Figment Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 cum ar fi ca ASTA sa ramana cel oficial? ar fi bine. fiindca daca tot intreaba lumea de cel in forma finala, cel care a facut ultima propunere e posibil sa se gandeasca la faptul ca lumea nu e multumita de aspectul flyerului. si vom tot avea propuneri fara sa stim ce e de scos la imprimanta. propun ca initiatorul topicului sa spuna (scrie) clar: "acesta este cel in forma finala", ca sa evitam viitoarele discutii pe tema asta. si sa faca si propunerea ca cei prezenti sau toata lumea moto din RO dispusa la a face acest gest sa aiba pe data de 20 flyerul pe motocicleta. Daca la mine te referi, eu am propus sa fac un flyer la ideea lui @foxbat, nestiind ca deja exista un poster "oficial". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 razi ca sfecla-n gura vacii. organizam si noi cum putem. adresa imaginii POSTER se pleaca din Bucuresti la max 9,30 in grupuri mici incepand cu 8,00 in functie de cum ne adunam. traseu DN 1 - Ploiesti - Brasov. La Brasov a pus cineva un punct de intalnire, la un Petrom pe drumul catre Tg Secuiesc. Brasov Tg Secuiesc pe DN 11 /E574. Nu ajungem la Sf Gheorghe. Regruparea ptr inceperea marsului catre Sanzieni 14-14,30 zona parcarii Kaufland Tg Secuiesc. Foarte bine, vorba multa saracia omului. Asa ramane, posterul asta ramane, nu mai e timp de alte artificii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 salut, pentru cei care doresc sa mearga pe DN10 (Buzau - Siriu) ganditi-va la o alternativa. Siriul este inchis. A fugit drumul la vale. E dat disparut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Foarte bine, vorba multa saracia omului. Asa ramane, posterul asta ramane, nu mai e timp de alte artificii. Eu l-am dat la printat, un A4 și un A5. Dacă mai survin modificări sper să se anunțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Mai bine autocolant, format A4, pret 1.5 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Inca nimeni nu discuta si pentru intoarcere, sunt din cat am vazut eu multe persoane care ar vrea sa se si intoarca si sa se incadreze intr-o anumita ora. Se pleaca la fel organizat inapoi de acolo se sparge gheata fiecare din ce zona e. Ce planuri sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 salut, pentru cei care doresc sa mearga pe DN10 (Buzau - Siriu) ganditi-va la o alternativa. Siriul este inchis. A fugit drumul la vale. E dat disparut... Azi au anuntat ca se poate merge, cite 2 ore, 6.30-8.30, 12.00-14.00 si 18.00-20.00, asa ca nu mai este o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 17, 2014 Autor Share Postat Septembrie 17, 2014 DRUMUL DE INTOARCERE / DURATA COMEMORARII Nu putem devansa ora de intalnire. Nu am posibilitatea sa o comunic si se va crea haos si nici nu va fi o ora viabila pentru cei ce vin de departe. Durata : probabil maxim 45/60 min cu totul. Intoarcerea fiecare cum vrea, pe unde vrea. » Post actualizat in 17 Sep 2014 18:15MYMOTO ne va insoti cu o masina de suport tehnic pentru orice eventualitate in caz de defectiuni la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 MYMOTO ne va insoti cu o masina de suport tehnic pentru orice eventualitate in caz de defectiuni la mobre FOX man vezi, chiar daca suntem in carantina, ADMIN are grija de noi....... un gest frumos pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 18, 2014 Admin Share Postat Septembrie 18, 2014 Inca nimeni nu discuta si pentru intoarcere, sunt din cat am vazut eu multe persoane care ar vrea sa se si intoarca si sa se incadreze intr-o anumita ora. Se pleaca la fel organizat inapoi de acolo se sparge gheata fiecare din ce zona e. Ce planuri sunt? Ai innebunit forumul cu intrebarea asta Fiecare pleaca spre casa cum/cind are chef, intrebi de parca ar trebui sa te tina cineva de mana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! ma suna aseara speriat BASE'bai, ia zi repede ce stii de DAN POPESCU , mi a trimis niste scrisori legate de o actiune a motociclistilor, trebuie sa avem mare grija cu asta , la cat se agita si implica sigur vrea sa fie presedinte....si nu am dosarul' lui sefu, sa traiti.... pai e deja presedinte .....la AMR bai, AMR asta cu ce dracu se ocupa ca pe vremea mea INSEMNA "AU MAI RAMAS" n zile de armata SEFU, acum insemna AU MAI RAMAS ATATEA DE FACUT PENTRU MOTOCICLISTI..... bai, atunci stau linistit ca astia dupa ce ajung PRESEDINTI .... NU MAI FAC NIMIC!!!!!! revenind ON TOPIC este o actiune la care,cine este MOTOCICLIST, NU AR TREBUI SA LIPSEASCA !!!!!! nu este un miting pentru gigi care s a dat pe o roata fara permis si s a infipt intru cazan de dacie ce nu ia dat prioritate ESTE VORBA DE ATENTAT/OMOR LA VIATA UNUIA DINTRE NOI care ca oricare motociclist a iesit sa se bucure de aceasta PASIUNE Editat Septembrie 18, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Din harghita nu se pleaca? Odorheiul, Gheorghienii ...nimic? se face gruparea in Ciuc, la Kaufland ? nu vad pe nimeni pe aici care sa se pronunte ... de ce oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Punctul de intalnire in Tg Secuiesc la 14-14,30: https://www.google.ro/maps/place/Kaufland/@45.99521,26.1222156,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x697b55eb7dda287b » Post actualizat in 18 Sep 2014 08:58Asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kareszcbr Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 se pleaca din Sovata la ora 10:00 de la benzinaria Mol si prima mare adunare se face in Odorhei pe piata Marton Aron de vom pleca la 11:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Multumesc de informatie, inseamna ca pe la 12 se face adunarea in M.Ciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Ianachim, nu mai folosi majuscule te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 ianachim, multumim ptr suport. concis ca de fiecare data. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 1. multumim ianachim, totul clar, e de inteles de ce folosesti majuscule, ai prea putine posturi disponibile pe zi, bun pont, o sa il folosesc si eu . 2. Multumim pentru masina de suport , ne bucuram sa il vedem pe Admin la carma ei. multumim inca odata pentru PM-ul moralizator si pentru tot sprijinul logistic. speram sa nu fie nevoie dar e bine de stiut ca ne putem baza. 3. cine se ocupa de flyere - doresc 2 ( doua ) bucati, eu si ianachim si voi plati pentru inca 48 de bucati ( 50 in total ) , pentru a fi puse pe alte mobre. unde se pot ridica va rog si cine se ocupa de impartirea celorlate 48. 4. cine organizeaza plecare din bucuresti ( forma finala , nu 100 de pagini de idei ), ora, tot, frumos. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Ai innebunit forumul cu intrebarea asta Fiecare pleaca spre casa cum/cind are chef, intrebi de parca ar trebui sa te tina cineva de mana.. Imi pare rau daca pentru tine intrebarea mea a devenit stresanta nu o citi si nu imi raspunde, sunt interesat de intoarcere pentru ca nu am experienta ta poate de mers pe un motor, este primul meu drum cu asa multi km dar imi doresc sa particip la un astfel de eveniment. Ai fi putut citi mai sus ca mi sa raspuns. Satisfacut de ce sunt "stresant" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 18, 2014 Admin Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Trebuia sa specifici faptul ca esti incepator, nu am luat in calcul acest aspect, acum am inteles, scuze daca te-am ofensat.. In mod sigur gasesti acolo mai multi care vor veni inapoi, daca nu te pliezi pe stilul lor mergi inapoi singur cu curaj si incredere. Editat Septembrie 18, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Imi pare rau daca pentru tine intrebarea mea a devenit stresanta nu o citi si nu imi raspunde, sunt interesat de intoarcere pentru ca nu am experienta ta poate de mers pe un motor, este primul meu drum cu asa multi km dar imi doresc sa particip la un astfel de eveniment. Ai fi putut citi mai sus ca mi sa raspuns. Satisfacut de ce sunt "stresant" ? asta e beleaua cand esti incepator... sfat: nu te lua dupa grupul de vitezomani, mergi relax cu viteza ta, in general ii ajungi prin benzinarii si la blocaje. din pacate, experimentatii nu tin cont de cei care merg un pic mai... legal, din motive mai mult sau mai putin legate de ... curaj cate unul chiar se baga in seama si trece in viteza pe langa tine, asa ...la deruta un idiot, odata, in perioada cand mergeam "pe varfuri", era sa ma bage in sant iar dupa aia facea haz nu totdeauna functioneaza camaraderia motociclistilor de altfel, una din cauzele accidentului acelei fete de 18 ani, a fost ca a incercat sa se tina de colegi ... ... ai grija la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Va multumesc pentru sfaturi nu e problema nu e obligat nimeni sa stea dupa mine. Eram interesat daca se pleaca la fel organizat ca sa stiu daca sa stau cu ceilalti sau sa o iau singurel pentru ca as vrea sa nu inoptez pe dreapta vreau sa evit ca se poate de mult intunericul. Sunt sigur ca ma voi intalni cu grupuri de motociclisti ma voi descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 1. multumim ianachim, totul clar, e de inteles de ce folosesti majuscule, ai prea putine posturi disponibile pe zi, bun pont, o sa il folosesc si eu . 2. Multumim pentru masina de suport , ne bucuram sa il vedem pe Admin la carma ei. multumim inca odata pentru PM-ul moralizator si pentru tot sprijinul logistic. speram sa nu fie nevoie dar e bine de stiut ca ne putem baza. 3. cine se ocupa de flyere - doresc 2 ( doua ) bucati, eu si ianachim si voi plati pentru inca 48 de bucati ( 50 in total ) , pentru a fi puse pe alte mobre. unde se pot ridica va rog si cine se ocupa de impartirea celorlate 48. 4. cine organizeaza plecare din bucuresti ( forma finala , nu 100 de pagini de idei ), ora, tot, frumos. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 salut, pentru cei care doresc sa mearga pe DN10 (Buzau - Siriu) ganditi-va la o alternativa. Siriul este inchis. A fugit drumul la vale. E dat disparut... Siriul a fost redeschis marti, se poate merge cite 2 ore de 3 ori pe zi, 6.30-8.30, 12.00-14.00, 18.00-20.00, pe o singura banda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate