WotRU2Me Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 Pizza de vapor, nu mai gasim instructiunile cuptorului Carbonara pentru doojdeinsi si bezele din albusul ramas, "creasta de curcan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Muschiulet de berbecut, cu mamaliguta si sos marinara cu mult usturoi. E si un pahar de must acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Sunday, Sunday...so good to me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Acum 8 minute, WotRU2Me a spus: La cum arata, zic ca se impun si detalii (parerea mea), daca tot ne activezi papilele gustative. Saramura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Da. Avem bucatar chinez si ne mai invrednicim si noi sa facem cate ceva, ca ne-a disperat cu ale lui E facuta cu tilapia, singurul fel de peste disponibil la bord care se preteaza la saramura. Din pacate nu am apucat sa fac poza cand era tava plina, ca bateam inca mujdeiul cand s-au repezit balaurii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 8, 2021 Share Postat Octombrie 8, 2021 Va rog frumos din sufletelul meu, se poate 1 saptamana fara poze? Tocmai ce am intrat pe un regim de 1700-2000 max calorii zilnic si pacat sa balesc tastatura....daca mai puneti poze voi sunteti responsabili pt urmari Pt cine nu stie si este amator, exista in Bucuresti (posibil si in alte orase) serviciu de catering care iti aduce dimineata acasa, in fiecare zi, papica pt 1500-1700-2000 calorii, pe caserole de mic dejun/gustare/pranz/seara. Azi sunt prima zi la 1700 calorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 La 08.10.2021 la 12:12, marauder a spus: Va rog frumos din sufletelul meu, se poate 1 saptamana fara poze? Tocmai ce am intrat pe un regim de 1700-2000 max calorii zilnic si pacat sa balesc tastatura....daca mai puneti poze voi sunteti responsabili pt urmari Nu-i mai simplu și normal să nu intri pe topic, să te dezabonezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 (editat) 1 oră în urmă, vis-a-vis a spus: Nu-i mai simplu și normal să nu intri pe topic, să te dezabonezi? Eu cred ca asta a fost modul lui de a aprecia preparatele. A scos in evidență partea pozitivă punand-o pe tapet cu ceva "negativ". Editat Octombrie 9, 2021 de De 3 Lei CuiE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Stai ca ne-a crescut o tufa de busuioc pe puntea de comanda, ne gandim ce sa facem cu ea, dar sigur o sa fie ceva bun si consistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Dedicatie pt pofticiosi pranzul cina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 La 07.09.2021 la 12:39, WotRU2Me a spus: Acceptabil Eu cred ca poți sa asortezi busuiocul cu asta. Cum? Tu știi! Daca nu știi, întreabă chinezu'. Sumt convins ca iese ceva bun, asiatic sau d-al nostru. Balaurii așteaptă. Ospăț la olteni. Grătar si sarmale. Oare se încadrează in 1700? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 @De 3 Lei CuiE are dereptate intr-o oarecare masura. Treaba-i ca nu iti vei comanda toata viata papica ce la cei priceputi in calorii. Stiinta este ca vei face cand nu ma cumperi de la ei. O luna oricum nu te ajuta foarte mult fiindca trebuie sa te obisnuiesti au avest mod de alimentati si sa-l respecti si dupa. cam 5% reusesc. Succes Sa nu inteleaga cineva ca incerc sa descurajez omul, departe de mine. I-am adus la cunostiinta realitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Neeeee, nu m-a lovit explozia solara sa mananc numa ierburi,pastai,seminte si alte cele.... si din cand in cand un pic de peste. Fac chestia asta asa, 1-2 sapt, max 1 luna, pe post de detox, sa ii arat organismului ce pateste daca nu este baiet cuminte si face nasoale....e ceva asa, preventiv, ii arat pisica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 29, 2021 Share Postat Octombrie 29, 2021 La 09.10.2021 la 22:53, De 3 Lei CuiE a spus: Eu cred ca poți sa asortezi busuiocul cu asta. Cum? Tu știi! Daca nu știi, întreabă chinezu'. A debarcat chinezu'. Tufa rezista, nu vrea nimeni figuri desi am intrat in Mediterana. Asa ca tot pe meltenisme am dat-o, cate doua de fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 Toate bune (cred), dar ce avem in meniu? Eu o sa "lucrez" astăzi o "băștinașă" : ciorba de găină de țară cu multe legume și acrita cu borș. Poze, urmează... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 Burgeri simpli cu ceapa caramelizata si maioneza custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 Burgerii îi văzui, sa înțeleg ca in farfurie /castron, este maioneza? Dar in prima poza, ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 In prima poza e ceapa caramelizata. Cam atat ramane dupa ce te zbati sa caramelizezi cam 1 kg si ceva de ceapa galbena timp de o ora. Tigaia cred ca are cam 40 cm diametru. Procedurile de caramelizare difera in functie de ceea ce doresti, dar metoda lunga da cele mai bune rezultate, desi cere ceva implicare. There's no way back dupa ce gusti o data, merge cu orice si daca-ti ramane se pastreaza usor la frigider...oricum se mananca repede, ca e buna tare. Maioneza e facuta cu galbenus crud, mustar Dijon, otet de vin rosu si ulei de soia (nu avem de florea soarelui, asa ca a mai necesitat putin ulei de masline, lamaie si zahar brun pentru masluire gust si echilibrare). Putin piper, usturoi si ceapa verde tocate marunt, i-am cerut bucatarului sa guste si a declarat-o gata (l-am disperat, cred, cu pretentiile , omul voia doar sa prajeasca niste carne tocata si s-o puna in chifle ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 31, 2021 Share Postat Octombrie 31, 2021 Ciorbă de cocoș de țară, multe legume, mult pătrunjel si ardei iute. De duminică... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 A trecut un secol de la ultimul osso buco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Ciorbă de fasole... Cu gândul la "vaporeni"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Excelent, bravo! Acum trebuie sa fac si eu (nu stiam de ce mi-era pofta in ultimul timp, acum e clar ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Buna treaba, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Wow arată delicios...Maine o sa gatesc și eu niște pulpe de pui cu legume la cuptor. Ceva sfaturi rețete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate