Al3x_ander Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Acum 20 de minte am trecut pe la Bragadiru, si pe sensul dinspre Bucuresti spre Mihailesti, era o motocicleta trantita, cu 2 echipaje de politie, si un prieten probabil de.al motociclistului picat care avea motoreta parcata langa gesticula la greu. Motocicleta cazuta parea un naked negru. Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 (editat) Stie cineva ceva ? Tu, in calitate de motociclist, daca tot erai acolo, n-ai oprit sa intrebi ce s-a intamplat, daca au devoie de ajutor? Sanatate omului! Editat Martie 22, 2014 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXE Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Eu am trecut cu masina cand inca era salvarea. Era si prietenul lui acolo. Discuta cu militia. Mai era o masina trasa pe dreapta si lovita in fata. Asa mi s-a parut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 As fi oprit cu mare drag. Dar eram cu colegii de la munca, mergeam fiecare la casa noastra si nu ar fi stat nimeni dupa mine, si spiritul meu solitar. Si nici nu am vazut vreo ambulanta ca sa pot afla despre starea motociclistului. Sanatate riderului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Din nefericire, motociclistul nu a supravietuit. Si nu datorita tramelor grave suferite, ci datorita indolentei personalului din spital. Avea doar 27 de ani! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Din nefericire, motociclistul nu a supravietuit. Si nu datorita tramelor grave suferite, ci datorita indolentei personalului din spital. Avea doar 27 de ani! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. la el te refereai cand am vorbit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Si eu care credeam ca 2013 a fost un an nasol ! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Multa grija prieteni, multa grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 datorita indolentei personalului din spital. Care spital a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 27 de ani ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) As fi oprit cu mare drag. Dar eram cu colegii de la munca, mergeam fiecare la casa noastra si nu ar fi stat nimeni dupa mine, si spiritul meu solitar. Si nici nu am vazut vreo ambulanta ca sa pot afla despre starea motociclistului. Sanatate riderului ! Tocmai, ca nu era prezenta ambulanta la fata locului puteai sa te opresti 10 minute sa vezi despre ce era vorba, poate puteai salva o viata sau "pierdeai" 10 minute din viata ta pentru a te interesa de viata altuia. Sunt sigur ca nu se suparau colegii tai daca incercai sa salvezi o viata, de aceea nu consider ca ai procedat corect si ma gandesc serios sa organizez niste cursuri de prim ajutor pentru motociclisti, poate asa macar oprim sa aruncam un ochi sa vedem despre ce este vorba si sa dam o mana de ajutor in cazul in care este nevoie. Dumnezeu sa il odihneasca. Editat Martie 28, 2014 de nchivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Tocmai, ca nu era prezenta ambulanta la fata locului puteai sa te opresti 10 minute sa vezi despre ce era vorba, poate puteai salva o viata sau "pierdeai" 10 minute din viata ta pentru a te interesa de viata altuia. Sunt sigur ca nu se suparau colegii tai daca incercai sa salvezi o viata, de aceea nu consider ca ai procedat corect si ma gandesc serios sa organizez niste cursuri de prim ajutor pentru motociclisti, poate asa macar oprim sa aruncam un ochi sa vedem despre ce este vorba si sa dam o mana de ajutor in cazul in care este nevoie. Dumnezeu sa il odihneasca. la cum ai scris mai ai un pic si l incriminezi..... cand ai echipaj de politie deja esti in plus acolo mai ales daca nu stii sa acorzi primul ajutor eu unul am inteles din cum a prezentat situatia in primul post ca ACCIDENTATUL DEJA era luat de ambulata cand el a vazut locul accidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) la el te refereai cand am vorbit??? Fuck! Acum observ ca acest accident era la Bragadiru. Cel despre care stiu si vorbeam eu, este cel de la Branesti. Imi cer mii de scuze. Nu stiu daca este de la primavara, dar sunt cam tare cu capul in nori. Sa ma ierte riderul pentru confuzie si sanatate multa. Editat Martie 29, 2014 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Fuck! Acum observ ca acest accident era la Bragadiru. Cel despre care stiu si vorbeam eu, este cel de la Branesti. Imi cer mii de scuze. Nu stiu daca este de la primavara, dar sunt cam tare cu capul in nori. Sa ma ierte riderul pentru confuzie si sanatate multa. hello! nu e locul aici, dar nu-ti merge pm-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 As fi oprit cu mare drag. Dar eram cu colegii de la munca, mergeam fiecare la casa noastra si nu ar fi stat nimeni dupa mine, si spiritul meu solitar. Si nici nu am vazut vreo ambulanta ca sa pot afla despre starea motociclistului. Sanatate riderului ! pai tu, spirit solitar, ce cautai sa vii cu aia acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpe1166 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 (editat) pai tu, spirit solitar, ce cautai sa vii cu aia acasa? poate ca erau toti spirite solitare, dar impreuna . on: Stie cineva starea rider-ului? Ce accident la Branesti? Editat Iunie 7, 2014 de vulpe1166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 poate ca erau toti spirite solitare, dar impreuna . on: Stie cineva starea rider-ului? Ce accident la Branesti? Accidentul s-a produs cu cateva zile inainte sa-ti faci tu cont pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpe1166 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Accidentul s-a produs cu cateva zile inainte sa-ti faci tu cont pe forum... fascinant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate