PzKpfW Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 33 minutes ago, PzKpfW said: Vine Álex Rins. Și confirmarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 (editat) sa speram sa nu ia Yamaha teapa cu Rins ca si cu Morbi dupa accidentare Editat August 2, 2023 de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 mda.... si sa-si revina si Bestia cat mai repede!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Acum 53 minute, PzKpfW a spus: Și confirmarea. nici nu stiu, sa ne bucuram pentru el? ok decat la honda clar e un pas inainte :)) are totusi un record fantastic la honda: victorie. cine naiba a mai castigat afara de MM in ultimii ani? Cal poate? Taka parca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Acum 8 minute, frigider a spus: Cal poate? acum vreo 5 ani sanatosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 (editat) 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Nu-mi este clar deci dacă a plecat el sau dacă Yamaha a considerat că Rins ar fi un pilot mai bun pentru ei. Cred ca in cele din urma despartirea a fost de comun acord, insa era evident ca Yamaha voia sa renunte la serviciile lui. Rins este cea mai buna optiune pe care o au pe piata transferurilor, insa cred ca a contat mult experienta lui pe 4L si, de ce nu, si experienta acumulata pe Honda. Editat August 2, 2023 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 PS si Jack Miller in 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Mor in locul lui Toprak in WSBK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Acum 15 minute, damager a spus: Mor in locul lui Toprak in WSBK chiar s-a miscat yamaha in plm. pareau morti fara top. bine, mor era in ograda lor. plm. o fi fost de comun acord daca omu a ramas la yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 1 hour ago, frigider said: chiar s-a miscat yamaha in plm. Este doar o ipoteză lansată de @damager. Yamaha i-a oferit locul lui Razgatlıoğlu, dar prioritatea lui este să rămână în MotoGP. Altfel, în WSBK și Ducati ar putea fi interesați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Este doar o ipoteză lansată de @damager. Yamaha i-a oferit locul lui Razgatlıoğlu, dar prioritatea lui este să rămână în MotoGP. Altfel, în WSBK și Ducati ar putea fi interesați. Oricum nu cred ca s-ai despartit in termeni chiar amiabili, sunt curios ce o sa faca, si dc ajunge oe ducati Acum 1 oră, damager a spus: Oricum nu cred ca s-ai despartit in termeni chiar amiabili, sunt curios ce o sa faca, si dc ajunge oe ducati Pe prin lume adunate, cica Top ar fi refuzat sa mearga in Motogp avand in vedere performantele... cica un debut cu yamaha in starea actuala nu ar fi fost in interesul lui. dar, astea sunt doar barfe de paddock. dupa ultimile declaratii a lui Mor, cand se intreba in fata reporterilor daca mai vrea el cu yamaha, nu cred sa mearga in sbk, dar nu poti sa sti niciodata discutiile cu usile inchise. Acum 1 oră, damager a spus: Oricum nu cred ca s-ai despartit in termeni chiar amiabili, sunt curios ce o sa faca, si dc ajunge oe ducati Pe prin lume adunate, cica Top ar fi refuzat sa mearga in Motogp avand in vedere performantele... cica un debut cu yamaha in starea actuala nu ar fi fost in interesul lui. dar, astea sunt doar barfe de paddock. dupa ultimile declaratii a lui Mor, cand se intreba in fata reporterilor daca mai vrea el cu yamaha, nu cred sa mearga in sbk, dar nu poti sa sti niciodata discutiile cu usile inchise. si mai e deschisa varianta cu Zarco in wsbk..... ca sa se elibereze un loc la ducati. Vom vedea ce se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Acum 5 ore, PzKpfW a spus: Este doar o ipoteză lansată de @damager. Yamaha i-a oferit locul lui Razgatlıoğlu, dar prioritatea lui este să rămână în MotoGP. Altfel, în WSBK și Ducati ar putea fi interesați. A ok. Multi probabil s ar bucura să rămân în gp și să bată Yamaha Acum 9 ore, ioio_viola a spus: sa speram sa nu ia Yamaha teapa cu Rins ca si cu Morbi dupa accidentare 2 oameni diferiți, care s șansele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 5 hours ago, damager said: Pe prin lume adunate, cica Top ar fi refuzat sa mearga in Motogp avand in vedere performantele... cica un debut cu yamaha in starea actuala nu ar fi fost in interesul lui. dar, astea sunt doar barfe de paddock. ...Așa că a ales o motocicletă slabă și un contract bănos în WSBK Îmi vine greu s-o cred pe asta. Orciât de slab merge Yamaha acum, este totuși una dintre echipele de uzină din MotoGP. Pentru cineva venit din Superbike, mai ales la vârsta lui Razgatlıoğlu, nu se refuză o eventuală astfel de ofertă. Personal tind totuși să cred varianta vehiculată inițial, cum că după 2 zile de teste era la vreo secundă de timpii lui Pappy-Crutchlow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Acum 7 ore, PzKpfW a spus: ...Așa că a ales o motocicletă slabă și un contract bănos în WSBK Îmi vine greu s-o cred pe asta. Orciât de slab merge Yamaha acum, este totuși una dintre echipele de uzină din MotoGP. Pentru cineva venit din Superbike, mai ales la vârsta lui Razgatlıoğlu, nu se refuză o eventuală astfel de ofertă. Personal tind totuși să cred varianta vehiculată inițial, cum că după 2 zile de teste era la vreo secundă de timpii lui Pappy-Crutchlow. Eu zic ce am prins... iar ca si bani... zvonurile ar fi ca sumele oferite de bmw sunt apropiate de ce oferta ar fi svut de la yamaha, recunoscuti pentru ofertele mici. si mie imi e greu sa cred, dar na... zvonurile..... pe de alta parte, bmw nu e o motoreta slaba, mai trebuie pusa un pic la punct electronica pt ca distruge guma. o sa vedem la anul ce face Top cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 1 oră în urmă, damager a spus: o sa vedem la anul ce face Top cu ea. Si eu sunt extrem de curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 1 oră în urmă, danypop a spus: Si eu sunt extrem de curios cred ca si el este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Acum 5 ore, damager a spus: Eu zic ce am prins... iar ca si bani... zvonurile ar fi ca sumele oferite de bmw sunt apropiate de ce oferta ar fi svut de la yamaha, recunoscuti pentru ofertele mici. Yamaha ofera salarii mici? Atunci ce sa mai spunem de KTM? La KTM sunt piloti care mergeau in sezonul 2022, pe cca 250000/sezon, adica ceva ce seamana mai mult a voluntariat. Nici la Ducati situatia nu este cu mult mai buna, salarii mici si acolo. Honda si Yamaha platesc cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Sunt doar abordări diferite în ceea ce privește salarizarea. Europenii tind să ofere un "salariu" de bază mai mic dar bonusuri de performanță mai mari (așa este situația și în F1 și în motorsport în general). Japonezii, invers. La final sumele sunt comparabile. Legat strict de KTM, ei oferă (ofereau?) salarii mai mici pentru că au promovat tot timpul piloți tineri, veniți pe propria filieră de juniorat - ceva ce japonezii nu au. Până relativ recent asta nu era o problemă pentru constructorii japonezi pentru că erau competitivi, iar cei care promovau din categoriile inferioare erau inevitabil atrași de locurile la chipele lor. Acum a devenit însă problematic pentru cu nu mai pot să ofere material competitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 RidersBase SalaryRacing Teams, Contract Marc Marquez$16 millionRepsol Honda,2024 Joan Mir (new contract)$3 millionRepsol Honda,2024 Maverick Vinales (new contract)$4 millionAprilia Racing,2024 Aleix Espargaro (new contract)$3 millionAprilia Racing,2024 Enea Bastianini (new contract)$2.5 millionDucati Lenovo,2024 Francesco Bagnaia (new contract)$5 millionDucati Lenovo,2024 Fabio Quartararo (new contract)$5 millionYamaha,2024 Franco Morbidelli (extension)$1 millionYamaha,2023 Jack Miller (new contract)$3 millionRB KTM Factory,2024 Brad Binder (new contract)$1 millionRB KTM Factory,2024 Alex Marquez$1 millionGresini Racing,2023 Fabio di Giannantonio$300,000Gresini Racing,2023 Johnn Zaraco$4 millionPrima Pramac Racing,2023 Jorge Martin$675,000Prima Pramac Racing,2023 Luca Marini$350,000Mooney VR46 Racing,2023 Marco Bezzecchi$300,000Mooney VR46 Racing,2023 Miguel Oliveira (new contract)$750,000RNF Team,2024 Raul Fernandez (new contract)$300,000RNF Team,2024 Pol Espargaro (new contract)$2 millionTech3 GASGAS,2024 Augusto Fernandez (new contract)$300,000Tech3 GASGA,2024 Alex Rins (new contract)$2.2 millionLCR Honda,2024 Takaaki Nakagami$650,000LCR Honda,2023 cele bolduite, dpmdv, ma cam surprind, fie ca-s prea mari, fie ca mi se par prea mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Dacă ce ai scris tu e acolo e 100% adevărat.... Diferențele dintre unii piloți relativ aegali ca valoare/performanta mi se par absolut de neconceput. Vezi Zarco vs Jorge Martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 sursa: https://www.sportspayouts.com/motorsports/motogp-riders-salaries-contracts/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 16 minutes ago, apriliacluj said: cele bolduite, dpmdv, ma cam surprind, fie ca-s prea mari, fie ca mi se par prea mici... Revin cu precizarea: 31 minutes ago, PzKpfW said: Europenii tind să ofere un "salariu" de bază mai mic dar bonusuri de performanță mai mari (așa este situația și în F1 și în motorsport în general). Japonezii, invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Acum 43 minute, PzKpfW a spus: Revin cu precizarea: Toate cifrele sunt speculatii de la diversi. cert e ca Ducati plateste bonusuri de performanta la fiecare pilot care-l are sub contract, fata de japonezi care nu au aceeasi abordare. diferenta e ca la japonezi tre sa livrezi rezultate ca sa te plateasca cat de cat. vezi Q, campion modial cat a negociat ca sa ajunga undeva in jurul a 5 mil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 29 minutes ago, damager said: vezi Q, campion modial cat a negociat ca sa ajunga undeva in jurul a 5 mil. Cred (vreau să cred) că Fabio a cerut în primul rând asigurări în ceea ce privește investițiile și programul de dezvoltare la Yamaha și abia apoi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 mi-e tare teama ca FQ sa n-o ia pe urmele lui Vin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate