apriliacluj Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 E clar, iti curg piuneze din motor si le iei la roata, alta explicatie nu gasesc. stii tu zicala, ''cand iti merge rau si in pixda dai de cuie'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 fereasca sfantu de gaura in cauciuc la femeie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 rezervorul a plecat catre targu jiu:) asteptam poze cu instalatia Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Pai si cum ajungi la butonas in mers, mai ales cu dreapta? Muta-l pe stanga si pune-l mai spre exterior, sa ajungi usor la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ajung, fii pe pace...am labele lungi, sint invatat sa-mi verific bagajele (side case-urile) din mers pe ambele parti, sa simt la mina top case-ul...am apucaturi nasoale! Si la...buton ajung lejer, mai ales de cind nevasta nu mai merge pasager fiindca are interdictie medicala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 E, daca ajungi bine, nu e problema Mie mi se pare anapoda acolo. Eu l-am pus pe stanga cumva sub fund... f comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Am avut un ungator home made montat tot acolo, si a mers bine pina l-am crapat...si de-atunci ma chinui cu spray...asa ca prefer ungerea astfel, e mai ieftin, mai practic, mai usor de controlat, mult mai bine uns lantul cu ulei decit cu spray...asa ca merita sa intind o mina doua-trei secunde la 100 km! Am un prieten foarte bun care si-a montat sub saua caprei un furtun gros cu dop, din care printr-o reductie a dus spre lant un furtunas din asta, subtirel, eliminind recipientul...si cind vrea sa unga lantul scoate dopul si lasa sa se umple furtunasul subtire cu ulei, apoi pune dopul la furtunul gros...si gata ungerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Sa il folosesti sanatos Bere om bea cu proxima ocaziune Pentru uns poti folosi cu incredere ulei de lant de la drujbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 ...acum cateva zile i-am pus rimstripe,azi i-am 'confectionat' suport pt placa topcase si montat topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Am montat cricul la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Am montat cricul la loc. ...parca ziceai ca-l pui in vitrina....sau era vb de alt CRIC !???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Neah, l-am pus la loc, l-am legat cu o sarma pentru siguranta, si am bagat scuterul in vitrina. Honda, ce puii mei. Cad fiarele de pe ea, dar nu se lasa... merge si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 I-am facut lantului un tratement cosmetic cu motorina, dupa o tura de vreo 700km arata vai de mama lui ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 vechitura... cablul de acceleratie rupt, ruginit ca toti dracii, carburator murdar si bobina cu apa unde intra fisa... combinatia perfecta. la finalul zilei am lacuit din nou rezervorul, daca tot era demontat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Azi am schimbat si eu cablurile de acceleratie.numai ca e camasa prea ingusta si cablul cam gros(am luat din piata de la biciclete cablu cu camasa la 5 lei bucata) si nu revine decat daca dau eu de maneta inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Am trecut din intamplare langa kawa cu WD40 in mana si am dat pe lant si pe tobele mivv care ruginesc la 2 ani vechime pentru ca sunt made in italy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Ajuta la ceva wd40 lantul ? Ai dat preventiv? Sa cureti? Sa ungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Decat nimic e bun, am dat doar ca sa nu ia rugina. Nu as folosi pentru ungere, nu cred ca face mare lucru. Pentru curatat e posibil sa fie bun, dar un litru de motorina e mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Frumos locusor i-ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Mi-am luat veioza Cea mai tare veioza pe care am vazut-o! Felicitari! Am sa-i propun si eu la nevasta-mea Asta e tot ce reusisem eu acum vreo 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 bre, e motoreta, nu porc! ))) » Post actualizat in 04 Oct 2015 15:51Spalat+uns lantul la Raptoru nevestii si curatat o mufa de oxidase (aia de la ambreiaj, de taie curentul la electromotor <posesorii de suzuki stiu despre ce vb>) am vrut sa-i schimb si becul ca e arsa faza lunga dar dupa ce am desfacut farul...pauza! firele sunt cositorite direct pe papucii becului, deci lipsa mufa. Candva a avut montat un far a-la streetfighter, se pare ca atunci cand pus farul rotund inapoi nu s-a mai sinchisit si l-a pus pe direct. intrebare: unde gasesc si eu o mufa H4? (aia cu 3 gauri, la 12, 3 si 9) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Nu invatati mobrele in casa ca nu le mai place afara dupa aceea ) La modul serios, daca goliti rezervorul (in casa nu e umezeala sa rugineasca), mirosul nu mai e asa puternic. @Motorocker: la piese auto, daca nu gasesti la primul magazin mai insisti, nu chiar toate au. Ia ceramica, daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 mobra mea mai are rca valabil doar saptamana asta..... Spalat mobra, unsa lant, facut presiune si pus benzina apoi bagat in magazie la iernat ca expira RCAul... Pana la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 mobra mea mai are rca valabil doar saptamana asta..... La fel si a mea, am spalat sistemul de racire a mobrei, si am pus antigel proaspat , saptamana asta cred ca o bag si eu in garaj, ii iau bateria jos , si somn usor pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 am facut un detailing la ....casca urmeaza echipamentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate