robert23mg Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 ce ne faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaci? suflet rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Arată bine și îmi place mânuța aia care cred că are vreo 3-4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 @robert23mg, de unde sa stiu eu ca te topesti dupa frigarui cu cartofi prajiti Manuta e de belea. Are putin peste doi, dar e prima la masa. De cum vede ca se vehiculeaza farfurii, furculite lasa totul balta si incepe a se catara pe scaun..nici nu apuci sa pui totul pe acolo, ca deja incepe sa se serveasca. D-aia tot apare in cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Acum 10 ore, WotRU2Me a spus: Manuta e de belea. Are putin peste doi, dar e prima la masa. De cum vede ca se vehiculeaza farfurii, furculite lasa totul balta si incepe a se catara pe scaun..nici nu apuci sa pui totul pe acolo, ca deja incepe sa se serveasca. D-aia tot apare in cadru Lasa ca e bine... Alti copii te rogi de ei sa manance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Stim, stim. Surioara, de exemplu. O semana cu ma-sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 (editat) Ceva usor de amiaza Dupa masa ... o cafeluta,corespunzatoare cu caimac Editat Iulie 16, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Acum 2 ore, ALEX-CRUISER a spus: Ceva usor de amiaza Dupa masa ... o cafeluta,corespunzatoare cu caimac Legumele sunt puse doar ca sa poti spune ca-i “ceva usor”, este? Cafeaua da, adevarata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Ce avem aici...în afară de mânuța delicioasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Avem cartofi noi fierti si apoi trasi in unt cu usturoi, ceapa echalote si ceafa maturata taiata soldatei. Ras parmezan si zdrobit branza si gata garnitura. Langa, vreo doua frigarui de vita si pui si doi carnati de curcan. Desirate la comun in tigaie si fripte la mediu. Bunicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 (editat) Acum 16 ore, FlipperCo a spus: Legumele sunt puse doar ca sa poti spune ca-i “ceva usor”, este? Cafeaua da, adevarata! Legumele sunt pentru culoare Porcu e leguma de baza Acum 9 ore, WotRU2Me a spus: Ce bine arata De data asta chiar ceva usor,meniu de balerin Salata din lichidari de stocuri din frigiderul masinii.... Rosii,castraveti ,branza,ceapa(pt distantare socala )masline,pastrama din macrou afumat.... Editat Iulie 17, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 A, pai asta imi lipsea in viata. Niste peste afumat cu ceapa, ou fiert si niste masline. Stropite cu lamaie. Multam de idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 5 minute, WotRU2Me a spus: A, pai asta imi lipsea in viata. Niste peste afumat cu ceapa, ou fiert si niste masline. Stropite cu lamaie. Multam de idee ....asa pentru silueta, cina usoara la ora 18 (desi oul seara....). Dar ce conteaza, e cu peste, merge sprițul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Daca mananc cina usoara la 18 mai mananc o cina usoara la 24 si adio silueta Mai pui si sprit in ecuatie si doua saptamani de nefumat, se cam rotunjeste...aspectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Corect, nici eu nu pot sa dorm daca mananc la 18 Din fericire, fumatul este de domeniul trecutului de multisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Ah! Sper sa pot zice si eu asta candva. Pana acum a fost usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 (editat) Acum 11 minute, WotRU2Me a spus: Ah! Sper sa pot zice si eu asta candva. Pana acum a fost usor. Te referi la mancat sau la fumat? Ideal ar fi la amadoua. Editat Iulie 18, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Haha...fumatul imi sta pe sufletel acum. Cu mancarea o dreg mai usor, imi ia cam o saptamana sa-mi schimb obiceiurile alimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 3 oo mari,ceapa verde,branza,kaizer,slana afumata,masline si rosie Motociclism ca garnitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Am bagat niste senviciuri cubaneze. Am zis ca fac poza dupa ce manca primul, apoi eram unsuros pe maini, deci fara poza. Ceafa marinata, gasisem o info ca cica ar iesii fain in usturoi si zeama de portocala, usutroi are carnea de la kaufland, deci am mai adaugat niste suc de portocale, a iesit foarte buna prajita. Cascavalul, clasicul gouda, se comporta foarte bine cand e incalzit. Castravetii si sunca tot din magazin ca e mai simplu. Mustarul cu miere. Se unge bine painea cu el. Partea de sus mai primeste un pic de extra miere, iar in partea de jos, un pic de unt asa. Pt ca este cel mai important ingredient care contureaza gustulnu discutam de mustarul tecuci sau la minut. Sunt mustaruri foarte bune pe la 10 lei borcanelul in magazine. Apoi la grill presat. Nu e grill dublu in casa, merge si pe tigaie sau in cuptor. Sunt bune al naibii, mai ales cu o bere buna langa, poate chiar cu o hefe weissbier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Acum 5 ore, cooldeep a spus: ......., apoi eram unsuros pe maini, deci fara poza....... Sefu.....fara poza nu merge....sa se bucure si ochiu"nostru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) .....de vara Editat Iulie 19, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 16 minute, FlipperCo a spus: .....de vara Mama ce e acolo........ Mancare buna,simpla si romaneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Eu am băgat la cuptor , file de somon și cartofi..o să fac salată verde alături cu avocado..nu știu dacă apuc să fac poze, aveți imaginație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 5 ore, FlipperCo a spus: .....de vara Perfect! Si varianta mai usoara si adecvata ulterioarelor activitati placute (posibile ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate