skorpion Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Intrebarea (sondajul) e simplu: Moto Life sa ramana cu poster anul viitor sau sa fie scos posterul definitiv din 2007? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 sa fie,daca bagati si chopper/custom/cruiser.....dar de calitate si minim pe hartie de 135g ,mat. B. ps: dpmeudv, ML tot mai slaba,gasesc tot mai putine info despre choppere/cruiser/custom/clasic. S-A UMPLUT REVISTA DE ATV-URI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Intrebarea (sondajul) e simplu: Moto Life sa ramana cu poster anul viitor sau sa fie scos posterul definitiv din 2007? Multumesc anticipat. sa fie , dar cum zicea si Black , choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Intrebarea (sondajul) e simplu: Moto Life sa ramana cu poster anul viitor sau sa fie scos posterul definitiv din 2007? Multumesc anticipat. Sa fie daca puneti si clasice care au fost puncte de reper in istoria motociclismului. Puteti sa bagati si macar o "comunista" pe parcursul unui an (un Sismosn AWO sau o IFA BK nu cred ca arata deloc rau intr-un poster...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 SA FIE!!! Dar sa fie si gagici dezbracate pe langa motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 si eu vreau, dar cat mai multe choppere si old-timere si cat mai putine sportive, naked-uri, bla bla. mi-ar place mult sa vad si postere cu motogp o idee: poster cu muresan pe motorul de la noua echipa din 2007... asta ar fi super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 SA FIE!!! Dar sa fie si gagici dezbracate pe langa motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Fara poster eu nu mai cumpar revista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Sa fie Si daca tot e: sa fie si macar o gagica buna langa motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 sa fie,daca bagati si chopper/custom/cruiser.....dar de calitate si minim pe hartie de 135g ,mat. B. ps: dpmeudv, ML tot mai slaba,gasesc tot mai putine info despre choppere/cruiser/custom/clasic. S-A UMPLUT REVISTA DE ATV-URI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Sa fie, tre sa punem ceva si pe peretii din garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Sa fie poster! Sa fie cu cat mai multe vitezane sau niste postere cu cei din moto gp ... ce frumos ar fi un poster cu ducati desmosedici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 sa nu se renunte la poster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 mi-ar fi placut sa vad un poster cu hayden dupa ce a castigat campionatul... poza in care tine steagul americii... e foarte reusita! as fi pus-o chiar si pe perete (cu taote ca tin cu rossi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 mi-ar fi placut sa vad un poster cu hayden dupa ce a castigat campionatul... poza in care tine steagul americii... e foarte reusita! as fi pus-o chiar si pe perete (cu taote ca tin cu rossi). daca e sa fie... macar sa fie ceva important din revista... fara suparare dar posterul cu MV Agusta albastra nu sustine cu nimic cauza motociclismului... mi se face scarba cand aud ca a fosr dedicata unor oligofreni... si poate ceva actiune nu ar strica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 se pare ca toti vor poster si voi l-ati scos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 POSTER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 pt martie sa fie doua!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 exact, dintre care unu' cu rossi. martisor pentru fete, mkai? mi-ar fi placut sa vad un poster cu hayden dupa ce a castigat campionatul... poza in care tine steagul americii... e foarte reusita! as fi pus-o chiar si pe perete (cu taote ca tin cu rossi). de care poza vorbesti? poate ei vor sa faca poster si nu stiu la care te refereai. baga! (te intreba mai demult cobra daca ai facut rost de posterul cu rossi de cand era la repsol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Cu poster nenica!Fara poster e ca nunta fara lautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 exact, dintre care unu' cu rossi. martisor pentru fete, mkai? de care poza vorbesti? poate ei vor sa faca poster si nu stiu la care te refereai. baga! (te intreba mai demult cobra daca ai facut rost de posterul cu rossi de cand era la repsol) Mai fata, tu vrei sa zici ceva...Da' cu editzia cu suplimentul MotoGP cum a fost , ai facut publica adresa aia? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate