JAGI Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Deci, nu era nici o duma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 In weekendul 7-8 vor venii si citiva prieteni care nu intra aici pe forum. Pe linga distractie, eu voi dedica aceasta iesire si unei teme ... frinarea. Celor interesati le voi expune si le voi explica teoria din spatele acestor tehnici ( strada - circuit ) si citeva execitii practice pentru folosirea cit mai eficienta a frinei fata, ambelor frine, controlul derapajului rotii spate, evitarea obstacolelor pe frinare, trail braking-ul, etc. O sa fie fun si practic Va fi superb!!! Orice explicatie e bine venita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Nasol Niko,pare rau pre:(,asa e Bogdane nu a fost duma:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 gata...7-8 sunt liber...merg la targu secuiesc...se anunta cineva cu duba remorca...cai carute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Ziua de duminica m-a prins la 60 km de skat kart si desi nu eram pregatit in nici un fel am zis sa incerc si eu circuitul pentru prima data (imi doresc de mult timp lucrul asta). Am asteptat terminarea etapei nationale de karting si la ora 16:30 am reusit sa intru. La 17:30 m-a fugarit ploaia spre casa. Desi e mic, m-am distrat teribil cu motorasul de 125cc si sper ca nu i-am incurcat prea mult pe George si David de la Arad (motociclete de 1000 incaltate cu slik-uri). Nu m-au ajutat nici cauciucurile (3 ani vechime si profil de ploaie) insa pentru mine a insemnat mult iesirea pe circuit. Am mers in limita mea de siguranta si nu am fortat prea tare intrucat la finalul perioadei aveam de parcurs 250 km pe motor pana acasa. La prima sesiune de 20 min am scos timpi de 1:33 apoi la a doua sesiune am mers destul de constant la 1:26. Nici dupa a 2-a sesiune nu am reusit sa cunosc circuitul si mai aveam momente cand uitam sa abordez 2 viraje pe o singura trasa fluenta. Simt ca mai am multe de invatat si abia astept sa pot sta un week-end intreg fara sa fiu presat de timp sau de vreme. Finalul zilei m-a prins cu febra musculara la picioare, dureri si bataturi la maini si fund si un zambet larg pe fata. Editat Mai 27, 2014 de mirciulik4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 deci cum ne cuplam in carute cu mobrele? care vine cu dubita,remorca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 ..... un zambet larg pe fata. Intr-un final asta e tot ceea ce conteaza deci cum ne cuplam in carute cu mobrele? care vine cu dubita,remorca? Stai sa fim siguri ca e liber pe 7-8. Am sunat acum la ei, le-am lasat un mesaj si astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 bine ar fi sa fie liber! luni pe 9 sunt Rusaliile si nu se lucreaza!poate prindem 3 zile! doamne cum ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 bine ar fi sa fie liber! luni pe 9 sunt Rusaliile si nu se lucreaza!poate prindem 3 zile! doamne cum ar fi Ar fi ca o super mini vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Ar fi ca o super mini vacanta alaturi de super oameni Editat Mai 27, 2014 de Eusebiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) M-a sunat Zoli si i-am zis sa se intereseze de weekendul 7-8-9 iunie, se pare ca astrele se aliniaza, ESTE LIBER, adica nici nu merg karturi, nu trebuie sa se faca alternativ intrarile. M-a mai intrebat daca o sa putem estima cati venim! Editat Mai 27, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Eusebiu +1 Cristilvk +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Si eu. Caut loc pe remorca sau duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Am un sentiment de deja-vu: +1 de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 /index.php?/topic/713244-weekend-pe-circuitul-de-la-tg-secuiesc-7-9-iunie/ Am anuntat iesirea in speranta ca va atrage si motociclisti care nu au mai fost acolo si/sau nu au experienta pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 bah..eu vin singur...nu stiu care e treaba cu +1 1.niko 2.eusebiu 3.jagi 4.gabi 5. subsemnatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 +4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 vin si yo salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 bah..eu vin singur...nu stiu care e treaba cu +1 ..... Eu am pus asa pentru ca e vorba sa vin cu prietena, nu stiu de ce toti ii dau cu +1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 ne bagam si luni?multi o sa avem liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 hai ca suntem 10 lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Eu am pus asa pentru ca e vorba sa vin cu prietena, nu stiu de ce toti ii dau cu +1 ) eu am pus +1 ca sa nu ne incurcam la adunare )) sa ne numaram mai usor )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Suntem peste 15 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hbucur Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 1.niko 2.eusebiu 3.jagi 4.gabi 5. subsemnatu 6.hbucur + 1 (adica vin si cu prietena, dar ea nu se da, ea ne face poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 1.niko 2.eusebiu 3.jagi 4.gabi 5. subsemnatu 6.cristilvk 7.hbucur + 1 (adica vin si cu prietena, dar ea nu se da, ea ne face poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate