Legnakrad. Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Foarte rar apas ambreiajul pe superioare, in mod special pe curba lunga de stanga dupa linia dreapta. Ating usor ambreiajul si imi da impresia ca e mai stabil motorul la schimbare de viteza, e doar instinct mai mult. In rest nu folosesc cand schimb in sus. Cand il folosesc il ating foarte repede nu se patineaza deloc aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 hmm...eu pe curba aia daca schimb cu ambreiaj, devine instabila; cu QS merge blana numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 (editat) acolo toate treptele se schimba pana`n apexul primului viraj de stanga daca accelerezi cum trebuie si pastrezi trasa buna sunt doar 2 trepte de schimbat pt 600cmc si 3 pt 1000cmc Editat Septembrie 27, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Salutari baieti! Sunt nou pe acest forum.. poate o sa ne cunoastem si vom avea ocazia sa ne vedem la circuit. Pana atunci , asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 90% vin si eu pe 7! daca platim inainte si e vremea foarte nasoala si nu se mai tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Eusebiu ,iar ne ameninti? noi te-am asteptat de fiecare data cu bratele deschise ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Bine ai venit Liviu! Sper sa fie vreme buna, e putin riscant sa platesti inainte, mai ales daca nu te bati la puncte in campionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Eusebiu ,iar ne ameninti? noi te-am asteptat de fiecare data cu bratele deschise ! reusesc eu sa vin macar o data )) » Post actualizat in 29 Sep 2016 16:50 vremea nu pare prea buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Am si eu nevoie de adresa de mail de la cei care au facut pozele la ultimul MotoEvolution.Nici pana acum nu le-am primit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 cherestes.janos@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rootBiker Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Eu le-am primit de la brindusa.mutoiu@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Multam rootBiker si cmd. Am trimis deja un mail pe adresa primita de la cmd .Astept si daca nu primesc nimic o sa trimit si pe cea cu brindusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Am si eu nevoie de adresa de mail de la cei care au facut pozele la ultimul MotoEvolution.Nici pana acum nu le-am primit .Salut Domnule! Cum este la pista, ti-ai mai îmbunătățit mersul pe moto? Vii weekendul viitor la circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 (editat) Salut Domnule! Cum este la pista, ti-ai mai îmbunătățit mersul pe moto? Vii weekendul viitor la circuit? Salut! Nu prea am imbunatatit nimic .Am avut chiar o cadere de forma destul de naspa dar in final am revenit la nivelul din primavara unde chiar daca nu eram cine stie cat de rapid dar macar m-am distrat si simtit bine.Cel mai bun timp ramane 2.04, pana acum . Pentru mine s-a incheiat sezonul ,sunt deja in Germania.Revin la anul in Mai. Va urmaresc pe voi cum inca va distrati si va tin pumnii . Cam incognito cu Adrian Liviu .Daca puneai Petrovici stiau toti instantaneu despre cine este vorba . Editat Octombrie 1, 2016 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Salut! Nu prea am imbunatatit nimic .Am avut chiar o cadere de forma destul de naspa dar in final am revenit la nivelul din primavara unde chiar daca nu eram cine stie cat de rapid dar macar m-am distrat si simtit bine.Cel mai bun timp ramane 2.04, pana acum . Pentru mine s-a incheiat sezonul ,sunt deja in Germania.Revin la anul in Mai. Va urmaresc pe voi cum inca va distrati si va tin pumnii . Cam incognito cu Adrian Liviu .Daca puneai Petrovici stiau toti instantaneu despre cine este vorba . Se vede din avatar ca e Petrovici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Goe din pacate nu vei primi pozele mai devreme de 7 Oct. Ambii fotografi sunt plecati in Germania. Verifica si folderul SPAM desi chiar daca s-a dus acolo mail-ul cu pozele oricum a expirat link-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Multam fain man.E ok ,mai pot sa astept o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Salut! Nu prea am imbunatatit nimic .Am avut chiar o cadere de forma destul de naspa dar in final am revenit la nivelul din primavara unde chiar daca nu eram cine stie cat de rapid dar macar m-am distrat si simtit bine.Cel mai bun timp ramane 2.04, pana acum . Pentru mine s-a incheiat sezonul ,sunt deja in Germania.Revin la anul in Mai. Va urmaresc pe voi cum inca va distrati si va tin pumnii . Cam incognito cu Adrian Liviu .Daca puneai Petrovici stiau toti instantaneu despre cine este vorba . Servici usor si poate avem ocazia la anu' sa mergem împreuna, poate voi avea cu ce sa te ajut. Te salut Goe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Servici usor si poate avem ocazia la anu' sa mergem împreuna, poate voi avea cu ce sa te ajut. Te salut Goe! Multam fain !Mi-ar place foarte mult . Voi programa concediul in functie de programul de la circuit,de asta sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 O poza cat 1000 de cuvinte despre dorul de copilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Si despre riscurile de incendiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Nu-s probleme, a adus baiatul si extinctorul alaturi... just in case.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 O poza cat 1000 de cuvinte despre dorul de copilarie 14224864_1763039260575525_7851566906589559930_n.jpg Nu cumva tipul din poza trebuia sa va semnalizeze prezenta uleiului pe pista in curba a 4-a? Citi au cazut in curba aia din cauza ca nu s-a semnalizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 era in pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Etapa a Vl-a a campionatului national sa anulat! In locul acesteia , va fi Trackday sâmbăta si duminica. Organizatorul Trackday-ului, Ionut Mistode. Daca puteți sa confirmați prezenta, pentru a sti numărul participanților, pentru a organiza duminica si cate o cursa! 600 si 1000. » Post actualizat in 06 Oct 2016 10:03 Etapa a Vl-a a campionatului national sa anulat! In locul acesteia , va fi Trackday sâmbăta si duminica. Organizatorul Trackday-ului, Ionut Mistode. Daca puteți sa confirmați prezenta, pentru a sti numărul participanților, pentru a organiza duminica si cate o cursa! 600 si 1000. » Post actualizat in 06 Oct 2016 10:04 S-a anulat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate