Cap0ne Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Termin de baut cafeaua si ma duc sa pun inapoi bateria. Ce teapa mi-am luat cu alea 2 zile de zapada. Acum trebuie sa reglez iar ceasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 se merita ,( ,manelistic vorbind) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 `aidi bre, am 55 de ani, nu mi-e ruşine să port izmene dar nu mă opreşte frigul sa ies la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 E perfect ptr o tura in piele si cizme sau bocanci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Si eu am iesit la o plimbare prin oras si a fost chiar placut. Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Bagat cam 150 Km super Ok temp intre 9 > 11 grade . Buc > Saftica > Gruiu > mai departe navigatorul 4 sa traiasca si vulpoiul care a mai actualizat hartile > Urziceni si acasa . De la Urziceni gaz la greu sa ajung pe lumina plus ca m-au suparat niste pisa_ _ _ cu biemveurile lor si un A3 , in final s-au potolit fiind destul de aglomerat . * Biemveurile sunt bune numai cand au doua rotite ,,,,,,,,,,,,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Te invidiez,eu am motoru la socrii si m-ai greu cu iesitu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Te invidiez,eu am motoru la socrii si m-ai greu cu iesitu Eu il am urcat la etajul 2 deci...castig tu :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Unul dintre cele doua momente in care zici "Ce bine ca am asigurarea valabila!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Frumoasa zi! Am adaugat si eu aproape 100km la palmares... Am instalat toate captuselile la toale si i-am dat bice! I-am facut si itp'u cu ocazia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Maine mai iese cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Maine mai iese cineva? Soarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 (editat) eu am iesit azi. a fost super... mai ales ca aveam sorele in dreapta-spate, si aveam o frumusete de umbra care mergea paralel cu mine pe banda a doua. inca nu am bagat-o la iernat. Hihi, are you talking about that? PS Greetings Kap0ne & colegul sau care se incalzea la Victoriei ai reglat ceasul .. ? Editat Decembrie 15, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Cica in weekend vor fi 8-9 grade, cu soare. Mai ca as scoate-o din garaj un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Toata saptamana viitoare s-a anuntat cu temperaturi de peste 8 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Anul ăsta a început sezonul în februarie și se termina în decembrie - târziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 PS Greetings Kap0ne & colegul sau care se incalzea la Victoriei ai reglat ceasul .. ? Nu l-am mai reglat, am retinut doar diferenta dintre el si ora reala Incantat de cunostiinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 In weekend se anunta vreme faina... scot dihania la plimbare, cat m-or tine articulatiile. Stiu ce zice colegu' de pe pagina 1, am mers toata iarna trecuta si nu-mi mai trebuie intepeneala. Mi-am cam facut drumurile pe anul asta... doar asa, sa mai invartesc fluidele prin ea. Apoi garat, plin, aditiv si nani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Hai ca a crescut nivelu', cica vor fi 10 grade sambata. Dea Domnu' sa ramana asa ca ma mananca rau. Am si uitat cand a fost ultima iesire, poate isi aduce aminte Vic, pe la Magura Buzaului, am vrut sa ajungem pe la Manastirea Ciolanu da' s-a lasat intunericul. Asa ca, echipament, izmene, chiloti cu crac, budigai, ce aveti in dotare si hai sa invartim roata un pic. Propuneri ? » Post actualizat in 16 Dec 2014 19:29Am cercetat, ultima plimbare a fost pe 8 noiembrie, mai bine de-o luna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 16, 2014 Autor Share Postat Decembrie 16, 2014 (editat) Moaaa...ce sa faaac??!!!... Trebuia sa bag un airsoft sambata, iar duminica plec din buc cu familionul. Hai ca vad cum arata vremea...si poate ma bag... » Post actualizat in 16 Dec 2014 19:48 Hai ca a crescut nivelu', cica vor fi 10 grade sambata. Dea Domnu' sa ramana asa ca ma mananca rau. Am si uitat cand a fost ultima iesire, poate isi aduce aminte Vic, pe la Magura Buzaului, am vrut sa ajungem pe la Manastirea Ciolanu da' s-a lasat intunericul. Asa ca, echipament, izmene, chiloti cu crac, budigai, ce aveti in dotare si hai sa invartim roata un pic. Propuneri ? » Post actualizat in 16 Dec 2014 19:29Am cercetat, ultima plimbare a fost pe 8 noiembrie, mai bine de-o luna ! Fost si eu atunci. Frumos. Editat Decembrie 16, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Ce faceti mai VITEJILOR nepotii lui Rossi ? nu sariti cu ideii pt sambata , se pare ca vor fi cam 10 grade " pe alocuri " Un Veliko in fuga ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Prima propunere, hai altceva ? Nu ca n-as fi de acord da' s-avem de unde alege. Important este sa ne miscam, in masura in care nu ne joaca feste vremea (mi-am muscat si limba, sa stiti !) Trebuie sa tinem cont ca avem la dispozitie maxim 5 ore (11-16), nu din cauza de temperatura, nici de lumina ci din cauza de asfalt umed. Daca este soare problema-i rezolvata. In functie de conditii hotaram maine seara. O idee de la mine: Buc. - Oltenita - Manastirea - Fundulea - Buc., cu variatiuni. Imi place zona aia de lacuri si este si mai scurt. Idei mai am dar va las si pe voi sa va exprimati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Hai ca se poate decola si la 10 , adunarea incepind de la 9:30 si la 10 . Piatra arsa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 18, 2014 Autor Share Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Polibuc are dreptate...timp scurt si umezeala inevitabila. Ar trebui mers pe undeva fara munte...ca acolo e umed pe jos toata ziua. Eu nu as zice nu la un Veliko, mai ales ca nu am fost niciodata. Editat Decembrie 18, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 ma scuzati ca ma bag imi exprim parerea despre orele de plimbat iarna cu mot. La ora 11 de regula e mai frig cam cu 1 sau 2 grade fata de ora 12 sau 13. Se poate conduce linistit pana la ora 17, deoarece dabia dupa ora 18 se raceste brusc chiar daca e intuneric. Deci pe zi de iarna raman 4/5 ore de vreme mai calda daca si 8/10 grade cu plus se poate numi cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate