ERU Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Iana man ai grja KLE-istii umbla in gasca i-am vazut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Iana man ai grja KLE-istii umbla in gasca i-am vazut eu.da amice de aia se si supara pe bmw 2 kle500 /1 bmw1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Daca mergi pe cilindree 2*kle500 < 1*BMW1200 . Doar de dragul matematicii.N-am nimic cu KLE-ul sau cu cei ce-l calaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 ai apucat si tu sa vezi transfagarasanul anul asta??? Iana man ai grja KLE-istii umbla in gasca i-am vazut eu. Ca sa fim ontopic macar tangential, cu ERU ne-am vazut cand coboram de pe Transfagarasan, care si atunci era partial inzapezit. Hai cu cablul USB (greu de gasit, mai ales ca initiatorul spune in semnatura ca depaneaza calculatoare)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 ma faceti curios cu transul inzapezit pe vremea asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 happy si kollar puneti si voi nsite poze cu voi . macar sa nu ia bataie niste nevinovati Pai vezi ca io am pus ... ma faceti curios cu transul inzapezit pe vremea asta.... Pai ti-a zis cineva ca era pe vremea asta?! Vezi, asta-i una din problemele tale, nu intelegi ce citesti... da amice de aia se si supara pe bmw 2 kle500 /1 bmw1200 Pai vezi ca deocamdata tu esti ala care citeste forumu KLE, nu noi p-ala bemve. Daca te prind pe vreun drum facut de mine vreodata sari cu banu, ca e clar ca te-ai inspirat din povestile mele de pe forumu kleistitilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Pai vezi ca io am pus ... Pai ti-a zis cineva ca era pe vremea asta?! Vezi, asta-i una din problemele tale, nu intelegi ce citesti... Pai vezi ca deocamdata tu esti ala care citeste forumu KLE, nu noi p-ala bemve. Daca te prind pe vreun drum facut de mine vreodata sari cu banu, ca e clar ca te-ai inspirat din povestile mele de pe forumu kleistitilor... aveti grija 1 umblati in haita' 2 umblati prin paduri 3 sunteti murdari S A DESCHIS SEZONUL DE VANATOARE LA MISTRETI!!!!!! ps Nu ma pot inspira din aventurile off CA NU AM CU CE si secundo ..... m am obisnuit cu MIC DEJUN INCLUS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 aveti grija 1 umblati in haita' 2 umblati prin paduri 3 sunteti murdari S A DESCHIS SEZONUL DE VANATOARE LA MISTRETI!!!!!! Mestere, nu ti se pare ca depasesti masura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Mestere, nu ti se pare ca depasesti masura? unitatea de MASURA fiind???? ori tu nu mai stii de gluma sau radeti doar la glume KLE???? Daca mergi pe cilindree 2*kle500 < 1*BMW1200 . Doar de dragul matematicii.N-am nimic cu KLE-ul sau cu cei ce-l calaresc. da cine are .... cu cat mai multi prin paduri cu atat asfaltul mai liber uitasem de DOCTOR ..... 500 x 3 = 1500 cc M AU LUAT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Avem simtul umorului diferit, bag seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 ps Nu ma pot inspira din aventurile off CA NU AM CU CE Tu ai cu ce, Bembeu ala n-are cu cine... Ca uite ce zice neamtu ca ar trebui sa faci cu mobr aia a ta... Daca nu poti...asta e, ramai pe asfalt. M AU LUAT.... Si nu suntem singurii... Doar ca tie ti-e foarte greu sa realizezi, it trebuie mura-n gura, explicat ca la claa intai. Asta e,nu e vina ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 pana una alta pe grasan l-am mai vazut luand si cate o tranta pe offroad . doctor x stiiu ca se da offroad dar restul care tot ii luati la misto pe altii cu ce va laudati ? kollar ia baga filme , poze si ce mai ai cu tine facand offroad si mii de km pe strada si poate reusesc pana la urma sa inteleg de unde atata superioritate si mistocareala la adresa lu' ianachim. deocamdata nu vad decat niste pitici care se cred zmei in spatele tastaturii ! pana una alta pe grasan l-am mai vazut luand si cate o tranta pe offroad . doctor x stiiu ca se da offroad dar restul care tot ii luati la misto pe altii cu ce va laudati ? kollar ia baga filme , poze si ce mai ai cu tine facand offroad si mii de km pe strada si poate reusesc pana la urma sa inteleg de unde atata superioritate si mistocareala la adresa lu' ianachim. deocamdata nu vad decat niste pitici care se cred zmei in spatele tastaturii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 pana una alta pe grasan l-am mai vazut luand si cate o tranta pe offroad . doctor x stiiu ca se da offroad dar restul care tot ii luati la misto pe altii cu ce va laudati ? kollar ia baga filme , poze si ce mai ai cu tine facand offroad si mii de km pe strada si poate reusesc pana la urma sa inteleg de unde atata superioritate si mistocareala la adresa lu' ianachim. deocamdata nu vad decat niste pitici care se cred zmei in spatele tastaturii ! pana una alta pe grasan l-am mai vazut luand si cate o tranta pe offroad . doctor x stiiu ca se da offroad dar restul care tot ii luati la misto pe altii cu ce va laudati ? kollar ia baga filme , poze si ce mai ai cu tine facand offroad si mii de km pe strada si poate reusesc pana la urma sa inteleg de unde atata superioritate si mistocareala la adresa lu' ianachim. deocamdata nu vad decat niste pitici care se cred zmei in spatele tastaturii ! man a inceput sa ploua vine iarna vai de poponeata nostru trebuie sa ne treaca timpul....... ps vezi ca te baga baietii pe lista de aplaudaci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) kollar ia baga filme , poze si ce mai ai cu tine facand offroad Pai vezi ma ca sunt niste poze pe pagina 1 din topicul asta. De ce citesti numai ultima pagina? Editat Septembrie 29, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) ... Parca esti Ianachim care se lauda ca face 1000 km/zi degeaba. Vorbeste cu Nastase, poate-ti da vreo tresa... Kollar, esti in mare eroare "istorica"... Eu am contestat acordarea treselor! Cel care "isi facea pomana" cu ele... si le impartea in stanga si-n dreapta... era acest personaj... fost si actual "motoveteran" : Continuati! Editat Septembrie 29, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Kollar, esti in mare eroare "istorica"... Eu am contestat acordarea treselor! Cel care "isi facea pomana" cu ele... si le impartea in stanga si-n dreapta... era acest personaj, fost si actual "motoveteran" : _DSC4925.JPG Continuati! sa se dea cate 2 SA AJUNGA LA TOATA LUMEA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 hai sa lasam topicul omului in asteptarea pozelor corect. dar fraier o fi sa mai puna omul vreo poza, dupa atatea pagini de ... lupte greco-romane... eu apreciez orice calatorie facuta de oricine: mica sau mare, spectaculoasa sau nu, cu casti nazi si sieg hail ori fara, cu zapada sau nu, acesta inseamna motociclism. iesitul cu motocicleta. bravo, Vladisto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Luptele greco-romane se desfasurau (si inca se mai desfasoara) cu spirit de fair-play. Pe forumul motociclism.ro... nu se urmareste decat atacul murdar si victoria facila printr-un "misto" abject de multe ori fara legatura cu realitatea sau subiectul moto. Sunt sigur ca pozele ar fi fost interesante dar nu baza acestui topic (in mod evident nefiind vorba de o motocicleta urcata pe Everest prin forte proprii)... Este insa de apreciat sinceritatea trairilor acestui om (starterul acestui topic), tenacitatea motociclistului in conditiile date pentru ducerea la sfarsit a misiunii sale tenace, auto-impuse. La multi kilometri frumosi! Editat Septembrie 29, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Kollar, esti in mare eroare "istorica"... Eu am contestat acordarea treselor! E, istoria n-a fost punctul meu forte niciodata. Prefer prezentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 1. Luptele greco-romane se desfasurau (si inca se mai desfasoara) cu spirit de fair-play. Pe forumul motociclism.ro... nu se urmareste decat atacul murdar si victoria facila printr-un "misto" abject 2. Este insa de apreciat sinceritatea trairilor acestui om (starterul acestui topic), tenacitatea 1. absolut, am folosit o comparatie complet gresita, ai toata dreptatea. 2. bineinteles. chiar il cunosc pe om si e persoana foarte sincera. e drept, in lumea de azi asta trece drept un defect... topicul e despre o mica ieseala cu moto pe care omul a dus-o la capat, asa cum a fost sa fie, e de apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) E, istoria n-a fost punctul meu forte niciodata. Prefer prezentul... Viitorul nu deschide usa celor ce vin fara trecut ! Editat Septembrie 29, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) In conditiile astea... si la capitolul "moto"... viitorul pentru Romania... nu "suna" bine ! viitorul nu deschide usa celor ce vin fara trecut Astea imi suna a demagogie... Ai impresia ca o sa fiu eu mai putin mobrist pentru ca nu stiu cine cu cine s-a certat si cine cui a dat trese intr-un grup oarecare de mosi mobristi? Sa fim seriosi... Ai impresia ca Marquez l-a studiat pe Agostini? Editat Septembrie 29, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Bravo Vladisto, vine iarna, nu contează, motociclim în continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) @ Kollar: Nu cred ca apucam 45 de ani de motociclism daca traiam dupa "impresii"... Tocmai ti-am demonstrat ca este mult mai vertical sa stii ce afirmi ! In orice privinta. Ar fi mai barbatesc din partea ta ca motociclist sa recunosti ca ai gresit implicandu-ma negativ in subiect si tragand concluzii eronate intr-un subiect pe care nu-l cunosti corect. La multi kilometri frumosi! Editat Septembrie 29, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate