PzKpfW Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 (editat) Editat Iulie 3 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 La 27.06.2024 la 14:10, apriliacluj a spus: exact asa se zvoneste ca Morbido se va intoarce la VR46 daca Pramac pleaca la Yamaha Asa si va fi! Cum sa te intorci in cosmarul ala?! Cui nu-i convine, sa mearga luni la benzinarie ca sa-l certe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Scriu aici ca sa ramana scris : daca Marq se va duela cu Martin pentru vreun podium, Marq ,,cade,, si ,,will be missing next season,,. Nu stiu cat e dorinta sau premonitie p.s. am luat niste beri pe Romania-Olanda scor exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Acum 38 minute, popicadi a spus: Scriu aici ca sa ramana scris : daca Marq se va duela cu Martin pentru vreun podium, Marq ,,cade,, si ,,will be missing next season,,. Nu stiu cat e dorinta sau premonitie p.s. am luat niste beri pe Romania-Olanda scor exact Baba Vanga te are la ochi deja. next season sau current season? ca daca e next season e capat de linie clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 La 04.07.2024 la 13:06, popicadi a spus: Scriu aici ca sa ramana scris : daca Marq se va duela cu Martin pentru vreun podium, Marq ,,cade,, si ,,will be missing next season,,. Nu stiu cat e dorinta sau premonitie p.s. am luat niste beri pe Romania-Olanda scor exact a inceput cu cazaturile inainte de duel :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 La 04.07.2024 la 13:06, popicadi a spus: Scriu aici ca sa ramana scris : daca Marq se va duela cu Martin pentru vreun podium, Marq ,,cade,, si ,,will be missing next season,,. Nu stiu cat e dorinta sau premonitie p.s. am luat niste beri pe Romania-Olanda scor exact Mai bine pune la loto, nu mai pierde timpul pe motomobrism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 La 04.07.2024 la 13:06, popicadi a spus: Scriu aici ca sa ramana scris : daca Marq se va duela cu Martin pentru vreun podium, Marq ,,cade,, si ,,will be missing next season,,. Nu stiu cat e dorinta sau premonitie p.s. am luat niste beri pe Romania-Olanda scor exact Na ca era sa se ducă pe pwla fără niciun duel. Destul de aproape ai fost. Tre sa recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Stai ca inca nu s-a terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 Acum 9 ore, apriliacluj a spus: Stai ca inca nu s-a terminat Cam da. Profeția e încă în picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 Mai e ceva din sezon. Sper sa nu și-o facă singur că mă bazez pe Martin la treaba asta. La loto pun. In caz de câștig, o să fie ceva semne și aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Tot cursele de Duminca fac diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 se stia de anul trecut ca GP-urile sunt baza. *de prima oara cand s-a introdus sprintul. te face sa te intrebi ce rost mai are sprintul. plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 (editat) La 12.07.2024 la 22:36, frigider a spus: se stia de anul trecut ca GP-urile sunt baza. *de prima oara cand s-a introdus sprintul. te face sa te intrebi ce rost mai are sprintul. plm. pregatirea mobrei mai temeinic pt duminica, puncte si spectacol, bani din bilete, bani din drepturi tv, mai multe vizualizari.. etc... Editat Iulie 14 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Breiching niuz... Kazakhstan gp inlocuit cu Misano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 adica in 2 saptamani, 2 curse in acelasi loc, la Misano?? hsmbgpla daca inteleg.... n-au gasit alt circuit liber?? nu cred ca va fi asa super mega audienta, tinand cont ca e una dupa alta, la interval de 2 saptamani... in fine, whatever.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Acum 16 minute, apriliacluj a spus: adica in 2 saptamani, 2 curse in acelasi loc, la Misano?? hsmbgpla daca inteleg.... n-au gasit alt circuit liber?? nu cred ca va fi asa super mega audienta, tinand cont ca e una dupa alta, la interval de 2 saptamani... in fine, whatever.... Da, consecutive https://www.crash.net/motogp/news/1052204/1/gp22-was-valencia-spec-gp23-portimao-spec?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3jPjStACG3rCARpRdxkWHJkP2iULsOcw_d6jOKuugsGlf_BiNaclaXJeI_aem_wXhB4lwVw8c6f4DNEQEhPw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Acum 55 minute, danypop a spus: Breiching niuz... Kazakhstan gp inlocuit cu Misano iar face dubla peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 dubla sau qvadrupla???? ______________________ PS. la Misano, MM are 6 victorii, iar Pecco 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 1 oră în urmă, danypop a spus: Breiching niuz... Kazakhstan gp inlocuit cu Misano ce tiganie. macar de cautau alt circuit care nu a fost in calendar sau care a fost pe la inceputul sezonului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 facem economie de topicuri, nr13 si 14 cumulate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Acum 56 minute, apriliacluj a spus: dubla sau qvadrupla???? ______________________ PS. la Misano, MM are 6 victorii, iar Pecco 3 scuze, am confundat cu mugello, deja vuiau conspiratiile in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 https://www.crash.net/motogp/news/1052235/1/fabio-quartararo-yamaha-still-focusing-2024-bike-getting-closer https://www.gpone.com/en/2024/07/17/motogp/the-eleventh-hour-campinoti-tried-to-snatch-bastianini-and-giribuola-from-ktm.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 https://www.crash.net/motogp/news/1052231/1/enea-bastianini-panicked-picking-ktm-aprilia-would-have-chosen-him A mers impecabil francezul: https://www.crash.net/motogp/news/1052499/1/johann-zarco-wins-suzuka-8-hours-first-attempt-honda Nu e de mirare ca lucrurile nu merg prea bine la KTM, de cateva etape: https://www.gpone.com/en/2024/07/21/motogp/forcada-in-ktm-and-aprilia-inhuman-work-cant-resist.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Nu văd de ce este un lucru rău faptul că se muncește mult. Așa se face performanța, când ești în urmă. În F1 sunt ingineri care nu-și văd familiile cu lunile. https://x.com/swinxy/status/1815325378061152670 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Toprak vine la anul în gp pana la urma? Mai e vreun loc liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate