Vizitator little wayne Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 +1 care a mers inainte sa va ajunga Undeva in bulgaria dupa o pauza de 5 min,ma pun in miscare si dintr-o data ma trezesc cu 4 motoare dupa mine....cum aveam in plan sa va ajung mai repede,am bagat mare...si m-am distantat putin de ,, urmaritori'' ....restul,poate mai tarziu,sau sa spuna ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Ca propunere pentru alta data, cu punct final peisaj in loc de restaurant: pestera Devetashka, fenomen inedit ca structura. Dupa Byala la dreapta, 50 km in plus fata de tura de Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Super poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) +1 care a mers inainte sa va ajunga Undeva in bulgaria dupa o pauza de 5 min,ma pun in miscare si dintr-o data ma trezesc cu 4 motoare dupa mine....cum aveam in plan sa va ajung mai repede,am bagat mare...si m-am distantat putin de ,, urmaritori'' ....restul,poate mai tarziu,sau sa spuna ceilalti deci te grabeai sa ne ajungi. Ciudata situatie!?! Si noi ... nu stiam ce se intampla Ca propunere pentru alta data, cu punct final peisaj in loc de restaurant: pestera Devetashka, fenomen inedit ca structura. Dupa Byala la dreapta, 50 km in plus fata de tura de Veliko. interesant, mai schimbam Mecca (pardon Veliko) si acum ceva SENZATIONAL alte poze din Veliko: Editat Noiembrie 9, 2013 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Sustin si eu mersul la Devetashka, cu toate ca putem sa reeditam si Veliko la primavara, de inceput de sezon (nu cred sa mai prindem inca o zi ca cea de ieri anul asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Sa va fie de bine!Ati reusit sa incapeti toti la restaurantul ala unde ati parcat motoarele?Are numele ala imposibil de tinut minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Am incaput in cel de langa, cu nume usor de tinut minte: Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 A fost show deh 20+ motoare. Se oprise lumea ca la urs, sa faca poze. Mie unul mi-a placut: lumea a fost parolista, punctuala, s-a mers lejer, o plimbare pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 super tari pozele, felicitari pt plimbare, big up deviltry pt organizare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Frumoasa plimbarea, la mai multe! Cum pozitiile din care s-au realizat instantaneele sunt cam aceleasi, atasez doar cateva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Stiti cumva cum il cheama pe colegul care a filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Daca zici de colegul cu GoPro pe casca, este Septy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Offtopic: Are cineva un redresor de imprumut pentru 2 zile? Tre sa revitalizez bateria de la papamobil )) care si-a dat obstescul sfarsit dupa o vara de neutilizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 salut da eu ( ce-i drept ca este luat cu imprumut de la un coleg, dar 2 zile il pot da ), l-am folosit weekendul asta - bucurestii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 (editat) faina fu plimbarea, vremea si tovarasii si mancarea Editat Noiembrie 11, 2013 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Foarte tare baieti, se pare ca n am fost pe faza, ca m as fi bagat si eu impreuna cu sotia. Maybe next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 off... weekendul asta 12-13 grade, posbil ploaie la Veliko. Unde e soare si cald ? Poate ne mai lipim de-o tura scurta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Azi incepe transhumanta pentru mobra mea.De maine o bag in casa si acolo ramane pana in aprilie-mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 La Sibiu, duminica, dar sunt tot 12-13 grade, insa este soare: "plenty of sunshine" )) http://www.accuweather.com/en/ro/sibiu/290499/weekend-weather/290499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 La Sibiu, duminica, dar sunt tot 12-13 grade, insa este soare: "plenty of sunshine" )) http://www.accuweather.com/en/ro/sibiu/290499/weekend-weather/290499 Cam departe pentru o zi (lumina), ori se pleaca pe la 6 am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UZY Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Daca zici de colegul cu GoPro pe casca, este Septy. Daca urca vreo inregistrare video pe YouTube as vrea si eu un link, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Poate cineva sa imi spuna cine era cu Dakar-ul la Veliko Tarnovo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tungus Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Poate cineva sa imi spuna cine era cu Dakar-ul la Veliko Tarnovo? Da, eu eram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate