old_scorpion Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 A murit asa cum si-a dorit...RIP http://www.evz.ro/moartea-cumplita-a-lui-mosu-unul-dintre-cei-mai-batrani-motociclisti-din-tara.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Trist......RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Este un moment greu dar tinand cont de dorintele sale , este demn de tot respectul . Eu unul , habar n-am daca prind cei 74 de ani , dar mai sa si stau in saua motocicletei . Sper sa fiu capabil sa ma hranesc singur . Sincere condoleante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 D-zeu sa-l odihneasca in pace , condoleante familiei indurerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Pare rau pentru familie, sunt bucuros pentru "Mosu", daca asa a dorit sa moara. A patit ceva omul cu masina ? Cum se simte dupa ce a omorat un om ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 RIP...prea multe accidente moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seku_ro Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! Mare om ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Sincere condoleante familiei. Fie ca de acolo de sus sa ne calauzeasca si pe noi cei ramasi, mai tineri sa putem reusii ca si noi la varsta lui sa mai fim in stare sa ne urcam pe motor, sa ducem pana la final acesta pasiune si viata pe doua roti. asta cred, insemna sa traiesti viata pe doua roti. Ramai cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Condoleante familiei ! Nu-l cunosc, dar citind despre el nu pot sa am decat respect si admiratie. Asfalt uscat acolo unde s-a dus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) cu siguranta nu cred ca si-ar fi dorit sa moara chiar asa, cu copii si nepotu alaturi.... condoleante familiei si apropiatilor. Editat Iunie 4, 2014 de ovideu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 RIP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Pare rau pentru familie, sunt bucuros pentru "Mosu", daca asa a dorit sa moara. A patit ceva omul cu masina ? Cum se simte dupa ce a omorat un om ? citeste stirea de pe site-ul ala postat.. nu a fost vina "conservarului" ( cum zic majoritatea) ontopic: RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dumnezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) Luni mi-a spus cineva ca a fost un accident cu un motociclist decedat, "pe Tihuta" (Poiana Stampei e prima localitate dupa Tihuta, spre Vatra Dornei) si ca motociclistul a intrat pe contrasens, intr-o masina ce mergea regulamentar. In prima faza, am crezut ca a fost vreun motociclist pe care "l-a furat" mirajul virajelor de pe trecatoare. M-am inselat. Nu stiu cati vom apuca varsta dansului, pe motociclete. Sa-i fie tarana usoara! :rose: Editat Iunie 4, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Drum bun, Mosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Sincere condoleante familiei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Condoleante familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) "Tot timpul râdea si spunea ca el, „Mosul”, va muri pe motor ca un barbat adevarat”"i Nu vad nimic onorabil sau barbatesc in a muri asa. Imi pare rau sa spun asta dar vad ca unii imbatranesc degeaba, nu acumuleaza deloc intelepciune si experienta de viata. Cum sa spui asa ceva? Nu tine deloc de barbatie sa mori prosteste sub privirile ingrozite ale copiilor tai... singura moarte e moarte "buna", de batranete, cand ti-a venit timpul... Da nu insist pe idee ca fac nota discordanta cu condoleantele politicoase. Pentru mine, barbatia consta in a NU muri pe motor. Chiar in a NU mai avea nici un accident, Niciodata. Editat Iunie 4, 2014 de adrian_mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 sincere condoleante...Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 @Nu vad nimic onorabil sau barbatesc in a muri asa. Imi pare rau sa spun asta dar vad ca unii imbatranesc degeaba, nu acumuleaza deloc intelepciune si experienta de viata. Cum sa spui asa ceva? Nu tine deloc de barbatie sa mori prosteste sub privirile ingrozite ale copiilor tai... singura moarte e moarte "buna", de batranete, cand ti-a venit timpul... - Ar fi vrut sa spuna ca va merge pe motor cat va putea, cat il vor tine puterile, nu neaparat sa moara intr-un accident in fata copiilor si nepotului. Probabil ca a avut un moment de slabiciune, un calcul gresit... Cu siguranta nu a dorit ca moartea sa sa fie de asa natura...Am stat langa dansul la masa seara iar dimineata nu parea sa aibe de gand sa ne paraseasca...era un om in putere desi avea o varsta. La varsta dumnealui (desi nu o arata) posibil o secunda sa fi pierdut controlul din cauze medicale, un puseu de tensiune, oboseala acumulata pe drum, cine poate sti...? Moartea a fost tragica si rapida dar ca un gand de consolare pentru familie, macar nu a zacut prin spitale luni, ani de zile, chinuindu-se si familia deasemenea. Nea Costica vesnic va ramane in sufletul nostru. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 RIP ... @adrian_mirea nu cred ca intereseaza pe cineva ce parere ai tu despre asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 RIP ... @adrian_mirea nu cred ca intereseaza pe cineva ce parere ai tu despre asta Nu te grabi cu crezutul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate