UnderTaker Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Acum am trecut pr bd Unirii dinspre Universitate si dupa ce treci de intrarea in pasaj era agitatie mare, ploitia favea masuratori si o vitezana Sukuki alb cu albastru B 77 AES parca cazuta pe jos. iderul nu mai era nici ambulanta... nu stiu care e soarta lui, se faceu masuratori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
despinul Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Gsxr 600 b 777 aea, e un prieten de-al meu, din fericire e stabil, acum ma duc spre spital, e la universitate. Revin cu amanunte, nu stiu mai multe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Bine ca e ok...insanatosire grabnica sa aiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 sanatate maxima colegului,asteptam vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 insanatosire grabnica riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 sanatate multa insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistretzu_ro Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Cand am trecut eu pe la 17 si ceva colegul era pe targa si il urcau in ambulanta iar mobra nu parea avariata rau. Multa sanatate raiderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
despinul Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Vestile sunt si bune si proaste... Se pare ca o doamna soferita a incercat sa intre de pe banda 4 pe banda 3 apoi pe 2 sa intre in pasajul din unirii si nu l-a vazut pe prietenul meu, l-a acrosat si l-a aruncat intr-un copac de pe marginea drumului. A iesit din operatie este constient si stabil. Doamne ajuta sa se recupereze repede! Partea proasta este ca i-a scos splina, are dubla fractura de clavicula si un plaman a prins aer, dar sper ca au reusit sa-l scoata. Este la terapie intensiva acum. Tinem pumnii stransi Claudiu! Te asteptam sa mergem la sala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Doamne ajuta sa fie bine si sa recupereze fara sechele. Drstul de inselatoare starea motorului pt cs, dupa cum a spus si mistretu' daunele nu pareau atat de grave...dar se pare ca urmarile au fost mai...serioase. @ despinul l: fiti tari pt Claudiu si keep us updated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Cate complicatii din cauza unei neatentii...cand citesc parca mi.e si frica sa mai merg pe .moto. Doamne fereste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Recuperare cat mai rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Multa sanatate Claudiule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Vestile sunt si bune si proaste... Se pare ca o doamna soferita a incercat sa intre de pe banda 4 pe banda 3 apoi pe 2 sa intre in pasajul din unirii si nu l-a vazut pe prietenul meu, l-a acrosat si l-a aruncat intr-un copac de pe marginea drumului. A iesit din operatie este constient si stabil. Doamne ajuta sa se recupereze repede! Partea proasta este ca i-a scos splina, are dubla fractura de clavicula si un plaman a prins aer, dar sper ca au reusit sa-l scoata. Este la terapie intensiva acum. Tinem pumnii stransi Claudiu! Te asteptam sa mergem la sala! Sanatate colegului si recuperare cat mai rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Sanatate multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jugulator Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Am trecut si eu p-acolo... intr-adevar, mobra arata de parca a fost "culcata" acolo, nu credeam sa fie asa grav. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
despinul Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Intr`adevar, mobra a iesit light din accident, preferam sa se faca praf si sa fie Claudiu mai bine. Este zgariata pe partea dreapta, toba la fel si este sparta in 2 locuri, s-a crapat codita si stopul, s-a rupt crashpad-ul si un suport de la parbriz. De la locul accidentului a mers un prieten cu ea pana la un loc sigur unde va sta ceva timp.. Cand am plecat aseara de la spital, Claudiu era la terapie intensiva, are ambele clavicule rupte, la unul dintre ele are dubla fractura, 2 coaste rupte, splina scoasa si aerul din plaman inca este acolo. Doctorul a zis ca o sa-l tina cateva zile sa vada cum evolueaza apoi daca este cazul il baga din nou in operatie :-( Ca si echipament avea geaca alpine star cu cocoasa aerodinamica, casca shoei (aproape la fel ca cele din poza) si manusi alpine star. Erau urme vizibile pe ele de la impact, iar medicii de pe ambulanta i-au taiat geaca probabil sa il examineze. Sper sa fac rost si de poze sa le postez. Partea buna e ca a fost constient tot timpul, chiar si dupa operatie, in timp ce il transportau de la blocul operator la terapie intensiva, au oprit targa in hol unde ne aflam cu totii, a schimbat cateva cuvinte cu familia si apoi l-au dus in salon. Suntem altaturi de el, sper sa se recupereze cat mai rapid si sa nu mai apara alte complicatii. Este un ambitios si un luptator! O sa traga tare sa se recupereze repede. Pumnii sunt in continuare stransi! Editat Octombrie 17, 2013 de despinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 din ce inteleg eu, pilotul e inca in pericol.. sanatate multa si refacere cat mai completa. O sa aiba ceva de suferit dupa ce o sa treaca de treaba asta Mult succes si vointa sa ai, ca e nevoie.. P.S. @despinul - banda 1 e cea de langa marginea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Probabil se referea la intrarea in pasaj din directia Universitate, unde se intra pe benzile exterioare in pasaj, ma indoiesc ca nu stie cum se numeroteaza benzile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
despinul Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Corect. Prima banda este cea de langa marinea drumului. Din pacate el s-a lovit de un copac aflat pe scuarul din benzile 3 si 2. Detaliile le-am marcat in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Un coleg de serviciu a trecut aseara cu masina dupa ce se intamplase si mi-a spus ca era 1 copac (nu foarte mare) rupt in urma accidentului. Probabil cel lovit cu corpul de catre motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Inca unul scapat din ghearele " doamnei " . Multa sanatate si recuperare usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate