PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 2 minutes ago, ianachim said: si ne izbaveste de PROSTIE Doar moartea îi mai scapă pe ăștia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 minute, Speedy.K a spus: Facem pariu ca maine o sa fie sub 8 lei benzina de 95? Da, o sa se ieftineasca pana la 7.99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Damigeana ca damigeana dar cu tombernul ? Incarcat de la un coleg de pe forum IMG_3841.MOV IMG_3841.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 minute, Nguyen a spus: Si uite cum se duce pe tobogan simpatia pentru ucrainieni... benzina se duce in sus si sub opt lei nu va mai scadea, asta in varianta optimista. Chiar discutam zilele trecute cu niste colegi ca in maxim sase luni benzina va ajunge la 10 lei litrul. Na ca s-a intamplat in mai putin de o saptamana iar alora care plangeau de mila ucrainienilor le-am spus ca o sa le iasa pe nas simmpatia asta pentru ucrainieni cand vor scoate banii din buzunar. N-a ajuns frate nimic la 10 lei. Acu o ora in Dorobanti era sub 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Preţul petrolului a scăzut cu 17% după ce Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor susţine creşterea producţiei: Petrolul Brent a scăzut cu peste 17%, sau 22 de dolari, pentru a atinge un minim al şedinţei la 105,60 dolari. Preţul de referinţă a recuperat o parte din pierderi, tranzacţionându-se în scădere cu 13,29 dolari, sau 10,4%, la 114,69 dolari pe baril. Ţiţeiul american a scăzut cu 12,01 dolari, sau 9,7%, la 111,69 dolari. https://www.digi24.ro/stiri/externe/pretul-petrolului-a-scazut-cu-17-dupa-ce-emiratele-arabe-unite-au-anuntat-ca-vor-sustine-cresterea-productiei-1866143 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 (editat) Acum 13 minute, ianachim a spus: si nu ne duce pe noi in ispita…. si ne izbaveste de PROSTIE romania 2022 Aia de care zici tu sa ne izbaveasca se bucura. Nu zic ei ca "fericiti cei saraci cu duhul"? Acum 5 minute, sprike a spus: Damigeana ca damigeana dar cu tombernul ? Incarcat de la un coleg de pe forum IMG_3841.MOV IMG_3841.MOV Atentie si la asta cu colegu! Il stii pe coleg? Sau e coleg...de pe net? Editat Martie 9, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 S-au scos benzinării (și statul), au aruncat bomba, gușterii au halit-o și au cumpărat la prețul de azi, iar de mâine, datorită prețului petrolului (și intervenției salutare a lui ciucă ) prețul la pompă va fi mai mic. Iar s-a plecat pe fentă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Ziceam ca postarea a fost luata de la un coleg de pe acest forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Just now, ENEOS said: Iar s-a plecat pe fentă! Prost e cine cere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 9 minute, Speedy.K a spus: Deci daca te duce un pic capu poti sa-ti exerciti cam orice drept. Perfect adevarat, dar asa cum spuneam, nu intotdeauna atunci cand vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 minut, ENEOS a spus: S-au scos benzinării (și statul), au aruncat bomba, gușterii au halit-o și au cumpărat la prețul de azi, iar de mâine, datorită prețului petrolului (și intervenției salutare a lui ciucă ) prețul la pompă va fi mai mic. Iar s-a plecat pe fentă! Bineinteles. Si chiar daca va creste din cauza razboilui, sa zicem, cu ce te ajuta sa stai ca boul la coada ca sa castigi 100 de lei? Ca peste o saptamana tot la cat o sa fie o sa alimentezi. Sau nu, daca n-o sa iti mai permiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 121490674_2126679090815875_772197001955121367_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 minute, sprike a spus: Ziceam ca postarea a fost luata de la un coleg de pe acest forum Si repet intrebarea: il cunosti? Sau e doar un nickname de pe forum? Ca asa au aflat si imbecilii aia ca e 12 lei benzina de la niste "prieteni" de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 4 minute, PzKpfW a spus: Prost e cine cere? Tu crezi ca vei da mai putin? Benzina sub opt lei nu mai vedem noi prea curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 minute, PzKpfW a spus: Prost e cine cere? Pai nu cred ca e cineva in dezacord cu concluzia ca prostii au fost aia de la coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 nickname de pe forum nu-l cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 minute, Speedy.K a spus: Si repet intrebarea: il cunosti? Sau e doar un nickname de pe forum? Ca asa au aflat si imbecilii aia ca e 12 lei benzina de la niste "prieteni" de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Chiar acum, Nguyen a spus: Tu crezi ca vei da mai putin? Benzina sub opt lei nu mai vedem noi prea curand. Tu, ca de obicei, nu intelegi ce se discuta. Aici se dezbate repezitul la coada, nu scumpirea benzinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 minut, Speedy.K a spus: Tu, ca de obicei, nu intelegi ce se discuta. Aici se dezbate repezitul la coada, nu scumpirea benzinei. Genul de oameni care se reped la coada din cauza panicii exista si in tarile bogate, problema e ca voi nu intelegeti de unde vine scumpirea iar asta e fondul problemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Chiar acum, Nguyen a spus: Nici nu ma mai uit la pret. Tu nu vezi cum se numeste vanzatorul?! Daca e bonul tau da-mi voie sa-ti spun ca discernamantul tau nu e la standarde prea ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 minut, Asimplu a spus: Lasa-ma sa ghicesc: de la mileniali? Si de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 minut, Nguyen a spus: Genul de oameni care se reped la coada din cauza panicii exista si in tarile bogate, problema e ca voi nu intelegeti de unde vine scumpirea iar asta e fondul problemei. Eu n-am zis ca romanii sunt mai prosti decat altii. Asta e inteligenta mediei populatiei globului. Iar motivul scumpirii... ma doare-n cot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Nici nu ma mai uit la pret. Tu nu vezi cum se numeste vanzatorul?! Daca e bonul tau da-mi voie sa-ti spun ca discernamantul tau nu e la standarde prea ridicate. Nu e al meu, plangea una pe facebook ca a dat 13,5 lei pe litru si ti-am pus bonul ca sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 5 minute, sprike a spus: nickname de pe forum nu-l cunosc Te-ai gandit ca poate e un fake? Sau e ceva de acum 20 de ani si ala e un taran beat mort care a pierdut un pariu cu iapa lui? Chiar acum, Nguyen a spus: Nu e al meu, plangea una pe facebook ca a dat 13,5 lei pe litru si ti-am pus bonul ca sa vezi. Eu n-am zis ca nu s-a vandut azi scump de unii. Dar trebuie sa fii prost rau sa alimentezi de la aia fara sa verifici la benzinarii mari. Cel putin la doua diferite. Ps Si cand mai puneti d-astea pe forum spuneti ca sunt luate de pe net, ca poate proasta aia era platita sa puna bonul ala pe feisbuc sau unde l-a pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate