valisiano Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Sănătate domnișoarei motocicliste. Încerc cu greu să fac abstractie de comenturile fără sens sau răutăcioase. Orice ar fi făcut (cu sau fara vină) s-a întâmplat o nenorocire.Ar trebui să o sustinem, fiecare în felul său. E colega noastră!!! Să fereasca Dumnezeu de probleme de genu. Din păcate vorbesc în cunoștință de cauză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 fiti atenti ce s-a spus pe la TV in ultma vreme de motocicilsti ...si aproximativ s-a potrivit of, un scelerat dejecteaza niste voma si toata lumea se uita in gura lui cum se prelinge otrava... ia sa vedem cum ar fi daca as iesi eu la teleu si as spune ca ma bucur cand "crapa" un conservar.... jur ca daca o sa am ocazia o sa o fac... ochi pentru ochi. cat despre invatat din accidentul altuia... pai daca ar trebui sa inveti... e rau. grija mare ca e sezon la accidente. regulile ce trebuie respectate sunt in mare parte evidente. grija, abilitate, atentie, nu forta aiurea, fii sigur pe tine si pe ce faci. si mai e partea de noroc. sa nu ai bafta sa te ia un retard cu conserva pe sus ca ... nu te-a vazut, nu te-a auzit, nu-i pasa, il doare-n cot, sau abia asteapta sa crape un motociclist... insanatosire rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Vezi ca simt ca s-au facut niste nedreptati, poate e timpul sa mai deschizi niste topicuri la "moderare" sa ne mai distram si noi ca e plictiseala in timpul saptamanii! Nu deschid. Editat Martie 18, 2014 de Kali Jigniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Banciu urmează să nu ne mai deranjeze, e propus ca ambasador la Budapesta drept răspuns la ultimele agitaţii din secoisme. Ho, nu vă bucuraţi, era o glumă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Nu neaga nimeni ca exista si uscaturi ...dar asemenea formatori de opinie, e grav si rusinos ca sunt lasati sa iasa in eter la maniera asta. ON Insanatosire grabnica fetei ! Editat Martie 18, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Stati linistiti ca i-au pus pumnul in gura, a fost intezis de CNA, nu el, toate programele de tip PAMFLET. O sa mai fie doar cateva zile. Asta e, romanul nu stie de gluma, ce-i aia pamflet... Unchiule, sa stii ca acel Banciu pe care il blamati voi a avut tupeu sa spuna multor lucruri pe nume si are o gramada de sustinatori. E singura emisiune la care ma mai uit la vreun post TV romanesc, cand n-o sa mai fie n-o sa ma mai uit la nimic. Editat Martie 18, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Stati linistiti ca i-au pus pumnul in gura, a fost intezis de CNA, nu el, toate programele de tip PAMFLET. O sa mai fie doar cateva zile. Asta e, romanul nu stie de gluma, ce-i aia pamflet... Unchiule, sa stii ca acel Banciu pe care il blamati voi a avut tupeu sa spuna multor lucruri pe nume si are o gramada de sustinatori. E singura emisiune la care ma mai uit la vreun post TV romanesc, cand n-o sa mai fie n-o sa ma mai uit la nimic. Nu-i contest alte cele calitati nenea, nu il blamez...dar,(strict uman si motociclistic) nu pot digera un "pamflet" exprimat tare neferict in maniera respectiva...(poate nu stiu eu ce e o gluma...) Toate de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Scuzati un mic off. Eu ma uit la Banciu pt. ca imi plac trolii profesionisti. Nu-s de-acord cu el in multe privinte dar nici nu ma inflamez, orice-ar zice. Dar de cind a zis-o pe aia despre motoristi si se aud in timpul emisiunii cum trec motoarele turate pe bulvarul ala care se vede-n spate, cam am asa o mica stringere de inima ca intr-o zi o sa vad un cocktail Molotov trecind prin geamul ala. Eu nu pot sa inteleg spiritul asta de haita. Iaca a zis ca se bucura daca intra unu' intr-un copac. Iaca, si? Credeti ca nu se bucura destui, chiar daca n-o spun? Credeti ca o sa atraga energiile negative ale universului si-o sa avem accidente sezonul asta din cauza lui? Credeti ca avea cineva vreo parere buna sau indiferenta despre motoristi si a trecut in tabara cealalta pt. ca a zis Banciu? Cel mult o sa spuna unul care deja avea un dinte impotriva motociclistilor (a se nota ca nu zic "noastra" pt. ca nu am absolut nimic in comun cu niste oameni doar pt. ca am si eu doua roti motorizate sub c.ur) "hahaha, bine le-a zis-o, timpitii naibii". Si daca acelasi auzea apologia motociclismului de la altcineva, ce facea? Zicea "da-l in ma-sa de timpit, auzi la el, sa vorbeasca de bine motociclistii". Nu stiu, citedata am senzatia ca forumul asta imi deschide o fereastra spre Neanderthal. "Tu vorbit rau trib la mine, eu spart la tine capul cu bolovan". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Ca vad ca e la moda sa scrii intr-un topic cu audienta, vand cauciuc Dunlop SportSmart 190x55, an 2013, uzura minima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 of, un scelerat dejecteaza niste voma si toata lumea se uita in gura lui cum se prelinge otrava... ia sa vedem cum ar fi daca as iesi eu la teleu si as spune ca ma bucur cand "crapa" un conservar.... jur ca daca o sa am ocazia o sa o fac... ochi pentru ochi. cat despre invatat din accidentul altuia... pai daca ar trebui sa inveti... e rau. grija mare ca e sezon la accidente. regulile ce trebuie respectate sunt in mare parte evidente. grija, abilitate, atentie, nu forta aiurea, fii sigur pe tine si pe ce faci. si mai e partea de noroc. sa nu ai bafta sa te ia un retard cu conserva pe sus ca ... nu te-a vazut, nu te-a auzit, nu-i pasa, il doare-n cot, sau abia asteapta sa crape un motociclist... insanatosire rapida. Sa inteleg ca tu rulezi doar pe 2 roti? N-ai si B-ul? Oricum aici nu-i vorba de nici un conservar ci de neatentie.Si-n plus mor destui si-n accidente auto. Poate chiar mai multi.Nu trebuie sa ne bucure nicicum moartea unor oameni. Indiferent de vehicul. In orice caz sezonul a inceput rapid cu evenimente urate.Pacat. Cine se uita-n gura lu' Banciu? Ala-i cu niste probleme la mansarda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Mă tot gândesc că fata nevinovată de pe trotuar ar trebui să primească o vizită din partea unor motociclişti, să i se prezinte nişte scuze din partea comunităţii pe lângă obişnuitele "flori şi portocale" ce se duc de obicei la spital. Cred că cei mai potriviţi pentru asta ar fi cei ce se grăbeau să-l viziteze pe Cap dePorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Iti dai seama ca nefericita lovita s-ar 'bucura' nespus sa vada motociclisti la salon..Cred ca de-acu' incolo o va lua cu tremurici numai la auzul unui motor.Si nu glumesc.Mult timp va 'vedea' motorul intrand in picioarele ei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Oa .Cred ca de-acu' incolo o va lua cu tremurici Ziceam de nişte "civili" fată, nu satanişti tatuaţi cu echipamentul pe ei. Oameni "subţiri" cu darul vorbirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Si daca-s si aratosi cu atat mai bine..Dac-ar citi ea comentariile noastre poate s-ar imbuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Mă tot gândesc că fata nevinovată de pe trotuar ar trebui să primească o vizită din partea unor motociclişti, să i se prezinte nişte scuze din partea comunităţii pe lângă obişnuitele "flori şi portocale" ce se duc de obicei la spital. Cred că cei mai potriviţi pentru asta ar fi cei ce se grăbeau să-l viziteze pe Cap dePorc. Eu am inteles ca fata a plecat cu taxiul acasa...am cautat postul insa vad ca a disparut... Sanatate multa motociclistei!!! Editat Martie 18, 2014 de Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Eu am inteles ca fata a plecat cu taxiul acasa.. Tot ar merita scuze din partea comunităţii, ea şi chiar cei ce sunt treziţi noaptea de racerii de bulevard. În tabăra noastră ce se aude, e spre bine fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Sanatate nevinovatei pietoane. In rest...nu ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Voi inchide topicul pentru a stopa circul. Daca apar vesti, va rog sa-mi lasati un PM, mie sau oricarui moderator cu rugamintea de a redeschide topicul. Sanatate Ruxi! Preluat de pe Facebook: http://hairux.wix.co...dra#!about/c786 O sansa pentru Ruxandra Suzana Elena Mateescu-Munteanu (mama) EUR: RO91BTRL04404201111446XX RON: RO45BTRL04401201111446XX COD SWIFT: BTRLRO22 BANCA TRANSILVANIA-Sucursala /Agentia Lacul Tei B-dul Lacul Tei nr. 109, sector 2, Bucuresti Pentru informatii suplimentare sau sfaturi, hairuxi@gmail.com Editat Aprilie 23, 2014 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Incercati sa dati share! http://igg.me/at/hairux/x/7229422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 stii care a fost motivul pentru care a fost redeschis postul? hai sa ramanem la subiect o copila are nevoie de ajutor sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Eu am dat o fuga pana la banca sa pot ajuta cu adevarat o fata care are nevoie DE AJUTOR nu de palavre. Respect pt Admin care a postat anunt pe pagina principala....intradevar noi ai putem da o sansa la viata..... Hai sa facem un minim de efort si sa donam un 10 euro si la cati suntem am putea sa ne bucuram impreuna cu ea de viata de motociclist.... Multa forta familiei pentru a rezista in asa momente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 /index.php?/topic/711615-ruxandra-mateescu-o-eansa-pentru-viaesa/&do=findComment&comment=3731505 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 De curiozitate m-am uitat sa vad cati sunt acum pe forum....946 de persoane Daca fiecare ar dona un 10 euro......rezultatul il face fiecare.... Ms adidas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am donat și eu adineaori. Multă sănătate! Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 am pus si eu ceva, sper sa ii fie de folos cat mai curand sau mai tarziu sau... nici nu stiu...E vremea sa lasam momentan deoparte comentariile referitoare la producerea accidentului si sa punem umarul la treaba pentru ea. Orice ajutor conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate