Legnakrad. Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Mersi Denis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Reinvii si eu topicul asta cu clipuri de vara, nu de iarna. O iesire de weekend-ul trecut: GSXR 600 K2 si 1000RR SC59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Frumos ...distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Vine cineva sambata la o tura pe secuiesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Venim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 se vine cu Denis din cate stiu :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Cool,ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Cateva imagini de la iesirea Next Level 27-28 Iulie 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 A fost concurs de cautat asfaltul cu cotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 @crisU, multumesc pentru poze .Mi-ai facut si mie cateva si apreciez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 La 02.08.2019 la 12:09, george05 a spus: A fost concurs de cautat asfaltul cu cotul? Inclina si tu monitirul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Nu am monitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 (editat) Liniște și pace pe topicul acesta. Il ridic eu acusilea. Weekendul celalalt as da o fuga pana acolo sa îmbin o ieseala pe circuit cu familionul meu și cu un amic. Pt ca momentan sunt prea leneș sa caut pe tot topicul, ma ajutați careva cu ceva cazări oare? Pretabile unei familii cu copil mic, adica sa aibă musai o curte cât de cât pt asta micu seara și camere/apartamente cât mai spațioase și curate. De vorbit la circuit e suficient un telefon în prealabil? Sanatate! Editat Iulie 17, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Dap e indicat sa suni la telefon sa anunti ca vii have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) Multam Dragoș. Sper sa fie ok, merg cu ss-ul, SM-ul pleacă marți la Kosice pt investigații. Înteresant va fi cu ss-ul, prima ieșire pe anul asta, abia am făcut 5km cu el în ultimul an. Am vb cu nenea de la circuit, sâmbătă și duminică e liber pt moto. Editat Iulie 19, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 (editat) Vb cu el si de cazare ca au terminat hotelul ala din curtea circuitului. Daca crezi ca e galagie, mai e o pensiune la 1 km pe aceiasi strada dar am uitat cum ii zice. Obisnuiam sa stam acolo de fiecare data, e curata, ai gratar in curte, iarba verde.. Fortyogo, dar nu bag mana in foc. Si westfalia e smechera tare. Editat Iulie 20, 2020 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 (editat) Mersi @adidas. Da, se pare ca au terminat cazarea în incinta. Prețul e 90ron/noapte. Nu știu cum e, astazi urmează sa primesc ceva poze. Eu fiind cu copil mic care are program de somn la pranz, și doarmeee asta micu de numa numa, rămâne de văzut ce si cum. La Westfalia mi-a dat niște preturi pe Booking de mi-a venit sa rad singur. LE:la Fortyogo e totul ocupat în weekend. Editat Iulie 21, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicati Postat Aprilie 30, 2021 Share Postat Aprilie 30, 2021 Cum e cu lap timmingul pe circuit? Se inchiriaza transpondere, ca pe Adancata? Ce stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 nu se inchiriaza transpondere, transponderele se folosesc la secuiesc doar pentru cursele de karting aplicatia RaceChrono are secuiescul disponibil, asa ca poti folosi telefonul ca si laptimer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicati Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 56 minute, ki77y a spus: nu se inchiriaza transpondere, transponderele se folosesc la secuiesc doar pentru cursele de karting aplicatia RaceChrono are secuiescul disponibil, asa ca poti folosi telefonul ca si laptimer Merci. Vad ca pt ios e doar o versiune pro, vreo 90 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate