Valentino Rossi VR46 Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Locatia - Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 A fost Formula 3 britanică la București? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 (editat) A fost in 2007 si 2008, odata cu campionatul Fia GT. In 2007, in prima cursa, Perez a spart motorul. In a doua a fost pe podium. In 2008, una din curse a fost castigata de un tanar oarecare, pe nume Jaime Alguersuari, urmat de Brandon Hartley, castigator la Le Mans, anul asta. Am vazut, la vremea aia, multi tineri pe care, mai tarziu, i-am regasit in F1: Perez, Ericson, Alguersuari, Max Chilton, si altii care activeaza cu succes in alte campionate. Bravo pentru PzKpfW si Valentino Rossi VR46! Editat August 29, 2017 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Nu puteam sa uit acea experinta, am fost prezent in ambii ani ca spectator, a fost ceva incredibil, nu am mai trait de atunci asa ceva, mare pacat ca nu s-a mai dorit continuarea acestor evenimente. Habar nu aveam ca am avut sansa sa-i vad pe acesti baieti live, uite ca am aflat ceva interesant pe seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 up! » Post actualizat in 13 Sep 2017 21:38Din ciclul 'alta intrebare' » Post actualizat in 13 Sep 2017 21:39post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 In prima poza e Barry Sheene. Acu doi ani, a fost Barry Sheene Festival aici, pe unde sunt eu si era poza asta mare si frumoasa la intrarea pe circuit. In a doua poza cred ca e Troy Corser cu Simoncelli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Pe englez si italian l-ai recunoscut. Pe ultimul nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Doi răposați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 e Nicky ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Stiu ca calitatea pozelor de mai jos nu-i una de top, dar v-as ruga sa recunoasteti personajele (cel care sta pe saua motocicletei, mustaciosul si cel/cea care poarta nr.1 in poza nr.2, cu Mobrele). Pozele au mai fost postate cu mult timp in urma, tot de mine...dar raspunsul nu l-au stiut decat personajele respective! În prima poză, stând pe moto, pare a fi Tibi Troia în tinerețe. Nr. 1 - Pascotă Sr.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 e Nicky ? Chiar dacă o iei prin eliminare, cine a fost la Ducati cât timp a concurat SIC în MGP (2010-2011)? Pescarul și șeful de trib de la chihuahua n-au cum să fie. Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) În prima poză, stând pe moto, pare a fi Tibi Troia în tinerețe. Nr. 1 - Pascotă Sr.? 1. Perfect, Tiberiu Troia in etapa de la Tg-Jiu! 2. ...este o "ea"...element ajutator! Oricum, felicitari pentru raspunsul dat la nr.1! Editat Septembrie 26, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Casey stoner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Chiar dacă o iei prin eliminare, cine a fost la Ducati cât timp a concurat SIC în MGP (2010-2011)? Pescarul și șeful de trib de la chihuahua n-au cum să fie. Deci... Nu-mi era clar daca e o poza din GP sau de la un eveniment, ceva, unde putea fi oricine ... Acum nu mai am dubii, m-am uitat ce casca purta ... » Post actualizat in 26 Sep 2017 16:29 Casey stoner? Asta inca n-a murit ... Editat Septembrie 26, 2017 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 In prima poza e Barry Sheene. Acu doi ani, a fost Barry Sheene Festival aici, pe unde sunt eu si era poza asta mare si frumoasa la intrarea pe circuit. In a doua poza cred ca e Troy Corser cu Simoncelli? Aici m-am gandit la Troy Baylis dar am scris Corser. Ma gandesc ca e in vre-o etapa cand a avut wild card?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Nu este. S-a tot zis mai sus: #69. Editat Septembrie 28, 2017 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 da, el este nh69. Nu va certati, bagati alta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) asta da poza Editat Septembrie 29, 2017 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 (editat) Walter Rohrl? Editat Octombrie 1, 2017 de kriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 (editat) Sunt de aceeasi parere, Walter Rohrl. Fain agregatu' Editat Octombrie 2, 2017 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 Walter Rohrl? Sunt de aceeasi parere, Walter Rohrl. Fain agregatu' El e. Dar vehiculul? El e personajul principal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 (editat) ... Dar vehiculul? El e personajul principal ... Porsche Super 308 sau 309 N...ori ceva din gama asta! Rotnasen Geschichte...cred ca asa scrie pe tablarie! Editat Octombrie 2, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 M-aș fi mulțumit și cu Porsche Super (nici nu știam că au fost mai multe modele). Tractorul în cauză este recunoscut pentru că a apărut în clipurile de tachinare dintre Porsche și Audi, pe vremea când ambele mătri concurau în WEC la LMP1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Ia să vă văd acum. @ivan_pedala: nu știu cum o cheamă, știu că era o fată pe vremuri care mergea tare, dar nu mai țin minte numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate