Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 3 minute, Nguyen a spus:

Si uite cum se duce pe tobogan simpatia pentru ucrainieni... benzina se duce in sus si sub opt lei nu va mai scadea, asta in varianta optimista. Chiar discutam zilele trecute cu niste colegi ca in maxim sase luni benzina va ajunge la 10 lei litrul. Na ca s-a intamplat in mai putin de o saptamana iar alora care plangeau de mila ucrainienilor le-am spus ca o sa le iasa pe nas simmpatia asta pentru ucrainieni cand vor scoate banii din buzunar. 

N-a ajuns frate nimic la 10 lei. Acu o ora in Dorobanti era sub 8.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Kosh

Preţul petrolului a scăzut cu 17% după ce Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor susţine creşterea producţiei:

Petrolul Brent a scăzut cu peste 17%, sau 22 de dolari, pentru a atinge un minim al şedinţei la 105,60 dolari. Preţul de referinţă a recuperat o parte din pierderi, tranzacţionându-se în scădere cu 13,29 dolari, sau 10,4%, la 114,69 dolari pe baril. Ţiţeiul american a scăzut cu 12,01 dolari, sau 9,7%, la 111,69 dolari.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/pretul-petrolului-a-scazut-cu-17-dupa-ce-emiratele-arabe-unite-au-anuntat-ca-vor-sustine-cresterea-productiei-1866143

Link spre comentariu

Acum 13 minute, ianachim a spus:

si nu ne duce pe noi in ispita….

si ne izbaveste de PROSTIE

romania 2022

F629ACDC-D5A7-42CA-8E6E-CA32F4DB468B.jpeg

Aia de care zici tu sa ne izbaveasca se bucura. Nu zic ei ca "fericiti cei saraci cu duhul"?

Acum 5 minute, sprike a spus:

Damigeana ca damigeana dar cu tombernul ?

Incarcat de la un coleg de pe forum

Atentie si la asta cu colegu! Il stii pe coleg? Sau e coleg...de pe net?

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

S-au scos benzinării (și statul), au aruncat bomba, gușterii au halit-o și au cumpărat la prețul de azi, iar de mâine, datorită prețului petrolului (și intervenției salutare a lui ciucă 🙄) prețul la pompă va fi mai mic. Iar s-a plecat pe fentă! 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, ENEOS a spus:

S-au scos benzinării (și statul), au aruncat bomba, gușterii au halit-o și au cumpărat la prețul de azi, iar de mâine, datorită prețului petrolului (și intervenției salutare a lui ciucă 🙄) prețul la pompă va fi mai mic. Iar s-a plecat pe fentă! 

Bineinteles. Si chiar daca va creste din cauza razboilui, sa zicem, cu ce te ajuta sa stai ca boul la coada ca sa castigi 100 de lei? Ca peste o saptamana tot la cat o sa fie o sa alimentezi. Sau nu, daca n-o sa iti mai permiti.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, sprike a spus:

Ziceam ca postarea a fost luata de la un coleg de pe acest forum

Si repet intrebarea: il cunosti? Sau e doar un nickname de pe forum? Ca asa au aflat si imbecilii aia ca e 12 lei benzina de la niste "prieteni" de pe net.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Speedy.K a spus:

Si repet intrebarea: il cunosti? Sau e doar un nickname de pe forum? Ca asa au aflat si imbecilii aia ca e 12 lei benzina de la niste "prieteni" de pe net.

275590032_5038668752861494_5557891023028934665_n.jpg

Link spre comentariu

Chiar acum, Nguyen a spus:

Tu crezi ca vei da mai putin? Benzina sub opt lei nu mai vedem noi prea curand.

Tu, ca de obicei, nu intelegi ce se discuta. Aici se dezbate repezitul la coada, nu scumpirea benzinei.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Speedy.K a spus:

Tu, ca de obicei, nu intelegi ce se discuta. Aici se dezbate repezitul la coada, nu scumpirea benzinei.

Genul de oameni care se reped la coada din cauza panicii exista si in tarile bogate, problema e ca voi nu intelegeti de unde vine scumpirea iar asta e fondul problemei.

Link spre comentariu

275590032_5038668752861494_5557891023028934665_n.jpg

Nici nu ma mai uit la pret. Tu nu vezi cum se numeste vanzatorul?! Daca e bonul tau da-mi voie sa-ti spun ca discernamantul tau nu e la standarde prea ridicate.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Nguyen a spus:

Genul de oameni care se reped la coada din cauza panicii exista si in tarile bogate, problema e ca voi nu intelegeti de unde vine scumpirea iar asta e fondul problemei.

Eu n-am zis ca romanii sunt mai prosti decat altii. Asta e inteligenta mediei populatiei globului.

Iar motivul scumpirii... ma doare-n cot.

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Speedy.K a spus:

Nici nu ma mai uit la pret. Tu nu vezi cum se numeste vanzatorul?! Daca e bonul tau da-mi voie sa-ti spun ca discernamantul tau nu e la standarde prea ridicate.

Nu e al meu, plangea una pe facebook ca a dat 13,5 lei pe litru si ti-am pus bonul ca sa vezi. 

Link spre comentariu

Acum 5 minute, sprike a spus:

nickname de pe forum nu-l cunosc

Te-ai gandit ca poate e un fake? Sau e ceva de acum 20 de ani si ala e un taran beat mort care a pierdut un pariu cu iapa lui?

Nu e al meu, plangea una pe facebook ca a dat 13,5 lei pe litru si ti-am pus bonul ca sa vezi. 

Eu n-am zis ca nu s-a vandut azi scump de unii. Dar trebuie sa fii prost rau sa alimentezi de la aia fara sa verifici la benzinarii mari. Cel putin la doua diferite.

Ps Si cand mai puneti d-astea pe forum spuneti ca sunt luate de pe net, ca poate proasta aia era platita sa puna bonul ala pe feisbuc sau unde l-a pus.

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic