Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Da. Avem bucatar chinez si ne mai invrednicim si noi sa facem cate ceva, ca ne-a disperat cu ale lui 😁

E facuta cu tilapia, singurul fel de peste disponibil la bord care se preteaza la saramura. 

Din pacate nu am apucat sa fac poza cand era tava plina, ca bateam inca mujdeiul cand s-au repezit balaurii pe ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va rog frumos din sufletelul meu, se poate 1 saptamana fara poze? Tocmai ce am intrat pe un regim de 1700-2000 max calorii zilnic si pacat sa balesc tastatura....daca mai puneti poze voi sunteti responsabili pt urmari :P

 

Pt cine nu stie si este amator, exista in Bucuresti (posibil si in alte orase) serviciu de catering care iti aduce dimineata acasa, in fiecare zi, papica pt 1500-1700-2000 calorii, pe caserole de mic dejun/gustare/pranz/seara. Azi sunt prima zi la 1700 calorii :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 08.10.2021 la 12:12, marauder a spus:

Va rog frumos din sufletelul meu, se poate 1 saptamana fara poze? Tocmai ce am intrat pe un regim de 1700-2000 max calorii zilnic si pacat sa balesc tastatura....daca mai puneti poze voi sunteti responsabili pt urmari :P

Nu-i mai simplu și normal să nu intri pe topic, să te dezabonezi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, vis-a-vis a spus:

Nu-i mai simplu și normal să nu intri pe topic, să te dezabonezi?

Eu cred ca asta a fost modul lui de a aprecia preparatele. 

A scos in evidență partea pozitivă punand-o pe tapet cu ceva "negativ". 

Editat de De 3 Lei CuiE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 07.09.2021 la 12:39, WotRU2Me a spus:

IMG_20210907_121829.thumb.jpg.bfddb0795f399346e3422e2eea9cfbcb.jpg

 

Acceptabil 😁

Eu cred ca poți sa asortezi busuiocul cu asta. Cum? Tu știi! 

Daca nu știi, întreabă chinezu'. Sumt convins ca iese ceva bun, asiatic sau d-al nostru. Balaurii așteaptă. 

🍺

Ospăț la olteni. 

Grătar si sarmale. Oare se încadrează in 1700? 

IMG-20211010-WA0001.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@De 3 Lei CuiE are dereptate intr-o oarecare masura. Treaba-i ca nu iti vei comanda toata viata papica ce la cei priceputi in calorii. Stiinta este ca vei face cand nu ma cumperi de la ei. O luna oricum nu te ajuta foarte mult fiindca trebuie sa te obisnuiesti au avest mod de alimentati si sa-l respecti si dupa. 
cam 5% reusesc. 
Succes
Sa nu inteleaga cineva ca incerc sa descurajez omul, departe de mine. I-am adus la cunostiinta realitatea.  
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neeeee, nu m-a lovit explozia solara sa mananc numa ierburi,pastai,seminte si alte cele....  si din cand in cand un pic de peste. 

Fac chestia asta asa, 1-2 sapt, max 1 luna, pe post de detox, sa ii arat organismului ce pateste daca nu este baiet cuminte si face nasoale....e ceva asa, preventiv, ii arat pisica :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
La 09.10.2021 la 22:53, De 3 Lei CuiE a spus:

Eu cred ca poți sa asortezi busuiocul cu asta. Cum? Tu știi! 

Daca nu știi, întreabă chinezu'. 

A debarcat chinezu'. Tufa rezista, nu vrea nimeni figuri desi am intrat in Mediterana. Asa ca tot pe meltenisme am dat-o, cate doua de fiecare 😁

 

IMG_20211029_173245.thumb.jpg.62a653e698dd6f7270f1af07f7c9c6a3.jpg

 

IMG_20211029_173210.thumb.jpg.598e3344a6bf625543d46156337cda10.jpg

 

IMG_20211029_175224.thumb.jpg.9cc543719063a9d034da8e14ac549237.jpg

 

IMG_20211029_180719.thumb.jpg.0a3f49e6cedd03a7efab0bd80f3d4311.jpg

 

IMG_20211029_182042.thumb.jpg.f25a8e5631b7cacd93579ed7f944c0f7.jpg

 

IMG_20211029_182612.thumb.jpg.47c11c69e18f631db664b7b0304d889f.jpg

 

IMG_20211029_182621.thumb.jpg.973a12d5d968dc4b9b6b05da58714b41.jpg

 

IMG_20211029_183458.thumb.jpg.ef8a37e452c23d2ea98a115a92811f7e.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In prima poza e ceapa caramelizata. Cam atat ramane dupa ce te zbati sa caramelizezi cam 1 kg si ceva de ceapa galbena timp de o ora. Tigaia cred ca are cam 40 cm diametru. 

Procedurile de caramelizare difera in functie de ceea ce doresti, dar metoda lunga da cele mai bune rezultate, desi cere ceva implicare. There's no way back dupa ce gusti o data, merge cu orice si daca-ti ramane se pastreaza usor la frigider...oricum se mananca repede, ca e buna tare.

Maioneza e facuta cu galbenus crud, mustar Dijon, otet de vin rosu si ulei de soia (nu avem de florea soarelui, asa ca a mai necesitat putin ulei de masline, lamaie si zahar brun pentru masluire gust si echilibrare). Putin piper, usturoi si ceapa verde tocate marunt, i-am cerut bucatarului sa guste si a declarat-o gata (l-am disperat, cred, cu pretentiile 🥴, omul voia doar sa prajeasca niste carne tocata si s-o puna in chifle 😁). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...