rook Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 nu tin nimic minte! am iesit din peco din rupea si am plecat spre mures, m- am trezit in salvare. clar vina mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 S-o fi rupt sasiul din senin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 nu cred Cezar! pur si simplu am alunecat asa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Cesar era ironic ... nu pune @suflet sanatate multa rook! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Chiar nu imi arde de facut misto de necazul omului. Era o situatie ipotetica pe care as lua-o in calcul la modul serios. Din fotografie se vede ca e rupt sasiul. Posibil sa se fi distrus la soc. Daca nu-ti mai aduci aminte, e destul de greu de elucidat ce s-a intamplat de fapt. Ce gume aveai? Nu se vede prea bine in poza si par sa fie slick-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) pe fata k1 slik si spate k2. mersi CMD nu ma supar pe nimeni singurul vinovat sunt doar eu! Editat Septembrie 30, 2013 de rook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 recuperare rapida!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Am observat si la altii, probabil te-ai lovit la cap, se pierde memoria cel putin 15 minute asa, ramane blanc. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Poate ca temperatura asfaltului era prea mica pentru gumele respective. Posibil si ca asfaltul sa nu fi fost uscat in acea zona de padure... In sfarsit, multe variabile de luat in calcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 posibil sa fi mers mai repede decat ingerul lui pazitor putea sa zboare, zic si eu, nu dati cu paru... Sanatate multa Rook! Bine ca ai scapat ok, da-l dracu de fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Salut! Cand ti-am vandut carenele de pista, te-am rugat sa dai jos nr meu si sponsorii mei, pt ca nu-mi doream sa asociez forja stradala cu nr 33.. uite acum ma suna o gramada de prieteni daca sunt ok, am discutii inutile cu persoane care ma sprijina, lucruri care nu-mi convin . Fa-te bine, dar te rog frumos sa scoateti poza de pe topic , ca-mi faceti rau .Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 salut zoli si eu imi doresc scoasa poza. multumesc tuturor pt incurajari si urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 sanatate maxima si recuperare rapida ,colegu... doamne ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 (editat) Salut! Cand ti-am vandut carenele de pista, te-am rugat sa dai jos nr meu si sponsorii mei, pt ca nu-mi doream sa asociez forja stradala cu nr 33.. uite acum ma suna o gramada de prieteni daca sunt ok, am discutii inutile cu persoane care ma sprijina, lucruri care nu-mi convin . Fa-te bine, dar te rog frumos sa scoateti poza de pe topic , ca-mi faceti rau .Merci Puteai sa le scoti tu inainte sa le vinzi, fara suparare. Daca vinzi un telefon ai incredere ca cel care-l cumpara o sa stearga ce contine, sau stergi tu inainte de-a-l vinde ca sa nu gasesti cine stie ce poze cu tine pe net apoi? Editat Octombrie 1, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 nu tin nimic minte! am iesit din peco din rupea si am plecat spre mures, m- am trezit in salvare. clar vina mea ) nominalizez pt postul anului 2013! bine ca esti bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 nominalizez pt postul anului 2013! bine ca esti bine! Toate loviturile la cerebel, in spatele capului, duc la pierderea memoriei de scurta durata. Am vazut foarte multe cazuri, sint o banalitate deja, mi s-a intimplat si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 florine,bine ca ai scapat asa. iti urez insanatosire grabnica,sper ca dupa acest eveniment o sa realizezi pericolul stradal. la anul e gata circuitul de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny1 Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Sanatate multa si refacere rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 De la carene ,sau de la numar ti se trage recuperare rapida Zoli puteai sa dai jos nr. si sponsori inainte sa le vinzi,ca sa nu trebuiasca sa ii scoti ochii omului,tocmai acum cu necazu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate