CozonacRutier Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Ramai prost cand auzi ce explicatii dau unii soferi:https://www.youtube.com/watch?v=XOtG3hFi4ng Editat Octombrie 17, 2014 de CozonacRutier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 ce calm ai fost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) doamneeeee...de ce ai oprit brusc? nu puteai sa opresti si tu mai putin brusc? )... mor cand aud astfel de explicatii Editat Octombrie 17, 2014 de on-x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Mama ce capace ii dadeaaaam!!! Auzi tu tupeu mah...."da' brusc asa?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Ce dobitoc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Ce dobitoc! Si ce voia? Sa sari sub ala cu Fiesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Ce incerca ala s-o dea ca si cum ar fi fost vina ta... Nesimtire maxima. Nu stiu cum ai facut de ti-ai pastrat calmul, eu il injur pe ala doar vazand clipul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Ce cretini... "a intrat asa sub botul meu... " "s-a oprit brusc".... 1. ai fost foarte calm tinand cont de faza si de agaricii aia care comentau pe langa tine.... 2. bine ca nu te-a impins in fata altuia care venea sa intre sub pod... Nu pareau genul de cetateni cu care sa faci amiabila... Spun asta pentru ca din prima secunda ei incercau sa te convinga ca TU ai gresit... Cum ai rezolvat pana la urma? Editat Octombrie 17, 2014 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Cum plm "s-a oprit brusc" cand tu aveai maxim 20 km/h, ai oprit sa treaca ala si la 3 secunde boul te-a dat jos ... E incredibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 si uite de ce sun bune CAMERELE DE FILMAT..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Ai oprit brusc, ai intrat in mine, de unde atata cretinatate?Daca inchei amiabila cu ala, tu esti prostu... Du-te la politie sa-si ia amenda, data viitoare poate nu mai comenteaza. Editat Octombrie 17, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Frate, i-a pielea de pe el daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Daca ai cunostinte,ai putea sa iti scoti si un certificat medical.Nu de alta,dar la cat de nesimtit e,merita sa ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Motocicleta venea cu spatele in timp ce eu eram oprit sa acord prioritate podului ce trecea pe deasupra . Atunci , motociclistul a virat stanga pe contrasens , s-a culcat pe o parte si a tasnit sub bara mea , care nu era prezenta la fata locului dar a venit ulterior . M.rtii mami lui de nenorocit . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 ce calm ai fost.... +1 Mama ce capace ii dadeaaaam!!! Auzi tu tupeu mah...."da' brusc asa?" la fel Ce incerca ala s-o dea ca si cum ar fi fost vina ta... Nesimtire maxima. Nu stiu cum ai facut de ti-ai pastrat calmul, eu il injur pe ala doar vazand clipul. +1 » Post actualizat in 17 Oct 2014 10:25 Motocicleta venea cu spatele in timp ce eu eram oprit sa acord prioritate podului ce trecea pe deasupra . Atunci , motociclistul a virat stanga pe contrasens , s-a culcat pe o parte si a tasnit sub bara mea , care nu era prezenta la fata locului dar a venit ulterior . M.rtii mami lui de nenorocit . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) . Editat Octombrie 17, 2014 de Pauldci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) si eu as fi fost calm pana la un punct,dar cand aud ca tu te-ai bagat in el,si cu spatele.....e rost de bataie atunci,sunt mai agitat de fel in trafic...respect dar sa si fiu si respectat Editat Octombrie 17, 2014 de cata84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Dobitocul ala pleca linistit daca nu filmai si nu era politistul. Sa zicem ca a gresit dar atitudinea lui nu mai e greseala e deja prea mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Prietene, ala e dobitoc? Era normal sa opresti si sa te asiguri, nu te-ai oprit asa din senin in mijlocul strazii. Direct la politie du-te. Nu merita iertat asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Prietene, ala e dobitoc? Era normal sa opresti si sa te asiguri, nu te-ai oprit asa din senin in mijlocul strazii. Direct la politie du-te. Nu merita iertat asa ceva. Mare lectie nu invata din asta, plateste amenda si tot prost ramane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) si uite de ce sun bune CAMERELE DE FILMAT..... Si pin la urma, la ce sint bune camerele ??? in afara ca ii prinzi pe altii in momente proaste ( prieteni presupun ) incerci sa postezi filmuletul unde nu este cazul iar acolo unde ai postat in topicul golaneala de o zi cind te iau baietii la misto incerci sa dai tot felul de explicatii. Fara suparare nu am nimic cu tine personal, insa cind ii faci pe altii de cacaoo nu incerca sa speli putina. Editat Octombrie 17, 2014 de ceberița 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 eu personal am invatat ceva din clipul asta. ASA se reactioneaza la accidente, indiferent cat de mindfuck e interactiunea cu dobitocul. cum naiba reusesti sa te faci inteles tipand la un (cuvant urat) care nici nu stie ce s-a intamplat? probabil te enervezi mai tare si ajungi sa-l pocnesti pana la urma. se vede in filmare ca politistu e cativa metri mai sus, deci nu se termina bine pt motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Unii mai au si gura mare stiind ca au gresit, aia merita batuti, un om care isi recunoaste vina si ii pare rau il injuri putin ca doar ti-a provocat o dauna.Am avut un accident asemanator dar la o viteza mult mai mare daca nu aveam piciorul rupt ii spargeam capu la sofer cu casca pana nu mai misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 foarte bine ai procedat, era si omu speriat poate , se cam balbaia si i-au iesit altele pe gura ... ce atata bataie ca nu suntem in evu' mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Ce lbgu de sofer, auzi tu: "a franat brusc si a venit sub botul meu..." chiar ca ai fost calm..... Deci a dat peste tine si tot tu esti vinovat....mare adevar ca prostii au tupeu fara limita, cat de nesimtit sa fii sa zici asa ceva.... Nu urmeaza decat sa-ti prezinte un frumos RCA Carpatica.... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate