Zimbrutza Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 frumoase pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 bravo georgica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Azi am trecut pe acolo. Am vazut ca aproape toti participantii de azi sint deja veterani. E greu sa convingi un stradal, care prefera muntele, Bulgaria, Litoralul, sa dea 67 euro/zi plus alte sute de lei pt cauciucuri (chiar si second, tot costa). Daca se vrea atragerea celor care nu au mai fost la Adancata, asta se face cu superoferte. Asta-i realitatea. Circuitul are deja si un bar in care cafeaua, bauturile racoritoare, apa sint deocamdata free, asta datorita unui sponsor inimos. Nu afirm ca taxa este mare, ci doar ca atragerea unui numar mare de participanti inseamna multa rabdare si investitii din partea organizatorilor. Cine e sponsorul inimos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Multumesc Tng-performance,CRC fairings,organizatorilor On race alaturi de Virgil Marin & Bogdan Adrian Minciuna cat si fotografilor,felicitari pt acest trackday minunat! lugoj mx z2 10-7.jpglugoj mx z2 10-11.jpglugoj mx z2 10-13.jpg lugoj mx z2 10-81.jpglugoj mx z2 10-87.jpglugoj mx z2 10-90.jpg Pe cand se mai anunta vreo iesire? Ca batranica mea sta si asteapta in garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 28-29 mai ,motoevolution Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Multumesc Tng-performance,CRC fairings,organizatorilor On race alaturi de Virgil Marin & Bogdan Adrian Minciuna cat si fotografilor,felicitari pt acest trackday minunat! lugoj mx z2 10-7.jpglugoj mx z2 10-11.jpglugoj mx z2 10-13.jpg lugoj mx z2 10-81.jpglugoj mx z2 10-87.jpglugoj mx z2 10-90.jpg ai uitat sa multumesti familiei,prietenilor.let the Oscar`s begin!(joke) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Ai inceput "Cesar"?invidia asta ... nu am vazut ) glumesc .. te pup Georgica > < Editat Aprilie 21, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Intrebare de incepator: moto exclusiv de pista (care nu se va inmatricula) se inregistreaza la fisc/impozite pentru a face dovada proprietatii in cazul ma opreste politia cu platforma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Intrebare de incepator: moto exclusiv de pista (care nu se va inmatricula) se inregistreaza la fisc/impozite pentru a face dovada proprietatii in cazul ma opreste politia cu platforma ? N-am avut probleme de genul... Ai un act de vanzare cumparare, e de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Mersi Manu de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 (editat) Motor Park 14 , 15 mai Editat Aprilie 27, 2016 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 o sa venim si noi daca timpul este frumos,a fost super data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 esti pregatit pt weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 cine se anunta pt acest weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Auzi Georgica, daca vreau sa vin si eu sa va vad, am acces acolo la voi sau cum e mersul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Maine o sa fiu si eu pe acolo, nu cred ca o sa fie probl. cu accesul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 nu este problema cu accesul ,vremea sa fie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) Ok, cu care din voi ma leg si eu sa plec din bucuresti spre circuit si la ce ora ? Editat Mai 27, 2016 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 se poate intra doar pe sesiune? aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Wtf?, pe la 9 e briefingul. Eu vin cu masina ca nema moto. Daca ai nevoie de un ride, da un PM stRADu, da-le un mesaj pe FB celor de la Motoevolution Racing School Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Daca intereseaza pe cineva, nu se poate plati o intrare sau doua, trebuie sa te dai toata ziua. Lucru care mi se pare aiurea, pentru ca nu toti sunt fizic pregatiti pentru atata efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 @Radu Poti sa platesti toata ziua si te dai foarte frumos cat poti,nu trebuie sa te dai in toate sesiunile,nu trebuie stai 20min/sesiune ,este si lucru pe care-l recomand de fiecare data. Cu siguranta se mai adunau ceva banuti pentru organizatori din intrarile celor care plateau pe sesiune dar cand puteai sa te dai pentru ca sunt 3 intrari de antrenamente libere pana`n ora 12 iar dupa pauza sunt sesiuni si toate cu status de calificari.Tu o sa-mi raspunzi ca inainte de pauza si ai dreptate insa eu vreau sa cred nu pun pret pe sesiune si dintr-un minim respect pt cei care platesc toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) inseamna ca restul tarilor civilizate nu au minim de respect pt participanti,din moment ce oriunde altundeva poti plati/sesiune!inca un cacao romanesc improscat la Adancata.din pacate... georgica,tie ti se pare normal sa platesti o zi intreaga(care e impartita pe sesiuini) si sa te dai o sesiune?motivele nici nu au relevanta. Editat Mai 27, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate