Altair Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Acum 7 ore, soran a spus: Mai are ceva umplutura sau e doar plin de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Punk concert si bulangerie inchisa...ajungi sa perpalesti castraveti si sa adaugi paste si parmezan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 La 28.06.2020 la 0:17, Altair a spus: Mai are ceva umplutura sau e doar plin de el? Foaaaaarte plin de el PS. Inca mai facem sendvish-uri cu felii din dansul :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 La 27.06.2020 la 11:16, Flower-Power a spus: Și dacă se bagă și @WotRU2Me el trebuie să își ia și kinderii. Peste mari si tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 (editat) Salutare gurmanzi! Am tot stat departe de acest topic, am zis ca-i riscant la ce bunatati am vazut postate aici. E si motivul pentru care am decis sa incep usurel.... iata! O bunatate facuta din zuchinni (ceapa, usturoi, oua, faina, rosii, smantana, mozarela). Nu mai arata asa bine fiindca intai m-am infipt in ea (partea ce nu se vede) si apoi m-am gandit s-o fotografiez Editat Iulie 1, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Nu e bine la drum cu burta goala Am facut acum repede,inainte de plecare...ceva usor de seara Acum 6 ore, FlipperCo a spus: Salutare gurmanzi! Am tot stat departe de acest topic, am zis ca-i riscant la ce bunatati am vazut postate aici. E si motivul pentru care am decis sa incep usurel.... iata! O bunatate facuta din zuchinni (ceapa, usturoi, oua, faina, rosii, smantana, mozarela). Nu mai arata asa bine fiindca intai m-am infipt in ea (partea ce nu se vede) si apoi m-am gandit s-o fotografiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Ciorbă de văcuță... Și o nebunie de rețetă care a ieșit incredibil de gustoasă..e noua mea pasiune rețeta asta. https://www.kiloretete.ro/fara-categorie/vinete-marinate-cu-verdeata-si-usturoi-un-deliciu-al-bucatariei-italiene-nu-exista-reteta-mai-delicioasa?fbclid=IwAR19rBGrjylTZ5p7rJN_0lXrUPrpNhck42ly5ofWzulP2fnSoYiq_ZGmOx8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 28 minute, Flower-Power a spus: Ciorbă de văcuță... Și o nebunie de rețetă care a ieșit incredibil de gustoasă..e noua mea pasiune rețeta asta. https://www.kiloretete.ro/fara-categorie/vinete-marinate-cu-verdeata-si-usturoi-un-deliciu-al-bucatariei-italiene-nu-exista-reteta-mai-delicioasa?fbclid=IwAR19rBGrjylTZ5p7rJN_0lXrUPrpNhck42ly5ofWzulP2fnSoYiq_ZGmOx8 Mmmm...cu ardei iute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Da, cu chilii ,îmi place picant, ușor picant spre mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 (editat) Odata pe saptamana ii vine randul omletei de tip taranesc cu de toate. 4 oua ,3 cepe verzi ,cascaval,rosii si salam. Se serveste cu paine prajita in tigaie Editat Iulie 3, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Arată foooarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 3 ore, ALEX-CRUISER a spus: Odata pe saptamana ii vine randul omletei de tip taranesc cu de toate. Pranzul campionilor rapid si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 6 ore, robert23mg a spus: Pranzul campionilor rapid si bun Sa stii ca da. Tine de foame pana dupa amiaza ....da’si are calorii cu nemiluita. De aia doar odata pe saptaman Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Arată foooarte bine! Primesc cutitul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 Primești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 Acum 7 ore, Flower-Power a spus: Primești! Merci Chef PS:Fiind Home Alone si ca sa nu murdaresc aragazul nevestii,am ales varianta primitiva de pregatire a micilor si a cartofilor prajiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 So, party at your house! Îți faci de cap! Poftă bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 (editat) Acum 13 minute, Flower-Power a spus: So, party at your house! Îți faci de cap! Poftă bună! Noooo Incerc sa supravietuiesc... Editat Iulie 4, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 (editat) Oua cu spanac, mozzarella si ceapa prajita. Editat Iulie 6, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 Acum 1 oră, FlipperCo a spus: Oua cu spanac, mozzarella si ceapa prajita. Suna bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 Nu prea a fost suficient orez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 12 ore, FlipperCo a spus: Oua cu spanac, mozzarella si ceapa prajita. Daca nu mai gateste nimeni pe aici, ma laud tot eu Asta inainte sa intre la cuptor. Vinete, pesto, mozzarella, sunca, prosciuto, rosii. O bunatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Interesante omizile alea Stati sa va arat ceva.... E mare cat o inima de...bou. Nush in alte parti ale tarii, dar in Constanta n-am mai mancat asa ceva de vreo 20 de ani (sau cat o fi trecut de cand puneam rosii in gradina). Ma refer la gust...mai sa ma bufneasca plansul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Ceva rapid pe viteză Mai ștergeți praful de pe tigăi oștenii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Care praf, care tigai, oale si alte ustensile de le tine omu prin bucatarie ... Ah, bucatarie, ce o fi aia, ca nu am mai vazut de cand am iesit din starea de urgenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate