Sari la conținut

Formula 1


Jorge Lorenzo

Postări Recomandate

Vezi daca poti gasi inregistrarea cursei de pe Channel4, comentatorii spun ca linia boxelor a fost inchisa imediat. Specifica si cand s-a deschis din nou.

 

Si din imaginile oferite de englezi se vede clar ca l-au tratat pe mecanic acolo, pe caldaram. La orice curs de prim ajutor spune clar sa nu se miste victima decat de catre personalul autorizat. Personalul autorizat a intervenit pe loc, nu l-au tarat nicaieri ...

Editat de TheHuskyCrobats
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci li s-a sters si zambetul de buze lui Wolff si Lauda dupa Q3.

Indraznesc sa spun pentru prima data ca anul acesta Ferrari este masina mai puternica decat Mercedes.

 

In Q1 hai ca nu s-au sfortat,in Q2 au mers pe setupul de cursa blablaba,dar in Q3 party mode chestii treburi - si Vettel e la 0.580s de Ham.Wow ! :eek:

Hamilton sa abandoneze ultimul tur....pentru ca in mod clar nu putea sa ii bata....asta nu s-a intamplat niciodata pana acum !!!

"Regele" a murit !

:10:

 

Si unde mai pui ca e foarte posibil ca la anul Ricci sa vina la Ferrari.

Oare devine interesanta din nou F1?

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da a fost smechera cursa,in principal datorita SC ca altfel era plictiseala maxima.

RB a castigat strategic pt ca a profitat de sc ca sa schimbe gumele.

Ferrari cred ca a avut masina mai buna,insa nu au stiut sa exploateze - pilotii au fost mai slabi,strategia si mai slaba.Iar Vettel la sfarsit...execrabil.Daca nu are tot ce ii trebuie - masina,gume,track position,el nu poate sa faca ceva in conditii neprielnice sau cand e scos din ritm.Slab pilot.Iar Kimi la fel,mai rapid decat Bottas cu gumele flenduri pe final si efectiv incapabil de depasire.

Verst a gresit de vreo 3 ori insa ff rapid si f bun.Ricci a facut insa o cursa matura si a cules roadele.Nu am mai vazut pilot asa bun pe frane...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cam de aia i-am zis si eu "merstaquez" dupa cursa :P

Pana la urma l-am onorat, mm a adunat si niscaiva titluri mondiale, isi permite sa-si dea in petic...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

https://www.youtube.com/watch?v=14Dy9sQP-QU

 

 

...si faza din care a luat expresia cu "Holy Testicle Tuesday :

 

 

Citate Ricci Shanghai

 

"Never change, Daniel. Never change"

:ok:


» Post actualizat in 23 Apr 2018 05:59
JIM CLARK - What made him so good?
» Post actualizat in 27 Apr 2018 05:43

FIA to control Ferrari's blown exhausts

 

FIA suspecteaza Ferrari ca ar folosi un engine mapping care face pe curbe blown exhaust - adica duce motorul in ture inalte pentru a arunca f multe gaze pe esapament care e orientat spre eleronul spate si astfel mareste apasarea pe el.

Si Renault sunt suspectati ca ar face acelasi lucru.

Nu e vorba insa despre blown'ul "clasic" direct pe eleron care nu mai poate fi facut avand in vedere regulamentele ci de un fel de "under blow" adica aruncarea de aer cald la presiune mare de pe exhaust pe partea inferioara a eleronului,cu avantaje mult mai mici.

Viteza gazelor genereaza insa portanta negativa dar efectele fata de clasicul blown exhaust sunt muuult mai mici.

15245832990579.jpg

 

Screenshot-2018-4-27_F1_2018_soon_Austra

 

Probabil nu vor ajunge nicaieri cu aceasta investigatie,cei 2 chiar daca o fac sunt destul de destepti sa modifice mappingul fara a fi prinsi.

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

wax - 4 din 4 si o comite din nou la Baku inca de la primul antrenament. Iar la al 2-lea executa un shurlau pe frana imediat dupa ce mecanicii terminasera de ii reparat cotetzul. Bun kilot... Chiar sunt curios care ii va fi soarta, dar mare campion nu il vad neam, viteza nu e nici pe departe suficienta pt asta.

Misto grafica suprapusa pe "helau". Circuitul insa dpmdv nu are ce cauta in f1, Monaco are macar traditia de partea lui. Probabil insa ca $$ vorbesc, in gura mare inca...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E normal sa faci greseli in antrenamente,toata lumea le face.Nu au fost mari oricum,nu a rupt masina,la circuitele stradale orice greseala se plateste scump.

Pai soarta ii va fi de prim pilot la RBR (odata cu plecarea iminenta a lui Ricci),ceea ce zic eu ca e o mare smecherie.

Da,viteza nu e suficienta pt a deveni campion,Montoya ne-a demonstrat treaba asta ani la randul,Kimi era cat pe-aci sa ne-o demonstreze si el dar totusi a impuscat cu greu unul...iti mai trebuie experienta,o masina buna si chiar niste noroc.Parca nea Enzo a zis ca un pilot rapid poate fi antrenat pana la urma sa fie "eficient" sa castige curse,un pilot slow - niciodata.Deci a fi rapid e prima conditie a unui campion.Chiar si Button,cel mai penibil degeaba si pomanagiu campion in opinia mea era capabil de a fi rapid.

"wax" cum ii zici tu...si pe mine ma enerveaza cand ii vad fatza aia spalacita si insolenta,despre caracter nu mai vorbesc,despre comentariile lui la adresa tuturor celorlalti piloti iarasi...dar nu am mai vazut asa pilot rapid la o varsta asa frageda cred ca de la Kimi....si al draq e si bun pe ploaie :huh: trebuie sa ii recunosc meritele.

Circuitul insa dpmdv nu are ce cauta in f1, Monaco are macar traditia de partea lui. Probabil insa ca $$ vorbesc, in gura mare inca...

True.Monaco e Monaco,e heritage,e quintesenta F1,insa sa vii aci la Poplaca sa te dai printr-un oras gen Bucuresti aruncat pe harta undeva prin orientul indepartat....e Bernie thinking 101.Iese banu greu,merem si in Mongolia,ce draq.

"You can have everything you want...as long as you pay extra for it" :bounce:

 

Intr-o ordine mai serioasa de idei,de la anul F1 le mai da echipelor inca 5kile de benzina,ajungand astfel la 110kg,cica pentru ca sa nu mai existe fuel saving.Alonso spune insa ca asta nu va aduce o mare imbunatatire,au trecut deja de 2014 cand se facea fuel saving aproape peste tot.

E un pas in directia cea buna : benzina si gume la discretie pentru a impiedica orice fel de saving si a le permite pilotilor sa mearga cu pedala jos tot timpul.Intr-o alta zona trebuie sa mai dea voie si acolo dimpotriva,sunt foarte reticenti : motoarele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine Ferrari 😎, păcat însă pentru kimi. Cred că avea ritm cel puțin de loc 2 daca nu de pole. Mă bucur că mercedes nu mai domină f1 ,poate poate vine și redbull la bătaie și vom avea un sezon cel puțin interesant.Doamne ajută

Editat de danypop
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă bucur că mercedes nu mai domină f1 ,poate poate vine și redbull la bătaie și vom avea un sezon cel puțin interesant.Doamne ajută

:agree:

circuit de low downforce - au iesit si saracii la bataie : Williams si FI.

 

Tot nu am inteles care e strategia gumelor si pe ce gume vor iesi la strat cei 6 din fata - a fost prea multa frasuiala in q2

Cred ca pe Kimi vroiau sa il trimita pe ss dar le-a fost frica dupa ce prostii a facut ca nu mai prinde q3 si l-au bagat pe ultras.

Calificarile ff misto,sper sa fie o cursa interesanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a placut mult cursa. Pacat ca o strica Grosjean .... :(

 

 

.... Cine zicea ca trebuie scoasa cursa de la Baku din calendar ? :D


» Post actualizat in 29 Apr 2018 13:43


pe cardul de la pit, un ecran de la Haas e spart, are doua randuri de crapaturi !!! :crack:

 

PS nu ma mai satur de reluarile cu Ricci vs. Verst ( asta inseamna ca Ricci semneaza cu Ferrari )


» Post actualizat in 29 Apr 2018 13:51

senzatieeee !


» Post actualizat in 29 Apr 2018 13:52

ce reluare dupa safety car !!!!!


» Post actualizat in 29 Apr 2018 13:53

bzzzz .. big flat spot ... bzzz ... big flat spot .... bzzz .... big flat spot ..... bzzzz


» Post actualizat in 29 Apr 2018 17:47

i-auzi : Max Verstappen and Daniel Ricciardo have been ordered to make a personal apology to Red Bull staff at the Formula 1 team’s factory for their collision during the Azerbaijan Grand Prix.


» Post actualizat in 29 Apr 2018 19:05

Ce mizerabil wax ăsta! Mi-e scârbă de el

 

a fost cam 50-50 , degeaba va faceti tinta flegmelor din Max

Editat de bimbominkia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mizerabil wax ăsta! Mi-e scârbă de el

:agree:

 

Am vazut numai primele tururi cu bumbaceala aia de la inceput si SC,dupa aia a trebuit sa ies.O cursa frumoasa si pe aia o pierd...

Am vazut insa incidentul dintre cei 2....nu prea a fost 50/50 pt ca musiu calcat olandez a batzait din poponeata de 2 ori si parca are voie numa odata,nu?Ricci clar a vrut sa faca un late braking din ala trademark de-al lui si era deja commited pe interior si la revedere,am vazut ca a incercat sa o degajeze dar era prea mica distanta.e un mare mwist musiu wax,dar nu atat cu asta cat cu prima incercare unde Ricci i-a dat spatiu gramada si asta a iesit special ca sa il scoata de pe pista in virajul 1.De acolo merita percutat,Ricci ar fi trebuit sa stea drept si sa nu traga,il invata rau asa daca cedeaza (lectie de la Senna - daca cedezi odata,atunci cedezi de fiec data) si uite ce se intampla.

Mi s-a parut o muiangereala maxima ce a facut pt ca Ricci cand a fost slow l-a lasat elegant sa depaseasca,s-a aparat dar nu s-a opus cand asta a luat interiorul desi putea sa faca vanjosenii din astea gen wax.Dar cand Ricci clar era mai rapid asta nu si nu si inghesuieli si aruncari in afara circuitului mai ceva decat daca era un pilot de la alta echipa.

A meritat-o Verst - inca un abandon,si Ricci trebuie sa traga invataminte din asta si altadata sa fie mai decisiv pe intrari pt ca daca ii dai nas aluia e deranj,iata.

PS nu ma mai satur de reluarile cu Ricci vs. Verst ( asta inseamna ca Ricci semneaza cu Ferrari )

Sa speram ca da.Il pupa Vettel cand il vede...

a fost cam 50-50 , degeaba va faceti tinta flegmelor din Max

din reluarea pe care am vazut-o eu,repet,Verst a schimbat directia de 2 ori,ceea ce e interzis.Daca Verst facea blocaj ori int ori ext si ramanea acolo nu se loveau - Ricci a intarziat perioada de franare tocmai pt a frana pe stilul lui super late si s-a pozitionat pe interior pt ca insolentul luase initial exteriorul.

Mie personal,desi regret ca a iesit Ricci,chiar imi place ca l-a lovit.Sa inteleaga ca nu e la ta-su pe circuit si ca nu poti bloca tu asa cum vrea pwla ta si sa profiti ca alalalt e cu tine in echipa si nu poate sa te "bruscheze".A fost un santaj ce a facut el cam toata cursa - "eu ma bag la rupere,da tu sa degajezi sa nu dai in mine ca suntem coechipieri si tu cazi de prost si te fwte Horner."Nu i-a mers.L-a luat bursucul pe spitz.Bun. :bounce:

ce reluare dupa safety car !!!!!

 

 

bzzzz .. big flat spot ... bzzz ... big flat spot .... bzzz .... big flat spot ..... bzzzz

am auzit ca Vettel a fost iar pilot de pilot :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Max a fost de ca_cat atunci cand a intrat pe interior si au atins rotile - Ricci era aproape in zid. Imi mentin opinia , chiar si dupa n-spe reluari, ca a fost 50-50 la tamponare. Chiar si Ricci a zis asta dupa cursa.

 

S-a miscat ceva Max pe franare , dar nu a fost catastrofal - am vazut mult mai rau la multi altii ( mari campioni in activitate sau nu ). Ricci s-a facut ca iese in exterior ca sa-l pacaleasca pe Max si s-a aruncat pe interior inainte sa vada daca Max a muscat-o sau nu. De data asta s-a prins. :D


» Post actualizat in 30 Apr 2018 09:22

Max=Tzaranul de Marcel cu 4 roti

 

mda ... cam asta-i opinia la moda pe aici :)

 

iaca un comunicat oficial :

 

"The Stewards heard from Daniel Ricciardo, the driver of car 3, Max Verstappen, the driver of car 33 and the team representative. Both drivers contributed to the collision," the stewards' decision reads.

"The driver of car 33 made two moves, both of which were relatively minor. The driver of car 3 admitted he left his move to overtake on the left, too late.

"It was obvious to the stewards that although the incident had its origins in the moves by car 33, the driver of car 3 also contributed to the incident."

Editat de bimbominkia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a miscat ceva Max pe franare , dar nu a fost catastrofal

Asa mi s-a parut si mie, chiar m-am mirat cind l-am vazut pe Ric infipt in fofeaza prodigiosului, daca nu s-ar fi simtit aparat de scutul energetic al regulei astea timpite cu o singura schimbare de directie probabil ca n-ar fi muscat din poponeata carbonica a nederlandezului.

Pai ma Rici, odata de mult cind pe circuite intrau barbati sau in cel mai rau caz adolescenti atit de maturi de ziceai ca-s barbati oare ce-ai fi facut tu cu o masina mai rapida in spatele unui Johnny Herbert sau Martin Brundle in masinile alea galbene misto Jordan care maturau pista din bordura in bordura cind vedeau ceva in retrovizor? plm, si nici macar o data nu a fost vorba de obstructie, pilotaj periculos, accidente cretine cind se incaleca rotile, etc. Nu stiu, cred ca era o chestie de respect, asa in general. Si de pilotaj, as zice.

In fine, de acum e destul de clar, MV risca si in aparare tot atit cit risca si in atac, cele mai misto imagini pe care le-am vazut duminica au fost cele 2 RB-uri care nu mai aveau marcaje colorate pe flancurile pneurilor, astia uzasera 100% din suprafata pneului. Si Rici a cedat nervos, a fost multa frustrare in lovitura aia.

Altfel frumos, mi-a placut cursa.

 

PS: ma nene, cum e posibil sa te cheme Sebastian, sa ai a' mai faina masina din grila, sa ai cursa in mina lejereanu la secunde bune in fata cocalarului si a pretenului sau, sa iesi pe doi de la schimbul de pneuri ultrafine si apoi sa-ti strici norocul cu o frina la mort incercind aiurea sa depasesti bot-ul pe unde nu era cazul si sa termini glorios pe 4, urcind de pe 5 numa finca botosul s-a crezut fachir si a luat-o cu echipamentele pneumatice prin chestii taioase? Adica cum devine asta? M-am enervat un pic. Sebi asta e ca Lorenzo, parca are nevoie de alinieri astrale ca sa transforme o cursa buna intr-o victorie. Cum sa te bata Kimi cu 2 locuri, ala care a schimbat juma' de masina in turul 1? Cum?

 

PPS: nu stiu daca este sau nu o premiera, dar Leclerc cu Alfa Romeo aia deghizata in Sauber a terminat pe 6 si a loat o gramada de puncte.

Editat de FLEX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iaca un comunicat oficial :

 

"The Stewards heard from Daniel Ricciardo, the driver of car 3, Max Verstappen, the driver of car 33 and the team representative. Both drivers contributed to the collision," the stewards' decision reads.

"The driver of car 33 made two moves, both of which were relatively minor. The driver of car 3 admitted he left his move to overtake on the left, too late.

"It was obvious to the stewards that although the incident had its origins in the moves by car 33, the driver of car 3 also contributed to the incident."

Ricci nu a zis nika dupa cursa,a dat o declaratie ulterior spunand ca lasa publicul si "you guys" (ziaristii) sa isi formeze propriile opinii dupa ce au vazut faza.

Normal ca (aproape) in orice accident sunt de vina ambii participanti.

Ricci a gresit ca nu l-a lasat pe musiu sa muste momeala,a fost prea grabit,ok.

Pozitia lui Horner e si ea normala.

Verst s-a miscat pe franare,si a schimbat directia de 2 ori.

Dar hai sa nu ne prostim singuri,stim toti cine e de vina : l-a scos in afara pe coechipier,de acolo zic eu ca ar fi trebuit reprimat (degeaba e Horner nervos acum),a fost depasit odata (nici acum nu pot intelge sub ce forma a putut iesi din nou in fata lui Ricci dupa pitstop),asta era claar mai rapid si pe ultras,si vezi ca s-a bagat pe interior si nu va frana,tu ca pilot responsabil "al carui prim interes e echipa" ce faci?te bagi peste el si ii dai de ales - zidul sau cwru masinii tale?hai sa nu ne mintim - Verst e marele vinovat aici.

 

Orgoliul sau nu ar fi putut suporta 2 depasiri in aceeiasi cursa de la coechipier,asta ar fi insemnat infrangerea totala.Si de aici a pornit totul.

Asa mi s-a parut si mie, chiar m-am mirat cind l-am vazut pe Ric infipt in fofeaza prodigiosului, daca nu s-ar fi simtit aparat de scutul energetic al regulei astea timpite cu o singura schimbare de directie probabil ca n-ar fi muscat din poponeata carbonica a nederlandezului.

Pai ma Rici, odata de mult cind pe circuite intrau barbati sau in cel mai rau caz adolescenti atit de maturi de ziceai ca-s barbati oare ce-ai fi facut tu cu o masina mai rapida in spatele unui Johnny Herbert sau Martin Brundle in masinile alea galbene misto Jordan care maturau pista din bordura in bordura cind vedeau ceva in retrovizor? plm, si nici macar o data nu a fost vorba de obstructie, pilotaj periculos, accidente cretine cind se incaleca rotile, etc. Nu stiu, cred ca era o chestie de respect, asa in general. Si de pilotaj, as zice.

In fine, de acum e destul de clar, MV risca si in aparare tot atit cit risca si in atac, cele mai misto imagini pe care le-am vazut duminica au fost cele 2 RB-uri care nu mai aveau marcaje colorate pe flancurile pneurilor, astia uzasera 100% din suprafata pneului. Si Rici a cedat nervos, a fost multa frustrare in lovitura aia.

E ciudat cum poti spune pe de o parte ca Ricci a cedat nervos,dar pe de alta parte il lauzi pe Verst ca "risca" in aparare cat si in atac ?!Da,Verst "risca",dar el risca pe barba adversarilor nu pe a sa,pt ca risca doar in aparare.Poate nu imi mai aduc eu aminte insa nu am vazut depasiri fulminante ale lui musiu,decat impotriva unor masini slabe sau atunci cand,vezi China,are gume care ii dau avantaje de 1s/tur.Dar si atunci am vazut cum "risca" el de frumos in dauna lui Vettel.Verst nu a risca nimic toata cursa,doar l-a pus pe Ricci in pozitii in care acesta a dat inapoi ca altfel s-ar fi lovit,Verst stie ca Ricci nu l-ar fi lovit.Ricci risca sa muste zidul aproape de fiec data.mare diferenta de risc,deci eu nu as spune ca wax a riscat ceva.

cam folosesti 2 unitati de masura pt acelasi comportament.

As fi vrut si eu sa-i vad mai ales pe Brundle (ca Herbert da,chiar era meserias) incercand sa depaseasca ceva in f1 de azi.Poate nu intelegi niste lucruri care se tot spun - datorita accentului pus pe aero e extrem-extrem de greu de depasit in f1 de azi.Daca masinile sunt relativ egale e aproape imposibil sa te apropii de cel din fata datorita vortex'urilor pe care le face masina din fata.Acest lucru nu exista acum 20 de ani - ia masina lui Herbert de ex si pune-o langa una de acum si vezi diferentele de aero.

Iar cu Ricci ti-ai gresit omul : este unul din oamenii cu cele mai multe mai bune si mai elegante depasiri din F1.reia depasirile lui din 2014 incoace ca e plin youtube sa vezi daca sunt riscante sau tampite.Si reia-le si pe ale lui Max si zi-mi ce parere ai...

Ricciardo nu forteaza mana celuilalt pt a se baga,ci efectiv il surprinde.Mare diferenta intre el si Verst.Si in nici un caz nu a cedat nervos acolo,era prima tentativa de depasire dupa schimbul de gume,ceea ce mai degraba i-as imputa nu e faptul ca s-a bagat ci ca a pregatit-o in graba,trebuia sa il atraga mult mai pe ext pe Verst.Corect,nici Verst n-a muscat-o ca altii (Vettel,Perez pe la Monza parca) dar Ricci s-a bagat gandindu-se ca ala nu va incalca regulamentul.a gresit,verst l-a incalcat.tot raul spre bine insa.

PS: ma nene, cum e posibil sa te cheme Sebastian, sa ai a' mai faina masina din grila, sa ai cursa in mina lejereanu la secunde bune in fata cocalarului si a pretenului sau, sa iesi pe doi de la schimbul de pneuri ultrafine si apoi sa-ti strici norocul cu o frina la mort incercind aiurea sa depasesti bot-ul pe unde nu era cazul si sa termini glorios pe 4, urcind de pe 5 numa finca botosul s-a crezut fachir si a luat-o cu echipamentele pneumatice prin chestii taioase? Adica cum devine asta? M-am enervat un pic. Sebi asta e ca Lorenzo, parca are nevoie de alinieri astrale ca sa transforme o cursa buna intr-o victorie. Cum sa te bata Kimi cu 2 locuri, ala care a schimbat juma' de masina in turul 1? Cum?

:agree:

Chiar daca il va lua,Vettel nu merita acest campionat.este un pilot foarte slab.Cand ramane la latitudinea,lui aproape tot timpul o umple de sange.Sa ne gandim ca din 3 curse,in 2 a calcat steagul.el cu manutza lui,in loc sa faca o diferenta in plus ca Ham fata de cat ii poate oferi masina,el dimpotriva,face o diferenta in minus - trage masina in jos.

Desi nu suport super-megastarul #godbless#44 cu toata tiganeala si blingurile lui cand intra in masina e un pilot mult mai bun decat Vettel IV.Si demonstreaza asta aproape la fiecare cursa.la fel precum si Vettel isi demonstreaza prostia,tot la fiecare cursa.

 

Big up si pt Perez care l-a prins cu chilotii in vine pe baronul rosu si i-a tras un viol de mai mare ti-e dragul.imi mai aduc si acum aminte cat de mult il iubeste Vettel pe Perez de la Mexic 2016 cand urla pitigaiat in microfon ca Perez il incomodeaza ca nu il lasa sa depaseasca :crack:

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca s-a depasit in draci toata cursa asta ( cu si fara DRS )

 

Verstappen s-a miscat, dar nu era mare spatiu la interior oricum ( era stransa situatia chiar si cand s-a dus prima data in dreapta ) si Ricci s-a aruncat acolo sperand ca Max musca si ramane la exterior. Am vazut reluarile de mi s-a acrit si nu pot spune ca vina ii apartine lui Max in totalitate. Asta cu doua miscari e bullshit - de data asta s-a miscat foarte putin, nici jumatate de masina - adica nu a baleiat pista stanga-dreapta cum se facea pe vremuri. Ricci a plonjat pe interior la risc, ceva la modul Banzai !, totul sau nimic

 

Max face manevre aiurea, de acord, a avut o intrare urata in cursa asta cand l-a bagat pe Ricciardo in zid, dar asta nu inseamna ca e vinovat de toate relele din lume.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca s-a depasit in draci toata cursa asta ( cu si fara DRS )

 

Verstappen s-a miscat, dar nu era mare spatiu la interior oricum ( era stransa situatia chiar si cand s-a dus prima data in dreapta ) si Ricci s-a aruncat acolo sperand ca Max musca si ramane la exterior. Am vazut reluarile de mi s-a acrit si nu pot spune ca vina ii apartine lui Max in totalitate.

:agree:

S-a depasit dar asta nu inseamna ca depasirile sunt facile in F1,oricum sunt mult mai dificil de executat decat acum 20 de ani.Observi ca se depaseste DOAR pe anumite circuite,stai ca vine Barcelona sa vezi daca vor exista mai mult de 2-3 depasiri,si alea cu drs.E o problema.

Si inca o treaba,s-au depasit masini diferite,nu masini de la aceeiasi echipa.E o mare diferenta.

Max face manevre aiurea, de acord, a avut o intrare urata in cursa asta cand l-a bagat pe Ricciardo in zid, dar asta nu inseamna ca e vinovat de toate relele din lume.

Da,corect.

Numai ca aici nu e vina lui (in totalitate),in china la fel,o mica greseala dar i-a distrus cursa lui Vettel - Maldonado style.

Si uite asa termina 2 curse din 4....cu Ricci cu un picior la Ferrari si cu el ramanand pilot principal si cu RB avand pretentii de campionat.Sigur...

Dar lumea e rea,nu el e de vina...

 

Stii,e pacat pentru ca are un potential enorm,este unul din cei mai rapizi piloti pe care i-am vazut,dar daca o tine in felul asta vorba aia "s-a nascut talent si-a murit speranta".

Un lucru stiu sigur in F1 nu ai timp de prostii din astea.Hai ca in primul an era scuzabil,acum e deja in al 3lea,scuzele nu se mai gasesc.

In F1 ti se ofera ff putine sanse sa te afirmi - si acum imi aduc aminte cum plangea Badoer cand era pilot de rezerva la Ferrari ca a avut si el o sansa sa alerge ca s-a accidentat Schumi sau Bari nu mai tin minte,dar exact in acea cursa s-a stricat masina.A tras pe dreapta si efectiv a inceput sa planga ca un copil,pilot la 27-28 de ani.Stia ca aia a fost singura lui sansa sa se afirme.Si istoria ne arata ca a intuit corect.

Musiu Verst daca o tine asa tot percutand la lume va avea soarta lui Kvyat.Care si el era un pilot foarte rapid dealtfel :P

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Numai ca aici nu e vina lui (in totalitate),in china la fel,o mica greseala dar i-a distrus cursa lui Vettel - Maldonado style.

 

Ei na !

 

Vettel, ca sa fie in siguranta , ar trebui sa aplice tactica Florin Calinescu ( cand era presedinte la Rocar ) : "dati voi 5 goluri si atunci poate sa va fure arbitrul 2"

 

Daca a ajuns in postura sa fie atacat de Max, sa fie sanatos din partea mea ... De ce nu i-a lasat ( mult ) mai mult loc la interior daca vroia sa fie sigur ca pleaca acasa cu puncte :crack:

 

Eu il vad pe Max foarte puternic abia peste doi ani, cand isi va consuma tampeniile si va avea maturitate. Sa speram ca va mai fi la o echipa buna in acel moment.

 

@Ricci la Ferrari - poate ca ambuteiajul asta va face chiar un bine daca va grabi mutarea lui Ricci la Ferrari. Abia astept sa il vad coleg cu Vettel :D

Editat de bimbominkia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce zice Lauda : "For me, it is 70% Verstappen and 30% Ricciardo. He was moving on him all the time, where can the poor guy go?

“I would bring them in the office together with [Mercedes Team Principal] Toto [Wolff] and tell them how much less they will get paid because of the damage they have done. Really. We thought about this once, but we didn’t have to do it.”

@Ricci la Ferrari - poate ca ambuteiajul asta va face chiar un bine daca va grabi mutarea lui Ricci la Ferrari. Abia astept sa il vad coleg cu Vettel

Nush daca o va grabi,cred ca deja sunt facute cartile,daca Renault a zis ca se itnereseaza deja de un locuitor pt Sainz....asta inseamna ca Sainz e ca si plecat (la RBR,in locul lui Ricci).

Va fi superb cu Vettel,am mai avut parte de asa ceva in 2014,cand Vettel era ilustrul IV iar Ricciardo un neica-nimeni venit de la sora mai saraca Torro Rosso.Si a fost viol pt Vettel :bounce:

 

Oricum plecarea lui Ricci (speram ca se va intampla) se petrece tocmai la timp,pentru ca RB face o mutare ce pe viitor s-ar putea sa dea rezultate,dar in urmatorii 1-2 ani nu prea - "RB and Honda begin positive talks for 2019 season".

Si va fi foarte interesant sa il vedem pe Verst impotriva lui Sainz,care e un pilot superb dupa parerea mea.Si a lui Alonso :P

Deci cea mai placuta surpriza dintre odraslele de fosti piloti (poate e bun pt ca e fiu de pilot de wrc :bounce: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...