apriliacluj Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sectiunea accidente este dedicata tragerii de invataminte din destinul celor care se chinuie prin spitale sau care chiar si-au incheiat socotelile cu motociclismul si viata deopotriva. Asa dar va rugam nu comentati of topic si tratati cazurile expuse aici si persoanele implicate cu decenta. Maine puteti fi si voi in situatii similare. cu multumiri anticipate, 1. Galen, pe CJ nu ai mai gasit nimic interesant? 2. nu mi-e romana limba materna, dar cred ca se scrie corect: aşadar..... nu separat cum ai scris tu..... parerea mea personala este ca un moderator trebuie sa fie simbolul perfectiunii! numai bine tuturor!!!! insanatosire grabnica Panterei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 1. Galen, pe CJ nu ai mai gasit nimic interesant? 2. nu mi-e romana limba materna, dar cred ca se scrie corect: aşadar..... nu separat cum ai scris tu..... parerea mea personala este ca un moderator trebuie sa fie simbolul perfectiunii! numai bine tuturor!!!! insanatosire grabnica Panterei! simbolul perfectiunii? esti cumva religios? Aveti ceva de spus on topic? Dati-i drumul, cata vreme va exprimati decent e ok sa spuneti orice! Aveti ceva of topic de spus? Deschideti topicuri si exprimati, nu va opreste nimeni! Internetul e o lume libera, are insa cateva reguli care decurg din cei 7 ani de acasa. Si ma intreb cu mine personal ce aveti? Sunt motociclist ca si voi, nu moderator de meserie , nici peste capetele voastre, nici campion al ortografiei. Cand sariti calul trebuie sa va opresc, altfel nimic personal Am si eu dreptul la opinie si fii linistit, mi-o exprim acolo unde simt nevoia s-o fac. Imi pare rau de patania Panterei, o cunosc destul de bine si nu pot sa-i transmit decat ca poate ca e timpul sa schimbe macazul. Un spirit liber trebuie sa fie acompaniat si de echilibru si de o directie rationala in viata. Altfel ramane doar un spirit rebel si atat. multa sanatate Pantero! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Am descoperit si autorul moral al accidentului de la Craiova... Tsunami Posted 10 October 2012 - 10:48 PM ' Sunteti de milioane! Nici nu aveti idee cat conteaza o vorba buna spusa cand trebuie unui om aflat in situatia mea...nici eu nu stiam, dar acum am invatat asta ! faci pa nebuna, conteaza vorba buna...vinde-o ia-ti touring, mergi ca bezmetica prin lume!neeeaaaahh, io vreau busa..cum dreaq sa te cred io ca mai conteaza vorba.ia marcheaza in calendar acolo sa stii sa serbezi ziua de nastere.a doua zi de nastere, mai importanta decat prima.ia aicea, la multi ani, bine-ai venit inapoi!acu'sa stai dracu-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Adica ... pe urma ... Nu mai merge una mica ? Sau cum ? Una mica merge, ba chiar si doua mari Dar dupa aceea stam cumintei acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sectiunea accidente a devenit sectiunea distractiva... .E morbid,dar ce nu face romanul de plictiseala.BAGATI posturi ca ma plictisesc si abia mai descretesc fruntea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sectiunea accidente a devenit sectiunea distractiva... .E morbid,dar ce nu face romanul de plictiseala.BAGATI posturi ca ma plictisesc si abia mai descretesc fruntea ) asa-i la noi Emylyo, bine ca a murit capra vecinului...., nu asa se zice???? din punctul meu de vedere s-au discutat si vrute si nevrute pe acest topic.... si s-ar putea inchide, ca e deja balci ieftin... numai bine tuturor! stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Stiti ce diferenta este intre militienii de la rutiera si moderatorii acestui forum? Exact, nici una! Iti sufla in ceafa cand ti'e lumea mai draga dar sunt de negasit cand e nevoie de ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Aici se calca si mortii in picioare dar mai cei care scapa ? Credeti ca fara moderare ar fi ok ? Eu zic ca nu . Sa zicem ca sunt un rau necesar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) asa-i la noi Emylyo, bine ca a murit capra vecinului...., nu asa se zice???? Sunt sigur ca minim 97,5% din userii forumului, ba mai mult, din motociclisti in general, abia asteptau sa o pateasca fata asta. Concluzia e clara insa se incearca o usoara ascundere a ei de catre unii cunoscuti ai domnisoarei sub diverse pretexte: e suflet bun, e prietena buna, e cunoscuta, are tal3nt etc etc. Sanatate! Editat Octombrie 17, 2013 de sorinbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) imi pare rau sufrageria arata jalnic ca dupa un uragan nu puteam sa ma descalt nu aveam dc iar daca voi acceptati asemenea SPECIMENE printre voi nu aveti decat e alegerea voastra sau o faceti doar pentru ca acele persoane va promoveaza aceasta sufragerie? Ati ales cea mai josnica metoda de a cenzura pe cineva....ma bucur ca ati facut asta pentru ca am vrut sa vad cat sunteti de partinitori si pe cine tineti in brate va multumesc mi-a facut o deosebita placere aceasta fiind ultima postare a mea .....sa aveti drumuri uscate si fara peripetii Off: cate virguleeee! No offence, doar ca a trebuit sa citesc de mai multe ori ca sa inteleg.... Editat Octombrie 17, 2013 de scania.topline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sunt sigur ca minim 97,5% din userii forumului, ba mai mult, din motociclisti in general, abia asteptau sa o pateasca fata asta. Concluzia e clara insa se incearca o usoara ascundere a ei de catre unii cunoscuti ai domnisoarei sub diverse pretexte: e suflet bun, e prietena buna, e cunoscuta, are tal3nt etc etc. Sanatate! Gresit . O cunosc , destul de bine incat sa-mi starneasca repulsie atacurile de aici dar in acelasi timp cred ca o cunosc prea putin avand in vedere ce a facut . Dar nu pot sa calc in picioare o persoana tintuita la pat . Astept sa se puna pe picioare si sa pot sa o trag de urechi fata-n fata . Va asculta mai atenta atunci decat acum . O seara faina si sanatate la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sunt sigur ca minim 97,5% din userii forumului, ba mai mult, din motociclisti in general, abia asteptau sa o pateasca fata asta. O zici in gluma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 O zici in gluma? Da, mai mult ironic. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Da, mai mult ironic. Stima! Ma gandeam eu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sunt sigur ca minim 97,5% din userii forumului, ba mai mult, din motociclisti in general, abia asteptau sa o pateasca fata asta.Eu cred ca minim 50% din motociclistii romani nici macar n-au auzit de duduia in cauza. O fi cunoscuta pe plan local, dar pentru majoritatea celorlalti e o mare anonima. Bine, accidentele astea o mai scot din anonimat, dar nu stiu cat e de recomandat sa ajungi vedeta prin intermediul rubricii de accidente... eu prima (si singura) oara am auzit de ea la accidentul precedent, de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Gresit . O cunosc , destul de bine incat sa-mi starneasca repulsie atacurile de aici dar in acelasi timp cred ca o cunosc prea putin avand in vedere ce a facut . Dar nu pot sa calc in picioare o persoana tintuita la pat . Astept sa se puna pe picioare si sa pot sa o trag de urechi fata-n fata . Va asculta mai atenta atunci decat acum . O seara faina si sanatate la toata lumea . Man, ce spui tu este ok. Asta ar cam fi rolul prietenilor: sa te ajute cand esti in rahat si sa iti dea o palma peste bot cand o comiti. Insa ironiile de la cei care nu o cunosc sunt cam indreptatite(cu exceptia ofenselor grave), daca tinem cont de trendul acestei rubrici. A fost tot pe aici un flacau imbracat racing, care a dat de pamant cu duduia din spate si statea el ca un zmeu jos si fuma o tigara(nu mai stau acum sa il caut pe zorro). S-a ras atunci destul de tare. Poate ca si ala era un om ok(prietenos, saritor, bun la spritz etc), dar PENTRU CA NU ERA CUNOSCUT DE COMUNITATE SI PENTRU CA A COMIS-O nu a sarit nimei de c.ur. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem?! Seara faina la toata lumea! De sanatatea ei mai stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sensul giratoriu e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sensul giratoriu e ok? ))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Sensul giratoriu e ok? Nu, a ramas intins pe strada, cred ca-i mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Sensul giratoriu e ok? http://www.catavencii.ro/Potrivit-noului-cod-rutier-examenul-auto-va-avea-o-noua-proba-traseu-cu-sase-beri-la-bord_0_9428.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate