SyDemon Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Si.. a plecat motoretul spre tara! Hai drum bun sa fie intr'un ceas cu cuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 Grip - va multumesc si eu pentru tot , Dragos - motorul este la Geneva acum in drum spre casa .pacat ca nu ai facut niste poze .o sa va intalniti in curand la Bucuresti » Post actualizat in 07 Sep 2014 03:56am loc pentru Italia pe ruta Bucuresti - Venetia -Milano si imprejurimi dus saptamana viitoare si intors . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Salut,transport Olanda ( Localitate Zeijen langa Groningen ) - Romania se poate face pentru o motocicleta? Editat Septembrie 8, 2014 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Salutari. Am si eu un RSV Mille, tre' sa il expediez in Hamburg. Chestia e ca motorul e intr-o cutie de OSB (panouri). Ai avea cu ce sa mi-l duci cu tot cu cutie? Ai putea sa-l ridici din Radauti? Daca da, ai putea sa-mi spui un pret? Daca nu... nu. Ganduri bune din Bucovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Am colaborat si eu cu Adrian, de incredere, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Septembrie 25, 2014 Autor Share Postat Septembrie 25, 2014 saptamana viitoare avem Bucuresti - Frankfurt si retur in program . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgoras Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Multumesc mult, Adrian, atat pentru transport cat si pentru ajutorul acordat cu revizia! Motorul a ajuns in perfecta stare in München. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk83 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Sunt transportatorul oficial de motociclete al firmei Dementor KTM si Husqvarna . Pot transporta cu profesionalism orice motocicleta atv sau echipament moto sau bunuri personale pe ruta Romania -Germania pe cateva rute prestabilite sau alte tari in functie de disponibilitate . Exemplu de pret - incarcare din - Bucuresti descarcare Frankfurt 200 euro Organizez si transporturi speciale , de exemplu pentru vacanta va pot lasa motocicleta la o locatie unde se poate ajunge cu avionul rapid si nu este nevoie sa mergeti pe autostrada mii de km. Pentru cei care cumpara motociclete ii pot ajuta si cu alte servicii in vederea cumpararii cum ar fi plata si verificarea vizuala a bunului . Detin chingi speciale si asigurare cmr in limita a 50.000 euro . Adrian 0722.331.330 m-ar interesa sa aduc o motocicleta din germania, mai exact sa o cumpar si ma intereseaza un pret de transport si cum se procedeaza....., as putea merge si eu sa vad motorul..... iti las si un link cu ce m-ar interesa pe mine http://ww3.autoscout24.de/classified/259382276/?cd=635471690560000000&asrc=st|as si inca unul http://ww3.autoscout24.de/classified/259542906/?cd=635474288730000000&asrc=st|as as vrea sa stiu un pret pt fiecare traseu in parte pana in focsani , vrancea. Mai am o intrebare, transport din belgia catre romania faci in cazul in care gasesc un motor pe acolo si daca crezi ca ne descurcam cu actele pe acolo. Ms Editat Octombrie 1, 2014 de luk83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 Belgia ,Olanda ,Franta ,Luxemburg , nici o problema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvee Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Vreau sa ii multumesc domnului Adrian pentru seriozitatea de care a dat dovada. Colaborarea a decurs excelent, si acum sunt proaspat posesor de Honda CB500. Recomand! - Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Ruta este Bucuresti , Sibiu, Timisoara , Arad , Budapesta , Nurnberg , Berna , Salzburg , Viena , Budapesta , Bucuresti . Am loc de 2 motocicleta si l-a dus si l-a intors . Plecarea maine intors Miercuri - Joi . In Bucuresti Vineri sau Sambata .Adrian 0722.331.330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihneanu Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Buna Adrian. Am si eu nevoie de ajutor sa aduc o motocicleta din Germania in Bucuresti. Am doua locatii, inca nu m-am hotarat. Una este Augsburg, aproape de Munchen, cealalta mai departe, in nord - Neumünster. Te rog sa imi spui cand pot sa te deranjez la telefon sa ma lamuresti cu niste amanunte. Toate cele bune, Mihnea 0722.215.863 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Adrian este un tip de nota 20 si il recomand din toata inima! Mai mult decat atat mi-a facut si o surpriza f placuta aducandu-mi motocicleta pe incredere fara sa ii fi platit un banut in avans si mai devreme decat ma asteptam! Adrian multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 si eu multumesc si succes proectului tau mai departe , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru Dobrota Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Multumesc Adrian pentru transport. Totul a decurs perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 22, 2014 Autor Share Postat Octombrie 22, 2014 multumesc , am facut ce stim cel mai bine . Si toata lumea multumita . va anuntam ca plecam duminica la Frankfurt si posibil Olanda -Belgia , am loc de trei motoare in clipa asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Multumesc mult Adrian pentru transport , tot sa dam de oameni ca tine , pe viitor am sa apelez cu incredere . Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihneanu Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Multumesc mult domnului Adrian pentru ajutor. Il recomand cu incredere oricui are de transportat motociclete in Europa. Seriozitate si profesionalism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghinea.cosmin Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Aveti de transportat moto?? Nu ezitati sa apelati la serviciile d-lui "adrian45"!!! Promtitudine-Profesionalism-Siguranta! Nu vroiam sa sune a publicitate....e purul adevar! Motocicleta mea "a beneficiat" de servicii ireprosabile! A fost transportata in conditii optime,la un pret foarte bun! Germania(Stuttgart)-Romania(Brasov) in numai 3 zile...(stabilisem 4,dar a ajuns mai repede !) Iti multumesc Adrian!! Cosmin Ghinea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2014 Dragilor , va multumesc si eu , am facut ce era normal sa fac . Acum beneficiez de un VW Crafter nou nout asa ca o sa rup cu el UE-ul . Maine se pleaca la Paris si Bruxelles , daca aveti ceva la intoarcere sunt liber . O sa pun si poze cat mai multe in curand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Salut,Adrian45 din Spania aduci? Sau ai drum pe acolo? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2014 da-mi mai multe date , cam pe unde si ce anume . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Vreau sa imi iau o motocicleta din Spania, si eram interesat daca faci transporturi si din Spania, oricum inca pun bani la ciorap si doar la anul am de gand asa o achizitionez, dar m-am gandit ca nu strica sa ma interesez din timp. Ms pentru reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 11, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 11, 2014 Poti aduce cumva din Germania si autoturisme? Sau daca pot merge cu tine si sa vin cu ea pe roti de acolo..daca da, da-mi un PM si discutam detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Il recomand si eu pe Adrian. Daca aveti de dus sau adus ceva (adica nu doar motociclete) puteti apela cu incredere! Multumesc inca odata! Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate