danypop Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Gigi sporc transmite azi formula 1 in format 4k (nu o să mă uit) ,iar eurosporc tot în SD o să ne arate MotoGP și anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Abonament pe motogp.com...sfant. Sunt si alte optiuni de streaming Era superb daca digi prelua motogp si il transmitea in 4k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 3 ore, danypop a spus: Gigi sporc transmite azi formula 1 in format 4k (nu o să mă uit) ,iar eurosporc tot în SD o să ne arate MotoGP și anul viitor Las' ca-i bine. Cand Digi transmitea tot weekendul de cursa, fara prea multe intreruperi pentru reclame, la o calitate a transmisiei incomparabil mai buna, fratii de forum injurau comentatorii, precum ca sunt de porc. Nah, ca amu avem transmisie in SD, iar comentariul nu e mai bun.. si daca se va continua in acest fel, am o presimtire ca in curand nu o sa o mai avem nici pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Pe mine sincer nu m-ar deranja prea tare dacă nu ar mai da eurosporc motogp ul. De cele mai multe ori am văzut cursele pe net in format HD și cel mai important în comentariu HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Ședeți blând, in anul 4k o să dea eurosporc motogp în HD, și poate va avea erdeeș comentatori. Desi putinica e versatilă, joacă la 2 capete. Și mai știe și cu câți litri de vopsea Pantone 321 au zugrăvit emirații circuitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 De ce va chinuiti cu eurosportul cand exista BTSports2? Ca de abonament MotoGp, nu are toata lumea bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 17 hours ago, xt600 said: daca se va continua in acest fel, am o presimtire ca in curand nu o sa o mai avem nici pe asta. Si ce-am pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Acum 16 ore, adidas a spus: De ce va chinuiti cu eurosportul cand exista BTSports2? Ca de abonament MotoGp, nu are toata lumea bani BTSport 2 este cea mai buna solutie, numai ca, de regula, il putem viziona pe siteuri mai putin legale.. care vor fi interzise si si la noi,cat de curand. Cel putin asa se zvoneste de ceva vreme... Si cum fum fara foc nu iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Sopcast, Acestream. FullHD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Băi ce diaree verbală are florin ion ăsta! Un soi de domozină a digisportului, zici că e comentator la radio... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 I-am găsit porecla (lui Florin Ion): Ai Ogura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 1 minut, john17 a spus: I-am găsit porecla (lui Florin Ion): Ai Ogura! A reinviat topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 da, pilele nu mor niciodata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLORIN DIGI Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 (editat) Cumetre, de unde ai venit cu asta, ca am pile? Ti-a spus cineva sau este produsul imaginatiei tale? Ai tacut chitic 3 ani, cat motogpul a fost pe un alt canal, si ai deschis discutia despre mine spunand ca am pile. De ce nu te-ai activat cand era cazul, in acei trei ani cand, cred, ai avut multe ocazii la dispozitie? Daca ai ceva, demonstreaza, sunt neam cu x... Editat Septembrie 11, 2020 de FLORIN DIGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Total pe langa subiect: pile nu inseamna neaparat grad de rudenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 16, 2020 Share Postat Septembrie 16, 2020 (editat) Singurul aspect ce chiar ma deranjeaza este stilul putin "fotbalistic" de a comenta sporturile cu motor. Din pacate mai toti comentatorii sportivi romani ce i-am urmarit in ultimii ani au aceasta trasatura. In rest avem parte si de momente amuzante, in special expresiile folosite uneori : "falimentar", "vecin cu coma/nesimtirea" samd Interesante si apelativele unora dintre piloti ("jokerul", "politistul", "il divino" samd) parte dintre ele care nu stiu de unde vin si nu le-am auzit la comentatorii britanici, de ex. Ocazional, se petrece un eveniment important, interesant pe pista, insa comentariile sunt pe langa, dar asta e.. bine ca e HD! In concluzie, de cand a revenit Moto GP la RDS prefer sa urmaresc cursa pe DigiSport, cand am timp sa ma uit live. Bineinteles ca exista loc pt imbunatatiri pe partea de comentarii, britanicii au mult mai multa experienta, dar se poate si la noi. Sa vedem ce urmeaza.. Editat Septembrie 16, 2020 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2020 Share Postat Septembrie 16, 2020 Acum 4 ore, Vallach a spus: britanicii au mult mai multa experienta Sunt fosti piloti. Alt univers. Vad lucruri care noua non-pilotilor ne scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 La 11.09.2020 la 13:29, FLORIN DIGI a spus: Cumetre, de unde ai venit cu asta, ca am pile? Ti-a spus cineva sau este produsul imaginatiei tale? Atunci explica de ce dupa atatia ani de comentat motogp inca avem parte de comentariu partajat preferential si lacunele tehnice sunt astupate in multe randuri cu aberatii SF. Nu doar poreclele si barfele sunt importante in acest sport. Apreciez ca le cititi/informati dar sportul asta nu e ok sa ajunga intr un fel de galerie sau langa fata de pagina 5. Cred ca mai degraba iti lipseste un adevarat Haralambie care sa respecte fiecare rider si echipa pe care o reprezinta. Nu ti se pare ca ii lipseste carisma? ..ca de multe ori se observa cum tragi de el. Retrag, am inteles.. nu sunt pile. Doar ca lumea isi pune intrebari atunci cand comentariul cursei sta in baza articolelor citite. La 11.09.2020 la 13:29, FLORIN DIGI a spus: Ai tacut chitic 3 ani, cat motogpul a fost pe un alt canal, si ai deschis discutia despre mine spunand ca am pile. De ce nu te-ai activat cand era cazul, in acei trei ani cand, cred, ai avut multe ocazii la dispozitie? Daca ai ceva, demonstreaza, sunt neam cu x... Acum nu e cazul sa te compar cu cei mai slabi pentru merite, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Păi la eurosporc comenta "safety car" putinică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 Florin, nu-i mai spune JOKER lui MM, pe mine mă enervează, sincer. Mai bine zi-i "dințosul", "Marcel", cum vrei tu, dar nu Joker. P.s. lasa-l pe Zair că e gelos! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 Acum 7 ore, B.B. a spus: Florin, nu-i mai spune JOKER lui MM, pe mine mă enervează, sincer. Mai bine zi-i "dințosul", "Marcel", cum vrei tu, dar nu Joker. Câinii latră, ursul merge! Băjeții sunt prea convinși că sunt cei mai mirobolanți comentatori de motorsport de pe pământ și din stele și nimeni nu le poate scoate asta din cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 1, 2020 Share Postat Octombrie 1, 2020 De unde asta cu il divino? Mai degraba rossifumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 1, 2020 Share Postat Octombrie 1, 2020 On 27.09.2020 at 15:09, B.B. said: Florin, nu-i mai spune JOKER lui MM, pe mine mă enervează, sincer. Mai bine zi-i "dințosul", "Marcel", cum vrei tu, dar nu Joker. motogp ii spune tot Joker: https://www.motogp.com/en/news/2017/08/12/joker-in-the-pack-marquez-overturns-predictions-for-pole/236692 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 La 01.10.2020 la 21:47, adidas a spus: motogp ii spune tot Joker: https://www.motogp.com/en/news/2017/08/12/joker-in-the-pack-marquez-overturns-predictions-for-pole/236692 Acolo "Joker" e folosit cu sensul lui propriu, de "Joker" ca la cartile de joc - nu e o porecla a lui Marquez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 18 ore, B.B. a spus: Acolo "Joker" e folosit cu sensul lui propriu, de "Joker" ca la cartile de joc - nu e o porecla a lui Marquez. De unde sti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate