cred ca aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Asa arata un campion ! Foarte nostim la final cand a luat la rand tot podiumul Ce mecloi avea Aleix Espargaro Uitati-va ce spunea la 10 ani: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Ce mecloi avea Aleix Espargaro Da, nu cred ca a avut o copilarie prea fericita cu fata aia. Probabil ca a avut ceva probleme la scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Marquez deabia putea tine microfonul dar mergea brici cu motoreta aia.generatile astea au invatat sa mearga cu motoru cu scutece pe ei.asa se crestre un campion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate