Lucian_M Postat Februarie 23, 2022 Share Postat Februarie 23, 2022 La al meu n-am niciun fel de reglaj, nicio ajustare. Spune în manual să se pulverizeze un pic de silicon in compartimentul capsulei (pentru lubrifierea garniturilor). Am vreo 15 capsule folosite, funcționează ca in prima zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Nevasta mi-a ascuns pușcaSă iau alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 27, 2022 Share Postat Februarie 27, 2022 Acum 19 minute, pinnochio a spus: Nevasta mi-a ascuns pușcaSă iau alta? Normal...ia-ti o ukrainianca, cauta ca sunt unele tinere si obisnuite cu armele...nu-ti vor interzice sa detii pusca! L.E.- Poate gasesti vreuna cu Kalashnikov ak 47 la purtator, cu munitia aferenta...si scapi de orice grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2022 Share Postat Februarie 28, 2022 Acum 20 ore, pinnochio a spus: Nevasta mi-a ascuns pușcaSă iau alta? pusca sau nevasta?? ...un pic nu esti explicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2022 Share Postat Februarie 28, 2022 Acum 50 minute, apriliacluj a spus: ...sau nevasta?? ...un pic nu esti explicit Cat se poate de clar, ce nu intelegi?! Nu esti deloc atent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 28, 2022 Share Postat Februarie 28, 2022 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: pusca sau nevasta?? ...un pic nu esti explicit Mă gândeam la pușcă,da Nea Ivan mi-a dat idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2022 Share Postat Februarie 28, 2022 Chiar acum, pinnochio a spus: Mă gândeam la pușcă... Pusca n-are vina, nu se poate opune, nu face nazuri...deci nu trebuie sa-ti iei alta! Pe cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Acum 17 ore, ivan pedala a spus: .... Nu esti deloc atent! scuze Ivane, nu o sa se mai intample, promit!! Acum 16 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Cam asa trage Novritschul cu arc de 5 jouli, l-ai vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Acum 27 minute, apriliacluj a spus: scuze Ivane, nu o sa se mai intample, promit!!... Esti iertat, fiule! On topic: am vazut pe oleics.ro niste rapandule de pistoale care zice-se ca au vreo 20 Jouli puterea...oare e doar reclama sau is reale afirmatiile vanzatorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Nu sunt reale, pe olx e o vrăjeală de te ia capu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Acum 17 minute, ivan pedala a spus: On topic: am vazut pe oleics.ro niste rapandule de pistoale care zice-se ca au vreo 20 Jouli puterea...oare e doar reclama sau is reale afirmatiile vanzatorilor? ca si cu masinile de duminica la biserica si piata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 (editat) Mno, ma astept la asa ceva...d-aia am intrebat! Culmea este ca si pe cutiile de fabrica (din poze) apare scrisa aceasta specificatie...asadar, adevarat sau nu?! Editat Martie 1, 2022 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 si pe unele casetofoane din anii '90 scria 2000W.... din fabrica.... cam tot acele fabrici din china sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Hartia suporta orice. Sigur gasesti pe youtube filmulete in care testeaza unii destul de riguros viteza la iesirea din teava si eventual forta de impact si distanta. Cauta dupa model si te lamuresti intr-o ora doua, eventual te orientezi catre ceva ce se preteaza scopurilor tale (ca nu cred ca te apuci de airsoft acum :D ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Acum 20 minute, TETEA. a spus: Hartia suporta orice. Sigur gasesti pe youtube filmulete in care testeaza unii destul de riguros viteza la iesirea din teava si eventual forta de impact si distanta. Cauta dupa model si te lamuresti intr-o ora doua, eventual te orientezi catre ceva ce se preteaza scopurilor tale (ca nu cred ca te apuci de airsoft acum :D ) Stiu ca pe hartie scrie ceva si in cutie gasesti maimuta...doar intrebam, ca mi s-a parut totusi ceva iesit din comun, comparativ cu astea de la iemag, spre exemplu! Si...nu ma apuc de airsoft...prefer arme reale, trag foarte bine (am facut armata cat pentru doi, adica peste un an juma') si acum am in dotare (de fapt am avut mereu!) prastii cu bile care penetreaza si tabla de pe o masina! Recomand pentru pasarile rapitoare, animale agresive care te ataca...si nici nu-ti trebuie docomente ca sa detii asa ceva! Am in plan sa-mi fac si-un arc cu sageti pentru divertisment, am o pasiune din copilarie pentru tras in tinte miscatoare! Ah...si nu-s consumator de youtube, sunt infipt bine in realitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Chiar acum, ivan pedala a spus: Am in plan sa-mi fac si-un arc cu sageti pentru divertisment, am o pasiune din copilarie pentru tras in tinte miscatoare! Vezi ca sunt mesteri autohtoni care fac arcuri traditionale destul de bune. Cu siguranta mai bune decat ti-ar iesi tie la prima incercare (no offence!). Cu prastia ma mai joc si eu, chiar si cu o sarbacana de la Cold Steel. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Te cred, nu contest ca sunt fabricanti buni si care (ca in orice alta activitate, de altfel) fac lucru mult mai bun decat ce mi-ar rezulta mie, un amator...dar prefer lucrul facut de mine, imi ocupa timpul productiv, ma multumeste atat financiar cat si sufleteste si imi pot personaliza asa cum imi doresc arma de dixtractie! Probabil sagetile o sa le cumpar, sunt consumabile si am vazut unele destul de bune si la pret accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Acum 1 minut, ivan pedala a spus: ...dar prefer lucrul facut de mine, imi ocupa timpul productiv, ma multumeste atat financiar cat si sufleteste si imi pot personaliza asa cum imi doresc arma de dixtractie! Reteta perfecta pentru happyness! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Băi oameni buni, tot cochetând cu navigația cu vele și intrând în contact cu mai mulți skipper-i/instructori normal că primesc tot felul de mail-uri de la ei. Azi era unul în inbox "cum să devii skipper în x zile". Bineînțeles că eu am citit la prima vedere "cum să devii sniper" și mă gândeam că m-a găjbit goagăl... Acum 18 minute, TETEA. a spus: Vezi ca sunt mesteri autohtoni care fac arcuri traditionale destul de bune. Cu siguranta mai bune decat ti-ar iesi tie la prima incercare (no offence!). Cu prastia ma mai joc si eu, chiar si cu o sarbacana de la Cold Steel. Have fun! O arbaletă mi se pare mișto, doar că aia intră la arme letale și e broblem legal din câte știu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Da, arbaleta intra la categoria armelor supuse autorizarii...deci fara sisteme letale, chiar daca uneori si un arc bun poate face ravagii...dar macar ala nu-i supus autorizarii (urasc hartiile inutile din partea statului, urasc limitele impuse arbitrar si fara noima!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 (editat) Altă drăcovenie...confortabil în mână,încărcare manuală.Destul de precis,la 15 m.... TT-ul din armată,nu nimereai elefantu,de la 5 m.Asta dacă aveai noroc să plece glonțu Editat Martie 8, 2022 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Acum 47 minute, pinnochio a spus: Altă drăcovenie...confortabil în mână,încărcare manuală.Destul de precis,la 15 m.... TT-ul din armată,nu nimereai elefantu,de la 5 m.Asta dacă aveai noroc să plece glonțu TT-ul? Ma mir. Poate Macarov Chiar acum, shashka a spus: TT-ul? Ma mir. Poate Macarov Makarov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Pistol TT se numea.Era parte din armament tanchist.Era AK 47 cu pat rabatabil,și gluma de pistol TT.Nu mai stiu exact...parcă 7 cartuse în încărcător.Dacă la tragere plecau 5,erai norocos.Mai bine dai cu el în cap dușmanului,e mai sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Altă drăcovenie...confortabil în mână,încărcare manuală.Destul de precis,la 15 m.... TT-ul din armată,nu nimereai elefantu,de la 5 m.Asta dacă aveai noroc să plece glonțu Ăsta e mecanic, cu arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate